Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Είναι το λάδι που προέρχεται από τις ελιές που συλλέγονται από την έκταση κατά την αρχή της καμπάνιας (Νοέμβριος), ενώ η ελιά είναι σε πλήρη μεταβολή, πριν φτάσει στην ωρίμανση και συλλέγεται απευθείας από το δέντρο. Προσφέρει πιο ήπιες οργανωληπτικές ιδιότητες σε σύγκριση με το πρώιμο, με χαρακτηριστική πικράδα και καυτερότητα, και πάντα στην κατηγορία "Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο".
...Το οργανικό λάδι από πράσινο καφέ προέρχεται από την πρώτη ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του Coffea arabica. Ένας θάμνος που είναι εγγενής στην Αραβική χερσόνησο. Έχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της προστασίας του δέρματος. Ως αποτέλεσμα της σύνθεσής του, το λάδι από πράσινο καφέ έχει εξαιρετικές εφαρμογές στη φροντίδα του δέρματος. Είναι ένα φυσικό προϊόν, από βιολογική γεωργία.
INCI: COFFEA ARABICA SEED OIL
CAS: 84650-00-0
EINECS: 283-481-1...
...Στερεό λάδι σώματος, παρέχει ενυδάτωση, απαλότητα και φωτεινότητα χάρη στη σύνθεσή του πλούσια σε βούτυρο καριτέ και κακάο. Με μια επιλογή από τα καλύτερα φυτικά έλαια από Jojoba, Baobab και Argan για την περιποίηση του δέρματος. Με την αντιοξειδωτική δύναμη του ελαίου καρότου και φυτικά εκχυλίσματα από δεντρολίβανο, θυμάρι και πράσινο τσάι, με το άρωμα και τη φρεσκάδα του Lemongrass.
...Η μεθυλική σαλικυλική είναι μια οργανική ένωση που σχηματίζεται από τον συνδυασμό σαλικυλικού οξέος με μεθανόλη. Εμφανίζεται ως ένα άχρωμο ή ελαφρώς κίτρινο υγρό με χαρακτηριστικό άρωμα που θυμίζει πράσινο χειμερινό λάδι, με γλυκές και αναζωογονητικές νότες. Αυτή η ένωση χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία αρωμάτων και καλλυντικών λόγω της ευχάριστης και διαρκούς μυρωδιάς της, η οποία...
... ένα πιο ήπιο λάδι, με φρουτώδη γεύση και ελαφρώς γλυκιά γεύση.
Το χρώμα του ισπανικού ελαιολάδου μπορεί να κυμαίνεται από έντονο πράσινο έως λαμπερό χρυσό, ανάλογα με την ποικιλία της ελιάς και τη στιγμή της συγκομιδής. Το άρωμά του είναι εξίσου ποικιλόμορφο, ανακαλώντας από πράσινα φρούτα όπως η ντομάτα και το μήλο, έως νότες από βότανα, αμύγδαλο και λουλούδια.
... γεύση.
Υφή: Κρεμώδης και λιπαρή αίσθηση. Εμφανίζονται κρύσταλλοι μέσα στο μέλι, δίνοντας μια τραγανή αίσθηση.
Hojiblanca
Στη μύτη, πράσινος καρπός με αρώματα από φρέσκο κομμένο χόρτο, φλούδα αμυγδάλου, ντομάτα και πράσινο μήλο. Στο στόμα, μέτρια επίμονη πικράδα και καυτερότητα.
LAVANDA – Espliego Lavandula latifolia, L. vera
Οπτική εμφάνιση: Λευκό έως κεχριμπάρι.
Άρωμα: Λουλουδάτο με σαφή συστατικά λεβάντας, εξαιρετικά έντονο και πολύ επίμονο.
Γεύση: Γλυκιά με όξινες νότες, μπορεί να έχει ελαφρές αλμυρές νότες.
...Το ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας χύμα είναι γνωστό για τα υψηλά επίπεδα ελαϊκού οξέος. Το ελαιόλαδο είναι ένα πολύ κοινό λάδι που εξάγεται από τον καρπό της ελιάς. Υπάρχουν κυριολεκτικά αμέτρητες χρήσεις για το ελαιόλαδο, που κυμαίνονται από τη χρήση στην κουζίνα μέχρι τη χρήση σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας και σαπούνια. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο προέρχεται από την πρώτη πίεση και το λάδι διατηρείται στην φυσική του ακατέργαστη κατάσταση. Λόγω της έλλειψης διύλισης, το EVO είναι γνωστό για τα λάδια με κίτρινο-πράσινο χρώμα και με χαρακτηριστικό δυνατό άρωμα ελιάς.
...Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο που εξάγεται από ελιές ποικιλίας Picual, εξαιρετικό λόγω της σύνθεσής του σε λιπαρά οξέα και της ποσότητας φυσικών αντιοξειδωτικών. Η υψηλή περιεκτικότητα σε μονοακόρεστο ελαικό οξύ βοηθά στην πρόληψη καρδιοαγγειακών παθήσεων, επιπλέον, η χαμηλή περιεκτικότητα σε λινελαϊκό οξύ και η υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες το καθιστούν το πιο σταθερό λάδι που υπάρχει, είναι ένα ώριμο λάδι με μεγάλο σώμα. Στη γεύση είναι ισορροπημένο σε πικράδα και καυτερότητα, θυμίζοντας ντομάτα και πράσινο αμύγδαλο.
...Η ελιά γκόρντα με γεύση αντζούγια ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για το μεγάλο της μέγεθος και την σάρκα της, με διάμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 80 και 100. Προερχόμενη από τα χωράφια της Ανδαλουσίας, η ελιά γκόρντα με γεύση αντζούγια είναι η μεγαλύτερη ελιά που μπορείτε να βρείτε στην ισπανική επικράτεια. Με πράσινο και ελαφρώς χρυσό χρώμα, η υφή της είναι σκληρή, γι' αυτό η ποικιλία της παράγει λίγο λάδι.
... πολυφαινόλες, ως εγγύηση διατήρησης όλων των φυσικών του συστατικών.
Οξύτητα: <0,12º
Αυτό το λάδι είναι προϊόν της συγκομιδής των Πρώτων Ημερών της καμπάνιας στην Καρδιά του Εθνικού Πάρκου Σιέρα ντε Καθόρλα, Σεκούρα και Λας Βίγλας.
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΡΩΙΝΟΥ ΛΑΔΙΟΥ
Η Πρώιμη Συγκομιδή προέρχεται από ελιές της ποικιλίας Picual με δείκτη ωρίμανσης της ONU μικρότερο από δύο.
Πρόκειται για Υγιή Φρούτα, Ελεύθερα από επιθέσεις μύγας ή άλλων παθογόνων παραγόντων σε σωστή κατάσταση ενυδάτωσης.
ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Μεσαία φρουτώδης > 4
Μεσαίο Ελάττωμα = 0
Αισθητική Κατάταξη: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ...
...Λαμπερό, λαμπερό πράσινο χρώμα, είναι ένα λάδι με έντονη φρουτώδη γεύση φρέσκιας ελιάς και μεγάλη πολυπλοκότητα βοτανικών και φρουτώδεις αρωμάτων, με την πράσινη μπανάνα, το αμύγδαλο και τις πράσινες ντομάτες να ξεχωρίζουν. Είναι πλούσιο και καλά δομημένο στο στόμα, με μεγάλη εκφραστικότητα, γλυκό και ελαφρώς πικάντικο.
Ένα καλά ισορροπημένο λάδι είναι κομψό τόσο στη μύτη όσο και στο στόμα. Επίγευση αμυγδάλου.
... μια φυσική προσέγγιση στην παραγωγή και μια τεράστια επιθυμία να γνωρίσουν και να μοιραστούν αυτό το πολύτιμο πράσινο υγρό που είναι το ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο "Finca El Trueno" είναι ένα μονοποικιλιακό λάδι που παράγεται από ελιές Picual. Το παραγόμενο λάδι αναπτύσσει εξαιρετικά φρουτώδη αρώματα. Η απαιτητική και παθιασμένη προσέγγιση της Ροθίο και του Τσάρλς, καθώς και των ανδρών και γυναικών που...
Ένα φρουτώδες και ισορροπημένο λάδι πλούσιο σε ελαιικό οξύ και πολυφαινόλες. ΜΑΝΖΑΝΙΛΛΑ ΚΑΘΕΡΕΝΑ: Ένα λάδι προερχόμενο από ελιές ορεινών περιοχών με έντονα αρώματα από πράσινη μπανάνα, πράσινο μήλο, λάιμ, πολύ φρέσκο στο στόμα, γλυκό και πολύ ισορροπημένο σε πικράδα και καυτερότητα. Μονοποικιλιακό. Νικητής του πρώτου βραβείου για το καλύτερο αρωματικό ελαιόλαδο αυτόχθονης ποικιλίας στον...