...Παρασκευάζεται μόνο με Πράσινο Φιστίκι Bronte DOP (50%), λάδι Nocellara dell’Etna και ζάχαρη. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, για μέγιστο διάστημα ενός έτους. Αφού ανοιχτεί το βάζο, καταναλώστε εντός ενός μήνα.
... ακαταμάχητοι μικροί φίλοι που θα γίνουν αμέσως οι καλύτεροι φίλοι των μικρών, και στους οποίους ούτε οι μεγάλοι θα μπορέσουν να αντισταθούν!
Ανώτερη σοκολάτα γάλακτος (κακάο: 31% ελάχιστο.)
Ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη, πάστα κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αρώματα. Μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς. Χωρίς γλουτένη.
... παγωτό, τέλειο semifreddo, vegan semifreddo, semifreddo χωρίς ζάχαρη, προϊόντα που έχουν μελετηθεί στα εργαστήριά μας κατάλληλα για παγωτοπωλεία και ζαχαροπλαστεία για κρέμες, βαυαρικά παγωτά και semifreddo σεπάστα 30 γραμμάρια ανά λίτρο, φυσικά αιθέρια έλαια για παγωτό και semifreddo.
... φουντούκια, πάστα φουντουκιού)
- Αλείμματα που περιέχουν 55% φουντούκια και μόνο 3 άλλα συστατικά: ζάχαρη, κακάο (ή γάλα) και βανίλια.
- Τούρτες φουντουκιού (φουντούκια, ζάχαρη, αυγά)
- Σοκολάτα και σοκολατάκια σε συνδυασμό με φουντούκια.
- Πραλίνες, σοκολάτες, σοκολάτες με ολόκληρα φουντούκια, πασχαλινά αυγά.
Μπορούμε να παρέχουμε συσκευασίες κατάλληλες για λιανική πώληση ή μεγαλύτερες μορφές για ζαχαροπλαστεία και παγωτά. Για σημαντικές ποσότητες είναι δυνατή η προσαρμογή των συνταγών σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.