...Βιολογική πάστα αλειμμάτων που φτιάχνετε μόνοι σας
Καβουρδισμένα φουντούκια και ολόκληρες αμυγδαλές σε σκόνη, κομμάτια μαύρης σοκολάτας, σκόνη κακάο, ακατέργαστη καστανή ζάχαρη και τίποτα άλλο!
Για να παρασκευαστεί με γάλα ή φυτική εναλλακτική
Εύκολο και γρήγορο: 1 μόνο συστατικό προς προσθήκη
Χωρίς λάδι
Οδηγίες χρήσης
Για 210 γρ. τελικού προϊόντος:
Σε μια κατσαρόλα, ρίξτε 60 ml (=6 cl) γάλα ή...
...Η Πασάτα ντομάτας είναι μια πυκνή πάστα που παράγεται από ώριμες ντομάτες. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει το βράσιμο των ντοματών για αρκετές ώρες προκειμένου να μειωθεί η περιεκτικότητα σε νερό, την πίεση των σπόρων και της φλούδας και την επόμενη βράση του υγρού για να μειωθεί η βάση σε ένα πυκνό και πλούσιο συμπύκνωμα.
Το τελικό προϊόν έχει γεύση φρέσκιας και πλούσιας ντομάτας και έντονο...
...μπαχαρικά και βότανα (μπορεί να περιέχει ίχνη μουστάρδας και σόγιας) κορεσμένα λιπαρά οξέα 1,1 g, 9,3 g, με ζάχαρη 2,4 g, 3,4 g, 3,4 g, 0,8 g <strong> Χρήση </strong> για άλειμμα σε ψωμί, σάντουιτς και τοστ. <strong> Σχόλια </strong> </strong> Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 48 ωρών.
... (Άμυλο, νερό, ελαιόλαδο), Ασπράδια Αυγού, Φυσική Εκχύλιση Βανίλιας.
Μέθοδος Παρασκευής: Το μέλι και το σιρόπι γλυκόζης μαγειρεύονται σε καζάνι, με την προσθήκη ασπραδιών αυγού και στη συνέχεια μαγειρεμένης ζάχαρης. Στη συνέχεια προστίθεται πάστα κάστανου, βανίλια, φιστίκια και αμύγδαλα.
Αλλεργιογόνα: Αμύγδαλα, Αυγό, Φιστίκι, πιθανές ίχνη από ξηρούς καρπούς.
Όλα τα νουγκάτ μας είναι εγγυημένα ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.
Συστάσεις Αποθήκευσης:
Διατηρείτε κλειστό και μακριά από την υγρασία μεταξύ 18 και 22°C (64 και 72°F).
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες...
...Βασισμένη σε μέλι και πηκτίνη μήλου, η χρυσή πάστα μοιάζει με φρουτένια πάστα. Ρίχνεται, κόβεται και καλύπτεται στο χέρι με ζάχαρη από τους ζαχαροπλάστες.
... επιλεγμένων.
Με μαγευτικό, λεπτό, τεχνίτη άρωμα.
Ποιους Τύπους Δέρματος Είναι Κατάλληλο
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για κανονικό και λιπαρό ευαίσθητο.
Πώς Να Χρησιμοποιήσετε
Διαλύστε την επιθυμητή ποσότητα σε λίγο ζεστό νερό μέχρι να γίνει μια λεπτή πάστα και περιμένετε 1 λεπτό για να διογκωθούν τα σωματίδια, στη συνέχεια εφαρμόστε με απαλές μασάζ κινήσεις στο δέρμα και απολαύστε...
...Πληροφορίες προϊόντος
Ξινά γλυκά μήλα σε ροδέλες καλυμμένα με την καλύτερη γάλακτος σοκολάτα. Αυτός ο συνδυασμός φρούτου και κρεμώδους σοκολάτας προσφέρει μια πολύ ιδιαίτερη γευστική απόλαυση.
Συστατικά
Μήλα 48%, ζάχαρη 25%, βούτυρο κακάο 12%, σκόνη ολόκληρου γάλακτος 9%, πάστα κακάο 3%, σκόνη γλυκού ορού γάλακτος 1.5%; γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνη E322 και E476; άρωμα: βανιλίνη; συντηρητικό: διοξείδιο του θείου. Περιέχει σόγια και λακτόζη.
Προέλευση
Η επικάλυψη σοκολάτας προστέθηκε στη Γερμανία.
...Ποτήρι 250g με πάστα σοκολάτας και γάλα
Και τι περιέχει;
Φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, βούτυρο κακάο), σκόνη σοκολάτας (ζάχαρη, κακάο) (26%), ζάχαρη, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη (14%), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλιέλαιου, άρωμα: βανιλίνη.
Αλλεργιογόνα υπό μεγεθυντικό φακό
Γάλα. Μπορεί να περιέχει ίχνη από φουντούκια.
Καλή συντήρηση, δεν είναι δύσκολη
Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από τη θερμότητα. Κλείστε καλά το βάζο μετά από κάθε χρήση.
Βάζο και καπάκι: να πεταχτούν με τα οικιακά απορρίμματα.
...Πάστα από πάπια (πάστα φουά γκρα) σε κονσέρβα, 0.150 kg
Συστατικά: Ήπαρ πάπιας, 90% νερό, πορτό, ζάχαρη, αλάτι, μπαχαρικά, αντιοξειδωτικό E316, συντηρητικό: E250
Αποθήκευση: Διατηρείτε σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Θερμοκρασία αποθήκευσης: 0 ° έως 4 ° C.
Διατηρείτε στο ψυγείο μετά το άνοιγμα. Καταναλώστε εντός 3 ημερών.
Σερβίρετε με ζεστές φέτες ψωμιού ή ψωμί χωριάτικου τύπου.
Τιμή: 4,50 €...
...Bite Crispy — Είναι μια νέα σειρά από τραγανά σνακ με ξηρούς καρπούς και φρούτα βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα!
100% φυσικά συστατικά. Πιστοποιημένα vegan.
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή γλουτένης. Βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη, φτιαγμένα με μια ελβετική συνταγή. Τραγανές κρούστες στο εσωτερικό.
Συστατικά: πάστα χουρμά, μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη (πάστα κακάο, γλυκαντική ουσία...
...Ως εναλλακτική στη ζαχαρόπαστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την Πάστα Σοκολάτας για μοντελοποίηση - Σοκολάτα.
Με το νόστιμο άρωμα σοκολάτας, είναι εύκολη στην επεξεργασία, οι δημιουργίες σας θα κολλούν επίσης εύκολα χωρίς πρόσθετα.
Συστατικά: Ζάχαρη, Σιρόπι γλυκόζης, Βούτυρο κακάο, Άμυλο πατάτας, κακάο 22-24%, νερό, γαλακτωματοποιητής E422 και E415, συντηρητικό E202, άρωμα.
Πιθανές ίχνη...
... φουντούκια. Η ελαφριά γλυκύτητα της οφείλεται στην φυσική περιεκτικότητα ζάχαρης των φουντουκιών που περιέχει. Σε συνδυασμό με τις αρωματικές νότες που αναπτύσσονται κατά την ήπια παρασκευή, δημιουργείται μια γλυκιά και αρωματική πάστα φουντουκιού, στην οποία δεν θα μπορέσεις να πεις όχι.
...Το Urbech είναι κρύα πατημένη πάστα από σπόρους ή ξηρούς καρπούς χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Το Urbech είναι ένα οργανικό διατροφικό συμπλήρωμα που βοηθά στην ενίσχυση του σώματος και στην αντίσταση σε διάφορες ασθένειες.
Καθαρό βάρος: 200 γρ
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 519 kcal
Διάρκεια ζωής: 9 μήνες...
...Μια ανατολίτικη λιχουδιά με βάση το σουσάμι, με πολλές ευεργετικές ιδιότητες και με εξαιρετική γεύση αμυγδάλου.
Η Χαλβάς με Αμύγδαλα, παρασκευασμένη από πουρέ σπόρων σουσαμιού και προσεκτικά επιλεγμένα αμύγδαλα, μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είναι μια γλυκιά λιχουδιά που καταναλώνεται με διάφορους τρόπους, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Συστατικά: Πάστα σουσαμιού, ζάχαρη...
...Maison Lesage
Απαλές και γευστικές, αυτές οι αλοιφές είναι χωρίς φοινικέλαιο, με βάση το λάδι chia, χωρίς γλουτένη και πλούσιες σε ωμέγα 3.
Συστατικά: ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ Πιεμόντε 35%, ζάχαρη, ΠΛΗΡΕΣ γάλα σε σκόνη, πάστα κακάο, βούτυρο κακάο, λάδι chia, λάδι ρυζιού, λάδι ηλιόσπορου, σκόνη κακάο, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ.
...Αναφορά
9990000014774
Μια πινελιά αλληλεγγύης στις ζαχαροπλαστικές σας!
Βιολογική δίκαιη σοκολάτα καθαρής προέλευσης από το Σάο Τομέ με φρουτώδεις και γεμάτες γεύσεις που θα αναδείξει εύκολα τις μους σοκολάτας και τα άλλα επιδόρπιά σας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πάστα κακάο*, ζάχαρη από καστανή ζάχαρη*, βούτυρο κακάο*, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλιόσπορου, εκχύλισμα βανίλιας*. * Συστατικά γεωργικής...
...
Βάρος: 430g
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, Λάδι ηλιάνθου, Αμύγδαλα 7%, Αντεστραμμένη ζάχαρη
Συντήρηση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος
Διατροφική δήλωση για: 100 g
Ενέργεια: 1888 kJ (450 kcal)
Λίπη: 19 g
Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 1,7 g
Υδατάνθρακες: 63 g
εκ των οποίων Σάκχαρα: 27 g
Πρωτεΐνες: 6,4 g
Αλάτι: 0,69 g...
... επιφανειακές κηλίδες στα δόντια, προστατεύει το σμάλτο και υποστηρίζει την ομαλή λευκή εμφάνιση.
Παρέχει φρεσκάδα όλη την ημέρα με το φυσικό έλαιο μέντας και μενθόλη στη φόρμουλά του.
Παρέχει στοματική υγιεινή με φυσικά εκχυλίσματα ευκαλύπτου. - Χωρίς ζάχαρη, παρασκευασμένο με 100% φυτική στέβια.
Χωρίς SLS, φθόριο, διοξείδιο του τιτανίου, παραμπέν, χρωστικές, γλουτένη, ζάχαρη και αλάτι.
Πλάτος κουτιού: 28.7
Μήκος κουτιού: 33.3
Ύψος κουτιού: 18.5
Βάρος κουτιού: 4,3
Αριθμός κουτιών: 48...
... γίνει σκόνη κακάο. Η πάστα κακάο και το βούτυρο κακάο που προέρχεται από την πίεση αναμειγνύονται και έτσι αποκτούμε τη σοκολάτα. Για τη μαύρη σοκολάτα, προστίθεται ζάχαρη; στη συνέχεια σκόνη γάλακτος για τη σοκολάτα γάλακτος.
...Παρασκευάζεται μόνο με Πράσινο Φιστίκι Bronte DOP (50%), λάδι Nocellara dell’Etna και ζάχαρη. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, για μέγιστο διάστημα ενός έτους. Αφού ανοιχτεί το βάζο, καταναλώστε εντός ενός μήνα.
... με αμύγδαλα που αγοράζονται από την προέλευση, δηλαδή από τις χώρες όπου καλλιεργούνται και επεξεργάζονται (ξεφλουδισμένα, λευκασμένα, συσκευασμένα).
Μπορούμε να προσθέσουμε συστατικά όπως κύβους από γλυκαντικά πορτοκάλια, πάστα σμέουρων, πάστα φιστικιού, κ.λπ.
Ειδικότητες μαρζιπαν:
μαρζιπαν με πορτοκάλι, με άρωμα tutti-frutti, με σμέουρο, με φιστίκι ή και με μόκα.
Το μαρζιπαν μας μπορεί επίσης να παρουσιαστεί σε μορφή θεμάτων, φιγούρων και διακοσμήσεων, σε διάφορες μορφές και χρώματα.
... κουταλιές σούπας σκόνη μπαομπάμπ, σε ένα ποτήρι νερό, με λίγο κανέλα, και προσθέτουμε πολύ λίγη ζάχαρη, ώστε να διατηρηθεί η καλή ξινή γεύση της σκόνης.
Επίσης, αναμειγνύεται με μια πάστα από φιστίκι, γάλα και σόργο για να φτιάξει το Ngalakh του Σενεγάλη, ένα χορταστικό επιδόρπιο που ετοιμάζεται οποιαδήποτε στιγμή, αλλά, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.
Η σκόνη μπαομπάμπ που χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες της Αφρικής έχει δεσμευτικές, παχυντικές και οξυντικές ιδιότητες, και περιλαμβάνεται σε παρασκευές σαλτσών, δημητριακών (σόργο, καλαμπόκι, φονιό…), κρεμών.