Στην Gusto Mediterráneo ασχολούμαστε με τη διανομή φρέσκιας μαύρης τρούφας (Tuber Melanosporum), γνωστής στη Γαλλία ως τρούφα του Περιορντ. Επιπλέον, προμηθεύουμε τρούφα σε Brisura (τρούφα σε βάζα με νερό και αλάτι για να τρουφάρουμε προϊόντα, όπως τυριά, κρέατα ή σάλτσες) και αποξηραμένη τρούφα για να τρουφάρουμε σνακ, λάδι ή σάλτσες.
Τanto η τρούφα σε brisura όσο και η αποξηραμένη προορίζονται για τον βιομηχανικό τομέα και έχουμε δύο ποικιλίες, μαύρη τρούφα του Χειμώνα (Tuber Melanosporum) και τρούφα του Καλοκαιριού (Tuber Aestivum).
Αυτό το καινοτόμο προϊόν συνδυάζει δύο προϊόντα της καλύτερης ποιότητας, το σιβηρικό χαβιάρι και την μαύρη τρούφα από την Τερουέλ. Αυτό το χαβιάρι προ...
Ο φρέσκος Τύβερ Αεστιβούμ ή Καλοκαιρινό Τρούφα, έχει ανοιχτό κρέμα ή χρώμα φουντουκιού στο εσωτερικό του, στην ιδανική του ωριμότητα. Εποχιακή τρούφα ...
Φρέσκες τρούφες (Tuber Melanosporum) για εστιατόρια, διανομείς και τον επαγγελματικό τομέα της βιομηχανίας φιλοξενίας. Εποχιακή τρούφα από Νοέμβριο έω...
Ο χαβιάρι Imperial Osetra είναι υψηλής ποιότητας χαβιάρι, με χρώματα που κυμαίνονται από σκούρο καφέ έως χρυσό. Προσεκτικά επιλεγμένο από τους Ιρανούς...
Άγριες καλοκαιρινές τρούφες (Tuber Aestivum Vitt) προετοιμασμένες για χρήση από επαγγελματίες του τομέα και της βιομηχανίας που είναι αφιερωμένη σε πρ...
Άγρια χειμερινή τρούφα (Tuber Melanosporum Vitt) προετοιμασμένη για επαγγελματίες του τομέα και της βιομηχανίας αφιερωμένη σε προϊόντα τρούφας, κρέατα...
Αυτό το καινοτόμο προϊόν συνδυάζει δύο προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, το σιβηρικό χαβιάρι και την μαύρη τρούφα από την Τερούελ. Αυτό το χαβιάρι προέρχε...