...ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ CHOCOLATS JANIN
Chocolats Janin: εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας όπου ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του.
... αυτού του εργαστηρίου σοκολάτας στη Γάνδη, μπορείτε επίσημα να αποκαλείστε πραγματικός ‘σοκολατιέ’.
ΕργαστήριοΣοκολάτας Γάνδης
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: απεριόριστος
ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
Τι να περιμένετε από το ΕργαστήριοΣοκολάτας
Αν θέλετε η ομάδα σας να περάσει μια γευστική βραδιά περιτριγυρισμένη από τις εικόνες και τις μυρωδιές της καλύτερης βελγικής...
... RBM50 και RBM100 έχουν σχεδιαστεί για μικρές επιχειρήσεις. Ο μύλος LabBM10 έχει σχεδιαστεί για ανάπτυξη προϊόντων ή χρήση σε εργαστήριο. Λόγω της τριβής των σφαιριδίων, παράγεται θερμότητα και για να εξισορροπηθεί αυτή η θερμότητα, έχει προστεθεί ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα στον μύλο, έτσι ώστε σε περίπτωση υπερθέρμανσης, η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα να επιτρέπει την είσοδο κρύου νερού και όταν η μηχανή φτάσει στη φυσιολογική θερμοκρασία λειτουργίας, κλείνει τη ροή. Η πηγή κρύου νερού μπορεί να είναι πηγές, νερό βρύσης ή νερό από πύργους.
...
Λίπη 0.5 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Υδατάνθρακες 72.8 g
εκ των οποίων σάκχαρα 44 g
Πρωτεΐνες 4.3 g
Αλάτι 0.2 g
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 4 μήνες μετά την παραγωγή.
Τα παντεσπάνια μας παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο σε εργαστήριο που βρίσκεται στο Faverolles-sur-Cher στην περιοχή Loiret-Cher.
Καθαρό μέλι, καθώς δεν προσθέτουμε καμία άλλη γλυκαντική ουσία στη συνταγή...
Μέσω της εταιρείας LIMOUZI SAVEURS, το πάθος μας είναι να σας κάνουμε να ανακαλύψετε τα θαύματα του εδάφους του Corrèze, φαντάζοντας συνταγές ικανές να σας εκπλήξουν και να σας ευχαριστήσουν. Πάντα σε αναζήτηση καινοτομιών, θέτουμε τη γνώση μας στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε εκλεπτυσμένα και νόστιμα προϊόντα.
Είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας να παρασκευάζουμε όλα μας τα προϊόντα στο ...
...Μπουγιά μπάλα κακάο ~
Μπουγιά από 100% φυσικό κερί σόγιας, μη καρκινογόνο και αρωματισμένη με άρωμα σοκολάτας με φουντούκι.
Μπουγιά που έχει σκεφτεί με χειροποίητο τρόπο και έχει κατασκευαστεί στο εργαστήριο του καταστήματος.
Η αποστολή γίνεται μέσω παρακολούθησης colissimo ~
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε εξατομικευμένη αίτηση!
... κακάο* 2,5%], κομμάτια σοκολάτας* 1,1% [πάστα κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*, λεκιθίνες ηλίανθου, βανίλια*]), σιρόπι σίτου* (εκχυλίσματα σίτου*, νερό), μέλι* 2%, βανίλια*.
* Συστατικά από Βιολογική Γεωργία.
Αλλεργιογόνα
Οι πληροφορίες με έντονα γράμματα προορίζονται για άτομα με δυσανεξία ή αλλεργίες.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί ξηρούς καρπούς, σόγια, σπόρους σουσαμιού, γαλακτοκομικά προϊόντα και φιστίκια.
Ενεργειακές αξίες 1538 kj
363 kcal
Λιπαρά 1,3 g
- εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,6 g
Υδατάνθρακες 81,2 g
- εκ των οποίων ζάχαρα 18,2 g
Ίνες...
... αρώματά της τόσο όταν απολαμβάνεται μόνη της όσο και όταν χρησιμοποιείται σε συνταγές σας. Μωσαϊκά, μπράουνις ή μους σοκολάτας είναι μερικά μόνο παραδείγματα γλυκών που θα αναδειχθούν από αυτή την εξαιρετική σοκολάτα.
Συστατικά
Φασόλια κακάου 56.28%, Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο 36.57%, Βούτυρο κακάου (Βιολογικό) 6.86%, Λεκιθίνη Ηλιόσπορου 0.3%.
Αλλεργιογόνα
Μπορεί να περιέχει ΙΧΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ...
...Σεβασμός σε αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής
Μία από τις ειδικότητες του προστατευμένου εργαστηρίου μας είναι η συσκευασία τροφίμων που απαιτεί εργασία σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα (θερμοκρασία, υγρασία, φίλτρο σωματιδίων). Μπορεί να πρόκειται για γυμνά ή προπακεταρισμένα προϊόντα: pralines, μπαστούνια σοκολάτας, κ.λπ.
Το Εργαστήριο έχει εξοπλιστεί στη Naninne με μια εγκατάσταση ειδικά...
Το Chocolab είναι ένα εργαστήριο αφιερωμένο στη δημιουργία εξατομικευμένης σοκολάτας. Πρωτότυπη, εκλεπτυσμένη και αγαπητή από όλους, μια σοκολάτα προσαρμοσμένη στα χρώματα της επιχείρησής σας και συνδυασμένη με τη δική της προσαρμοσμένη συσκευασία θα αποτελέσουν την ιδανική υποστήριξη για μια πρωτοποριακή επικοινωνία. Με τη δημιουργία σας, ικανοποιήστε τους συνεργάτες σας και αφήστε ανεξίτηλη εντύπωση!
... ανώτερη ποιότητά τους.
Εκτός από τις σοκολάτες, σας προσφέρουμε μια ποικιλία σοκολατένιων προϊόντων, όπως μαύρες σοκολατένιες τρούφες, σοκολατένιες καραμέλες και παλέτες σοκολάτας. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με την ίδια προσοχή στην ποιότητα και την καινοτομία.
Η παραδοσιακή σοκολατοποιία Les Chocolats de Balata προσφέρει επίσης ξεναγήσεις στο εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας για όλους όσους...
Η IMPLAST, που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, ιδρύθηκε το 1980 ως ένα μικρό εργαστήριο για την παραγωγή καλουπιών σοκολάτας για τις τοπικές εταιρείες και τώρα αναγνωρίζεται σταθερά ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο στα υψηλής ποιότητας καλούπια για τη βιομηχανία σοκολάτας. Μια μοναδική συνδυαστική προσέγγιση αποδεδειγμένης και νέας τεχνολογίας, συνδυασμένη με αφοσίωση...
...Shockino Mix Experience - Χειροποίητο στην Ιταλία
Είμαστε ένα εργαστήριο χειροποίητης σοκολάτας στην καρδιά της Ιταλίας, στο Μολίζε.
Επινοήσαμε την praline Mix & Match και φτιάχνουμε αλείμματα, καραμέλες, σοκολατένιες πλάκες και άλλα.
Ξεκινήσαμε το πρότζεκτ μας το 2015, αποκτώντας την "Αναφορά Τιμής στο Διεθνές Βραβείο ADI Compasso d'Oro" για την αρθρωτή praline, που βραβεύει τον καλύτερο...
... (χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά). Η Concept Chocolate εργάζεται για έναν μεγάλο αριθμό διεθνών επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τις προσωποποιημένες σοκολάτες για τη διαφήμισή τους, το μάρκετινγκ ή τα δώρα σχέσεων (για πελάτες ή προσωπικό). Επισκέψεις με ξενάγηση (μόνο με κράτηση) για ομάδες. Η γευσιγνωσία δεν παραλείπεται! Σας προσφέρουμε επίσης επισκέψεις με ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών, εργαστήρια εισαγωγής, γευσιγνωσίες κρασιού και σοκολάτας (με κράτηση και προσφορά).
Η DelRey είναι εδώ και πάνω από 60 χρόνια μια αναγνωρίσιμη μάρκα για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Αντβέρπ. Κάθε μέρα, κορυφαίοι σοκολατιέρηδες και ζαχαροπλάστες δημιουργούν με παραδοσιακό τρόπο στο δικό τους εργαστήριο αποκλειστικά pralines, μπισκότα, ζαχαροπλαστική και παγωτό τούρτες. Η DelRey παράγει pralines, entremets, macarons, παγωτό και παγωτό τούρτες, γαμήλιες τούρτες και σοκολατένιες δημιουργίες.
... κατασκευάζονται σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τόσο το εργαστήριο ανοξείδωτου όσο και το εργαστήριο χάλυβα είναι αρκετά μεγάλα και ευρύχωρα για να εκτελούν μεγάλα έργα, αλλά φυσικά κατασκευάζουμε και μικρές συσκευές και δεξαμενές. Τα πλεονεκτήματά μας ◆ Πολύ μεγάλη εμπειρία (από το 1938) ◆ Σε βάθος γνώση των διαφόρων προτύπων, υπολογισμών, τεχνικών συγκόλλησης και ελέγχων ◆ Ιδιωτικό γραφείο μελετών...
... εκπληκτικές και πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες.
Πριν από αρκετά χρόνια, οι αδελφές Giammertini συγκέντρωσαν το ταλέντο τους και δημιούργησαν τη μάρκα Aline Chocolatière. Εγκατέστησαν το εργαστήριο παραγωγής και τα διοικητικά γραφεία τους στην βιοτεχνική ζώνη του FURIANI (Άνω Κορσική). Περιτριγυρισμένες από μια δυναμική και επαγγελματική ομάδα, υποστηριζόμενες από την εμπειρία του σοκολατοποιού, Jean...
... Rathausgasse, ο γιος του Johann Georg Karl ανέλαβε τη διεύθυνση της εταιρείας. Υπό την καθοδήγησή του, έγινε η μετάβαση στην βιομηχανική παραγωγή.
Στις 5 Ιουνίου 1920, οι δύο εταιρείες H. Haeberlein και F. G. Metzger συγχωνεύθηκαν στην "Ενωμένη Νυρεμβέργη Εργοστάσιο Μελομακάρονων και Σοκολάτας Haeberlein-Metzger AG". Το 1976, η Schöller-Eis Lebensmittel KG του Theo Schöller ανέλαβε την...
...Καλώς ήρθατε στο εργαστήριοσοκολάτας μας
Δημιουργικότητα στη σοκολάτα
Αναζητάτε εξαιρετικές, γλυκές ιδέες δώρων, giveaways κ.λπ. για να αφήσετε μια μόνιμη εντύπωση στους πελάτες σας; Τότε είστε στο σωστό μέρος! Στην "εργαστήρι ιδεών" μας, κατασκευάζουμε χειροποίητα τα πιο εκλεκτά σοκολατένια προϊόντα και πολλά άλλα.
Με χαρά κατασκευάζουμε ειδικά σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.
Η δική μας...
Ανοιχτό από τον Φεβρουάριο του 2003, και αρχικά ονομαζόμενο Θεόβρομα κακάο, ο Ζαν Λε Σοκολατιέ συνεχίζει να ξεπερνά τον εαυτό του για να σας κάνει να ανακαλύψετε νέες γεύσεις... Εργαστήριο-κατάστημα όπου παράγονται χειροποίητα πολλές δεκάδες ποικιλίες σοκολάτας. Ανακαλύψτε ενδιαφέροντα μείγματα τσαγιού, μπαχαρικών, νόστιμων μαρμελάδων και φρούτων με σοκολάτα.
...Από την ίδρυσή μας το 1978, η οικογενειακή μας επιχείρηση "Valentino" έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παραγωγούς χειροποίητων βελγικών pralines. Σήμερα, στην Valentino, εργαζόμαστε με περίπου 25 άτομα στο εργαστήριοσοκολάτας μας στη Σχεπντάλ, 5 χιλιόμετρα από τις Βρυξέλλες. Πιστοί στην αρχική ποιότητα και την τέχνη, ειδικευόμαστε στη δημιουργία ευχάριστων και εκπληκτικών σοκολατένιων δώρων.
... παράγοντας τη δική του σοκολάτα. Στο εργαστήριο των σοκολατοποιών προστίθεται το εργαστήριο του καλυβιού που μετατρέπει τον κόκκο κακάο από το Σάο Τομέ σε σοκολάτα κάλυψης. Τον Οκτώβριο του 2008, ο Max Vauché έλαβε το πρώτο εθνικό βραβείο «Stars et Métiers» στην κατηγορία "Στρατηγική Παγκόσμιας Καινοτομίας" για τη δημιουργία της σοκολατοποιίας του: αυτό το βραβείο αναγνωρίζει επίσης την αλληλέγγυα προσέγγισή του υπέρ των παραγωγών κακάου του νησιού Σάο Τομέ και Πρίνσιπε.
... cialda moka, που σέβεται τις παραδόσεις με σκοπό τη διατήρηση της υψηλότερης ποιότητας καφέ. Στην απόλαυση του καφέ προσθέσαμε επίσης την απόλαυση της σοκολάτας, σε αυτή την περίπτωση όμως, "στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας αποκλειστικά υψηλής ποιότητας χειροποίητες σοκολάτες που παράγονται κυρίως στο εργαστήριο/εταιρεία μας, στην επαρχία της Σιένα, σύμφωνα με τις οδηγίες μας για τα συστατικά και συσκευασμένες με τις συσκευασίες μας. Η εταιρεία στοχεύει στην παραγωγή, εμπορία και διανομή στην Ιταλία και στο εξωτερικό, καφέ, σοκολάτα και τρόφιμα υψηλής ποιότητας.
Κατασκευαστής εξατομικευμένων καλουπιών σοκολάτας και συσκευασιών για τη βιομηχανία επεξεργασίας σοκολάτας. Εργαστήριο για ξύλινες συσκευασίες praline με εξατομικευμένη εκτύπωση. Με νέο ηλεκτρονικό κατάστημα.