...Vino Vibrante De Manchuela
Στη μύτη είναι καθαρό σταφύλι, αναδεικνύοντας τα αρώματα φυσικής φράουλας, μούρων και δαμάσκηνου. Στο στόμα είναι γλυκό, με άγγιγμα φρέσκιας φράουλας και πικάντικη επίγευση που διαρκεί στον ουρανίσκο, αφήνοντας ένα μακρύ και νόστιμο κρασί.
1618 ºc Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 30-50 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Bobal...
... δώσει στο νέο μας κρασί, που παρασκευάζεται από τους πιο νέους αμπελώνες, ηλικίας από 5 έως 12 ετών. / ανάλυση γευσιγνωσίας κόκκινο κερασί με βιολετί άκρες. στη μύτη είναι έντονο, εκφραστικό και φρέσκο, με τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά του tempranillo σε πλήρη νεότητα. στο στόμα είναι ισορροπημένο, με μια επίμονη αλλά ώριμη τανίνη, καλή οξύτητα και ευχάριστη αίσθηση στο στόμα, με μακρύ και ευχάριστο τελείωμα. / παρασκευή έως τέσσερις μήνες σε βαρέλι από γαλλική δρυ.
Εμπορευματοποίηση φρέσκων και ημιεπεξεργασμένων γεωργικών προϊόντων, φρέσκων, επεξεργασμένων και ψυχθέντων τροφίμων, καθώς και αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών...
...Αυτή η τυπική ισπανική ποτό οφείλει το όνομά της στο κόκκινο χρώμα που αποκτά από το κύριο συστατικό της, το κόκκινο κρασί.
Η συνταγή μας για τη "sangría" είναι ένα αφρώδες ποτό ιδανικό για να απολαύσει όλη η οικογένεια σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, διαθέσιμο με αλκοόλ και χωρίς αλκοόλ.
Θα νιώσετε σαν σε μια αυθεντική ισπανική γιορτή!
Αναμειγνύοντας διαφορετικούς χυμούς φρέσκων φρούτων και εκχύλισμα κρασιού, δημιουργήσαμε τον Ισπανικό "Ponche de frutas" με κόκκινο, λευκό και ροζ σταφύλι.
Ένα αφρώδες ποτό με φυσική και δροσιστική γεύση, τυπικό.
... προέρχεται από το σταφύλι BOBAL σε αργιλώδη εδάφη. Η ποικιλία Bobal μέσω της διαδικασίας αιμορραγίας εξελίσσεται δίνοντας ένα φρέσκο ροζέ κρασί με νότες από βατόμουρο και μούρα.Ροζέ Biovistabella
Στη νοτιοανατολική Ισπανία, μεταξύ Βαλένθια και Καστίλης βρίσκεται αυτό το terroir που προέρχεται από τις ποικιλίες Μακαμπέο-Μοσκατέλ που έχουν προσαρμοστεί με τα χρόνια δίνοντας ένα φρέσκο και φρουτώδες κρασί με εσπεριδοειδή νότες.
... ελαφρές γαλακτώδεις υπονοήσεις. Γευστικό, ισχυρό, εκτεταμένα και επίμονα τανίνες.
Αυτό το κόκκινο κρασί 0.0% είναι ένα θαυμάσιο συμπλήρωμα για πιάτα κρέατος και σκούρα ψάρια.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας:
- Οπτική φάση: ώριμο χρώμα κερασιού με έντονο φως.
- Στη μύτη: εκπληκτική παρουσία φρούτων και ακολουθούμενη από ελαφρές ξυλώδεις νότες.
- Στο στόμα: ωραία ροή με φρουτώδεις νότες και βαλσαμική...
...Ένα σπουδαίο κρασί με σπουδαίο μέλλον. Σταφύλι από την ποικιλία τενπρανίγιο, προερχόμενο από τον αμπελώνα μας "Los Majuelos" που βρίσκεται στη Σαχασάρα.
Ποικιλίες: Τενπρανίγιο 100%
Αλκοολικός βαθμός: 14% vol.
Παλαίωση: 12 μήνες σε νέα βαρέλια, 60% από αμερικανική δρυ και 40% από γαλλική δρυ. Μετάβαση στο μπουκαλάκι τον Ιούλιο του 2012.
Παρασκευή
Ημερομηνία συγκομιδής 14 Οκτωβρίου. Μετά από...
...Αφού σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας, οδηγούμε στην περιοχή κρασιού Utiel-Requena, περίπου 50 λεπτά από την πόλη. Η περιοχή είναι διάσημη για το δικό της ειδικό κόκκινοσταφύλι, το Bobal.
Στην γραφική παλιά πόλη της Requena επισκεπτόμαστε κάποιες οινοποιητικές σπηλιές του 11ου αιώνα, που έχουν σκαφτεί κάτω από την πόλη. Στην επίσκεψη περιλαμβάνεται και μια γευστική δοκιμή κρασιού.
Από εδώ...