...ξεκούραση σε αποθήκη, κοπή με μαχαίρι και συσκευασία.
Συστατικά: Ζαμπόν Bellota 50% Ιβηρική Φυλή
Καθαρό Βάρος: 100 γρ.
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε αποθήκη
Συστατικά: Ζαμπόν Bellota 50% Ιβηρική Φυλή
Καθαρό Βάρος: 100 γρ.
ΑΠΟ ΤΟ 1983
Η Productos Cárnicos BRISA, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Γκουιχέλο, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή προϊόντων ιβηρικού υψηλής ποιότητας.
Οι αρχές της χρονολογούνται από τον Μάρτιο του 1983, σε ένα μικρό εργοστάσιο περίπου χιλίων τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της πόλης Γκουιχέλο. Ο χώρος όπου κατασκευάστηκαν οι πρώτες εγκαταστάσεις ήταν...
Εκμετάλλευση χοίρων που βρίσκεται στην νοτιοδυτική περιοχή της Εξτρεμαδούρα, Λίκνο του Χαμόν Μπεγιότα. Διαθέτουμε δάσος, κτηνοτροφία, εργοστάσιο και δικές μας κάβες, καθώς και "Λευκή Αίθουσα" με εξειδικευμένο προσωπικό για τους διάφορους τύπους κοπών και συσκευασίας σε κενό ή με Άζωτο. Προσφέρουμε μια σειρά από ιβηρικά προϊόντα δικής μας παραγωγής και χειροποίητης κατασκευής, όπως ζαμπόν, παλέτες ...
Η FISAN είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη ιστορία (ιδρύθηκε το 1920, μια εκατονταετής εταιρεία) που ειδικεύεται στην παραδοσιακή παραγωγή του κύριου προϊόντος της ισπανικής γαστρονομίας, του Ιβηρικού Χαμ Μπεγιότα. Επίσης, επεξεργαζόμαστε πολλά άλλα προϊόντα από το Ιβηρικό Χοιρινό, όπως τα Εμπούτιτος (Τσορίθο, Λόμο..) και κατεψυγμένα κομμάτια (Πλούμα, Σεκρέτο, Πρέσα...). Προσφέρουμε διάφο...