... υγρασία και άλλα στοιχεία. Εκτός από τη λειτουργία προστασίας του, το λάδι τουνγκ αναδεικνύει τον κόκκο και το χρώμα του ξύλου, δίνοντάς του μια ζεστή και ελκυστική εμφάνιση. Αν και η κύρια χρήση του σχετίζεται με την επεξεργασία ξύλου, έχει επίσης εξερευνηθεί σε ορισμένες εφαρμογές φροντίδας δέρματος και ως βάση για καλλιτεχνικές μπογιές.
ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ: 25 κιλά. 200 κιλά. IBC 1000 κιλά.
INCI: Λάδι σπόρων Aleurites Fordii
CAS: 8001-20-5...
... τηγάνισμα και ψήσιμο μέχρι κρύες παρασκευές όπως σαλάτες και σάλτσες. Το καλαμποκέλαιο εκτιμάται στη βιομηχανία τροφίμων για τη σταθερότητά του ως λάδι τηγανίσματος, ιδιαίτερα στην παραγωγή σνακ. Η ευελιξία του και τα οφέλη για την υγεία το καθιστούν δημοφιλή επιλογή τόσο για οικιακούς μάγειρες όσο και για επαγγελματίες σεφ.
... υψηλή αντοχή ακόμη και σε υγρές συνθήκες, απομακρύνει το λάδι από τους κινητήρες και προστατεύει τα χέρια από τη θερμότητα/μέταλλο και τη βρωμιά.
SKU: N/D
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΑ
Υλικό: Φυσικές Ίνες
Χρώμα: Μπλε
Βάρος ανά ρολό: 5,5 κιλά
Αριθμός στρώσεων: 2
Ποσότητα σε μέτρα: 300
Ικανότητα: 1000 υπηρεσίες
Πλάτος κάθε φύλλου: 36 εκ
Μήκος κάθε φύλλου: 36 εκ
Διάμετρος του ρολού: 33 εκ
Διάμετρος άξονα: 7,2 εκ...
Στην Gusto Mediterráneo ασχολούμαστε με τη διανομή φρέσκιας μαύρης τρούφας (Tuber Melanosporum), γνωστής στη Γαλλία ως τρούφα του Περιορντ. Επιπλέον, προμηθεύουμε τρούφα σε Brisura (τρούφα σε βάζα με νερό και αλάτι για να τρουφάρουμε προϊόντα, όπως τυριά, κρέατα ή σάλτσες) και αποξηραμένη τρούφα για να τρουφάρουμε σνακ, λάδι ή σάλτσες.
Τanto η τρούφα σε brisura όσο και η αποξηραμένη προορίζονται για τον βιομηχανικό τομέα και έχουμε δύο ποικιλίες, μαύρη τρούφα του Χειμώνα (Tuber Melanosporum) και τρούφα του Καλοκαιριού (Tuber Aestivum).