... αυτού του εργαστηρίου σοκολάτας στη Γάνδη, μπορείτε επίσημα να αποκαλείστε πραγματικός ‘σοκολατιέ’.
ΕργαστήριοΣοκολάτας Γάνδης
Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: απεριόριστος
ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
Τι να περιμένετε από το ΕργαστήριοΣοκολάτας
Αν θέλετε η ομάδα σας να περάσει μια γευστική βραδιά περιτριγυρισμένη από τις εικόνες και τις μυρωδιές της καλύτερης βελγικής...
...Σεβασμός σε αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής
Μία από τις ειδικότητες του προστατευμένου εργαστηρίου μας είναι η συσκευασία τροφίμων που απαιτεί εργασία σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα (θερμοκρασία, υγρασία, φίλτρο σωματιδίων). Μπορεί να πρόκειται για γυμνά ή προπακεταρισμένα προϊόντα: pralines, μπαστούνια σοκολάτας, κ.λπ.
Το Εργαστήριο έχει εξοπλιστεί στη Naninne με μια εγκατάσταση ειδικά...
... (χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά). Η Concept Chocolate εργάζεται για έναν μεγάλο αριθμό διεθνών επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τις προσωποποιημένες σοκολάτες για τη διαφήμισή τους, το μάρκετινγκ ή τα δώρα σχέσεων (για πελάτες ή προσωπικό). Επισκέψεις με ξενάγηση (μόνο με κράτηση) για ομάδες. Η γευσιγνωσία δεν παραλείπεται! Σας προσφέρουμε επίσης επισκέψεις με ενεργή συμμετοχή των επισκεπτών, εργαστήρια εισαγωγής, γευσιγνωσίες κρασιού και σοκολάτας (με κράτηση και προσφορά).
Η DelRey είναι εδώ και πάνω από 60 χρόνια μια αναγνωρίσιμη μάρκα για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Αντβέρπ. Κάθε μέρα, κορυφαίοι σοκολατιέρηδες και ζαχαροπλάστες δημιουργούν με παραδοσιακό τρόπο στο δικό τους εργαστήριο αποκλειστικά pralines, μπισκότα, ζαχαροπλαστική και παγωτό τούρτες. Η DelRey παράγει pralines, entremets, macarons, παγωτό και παγωτό τούρτες, γαμήλιες τούρτες και σοκολατένιες δημιουργίες.
... κατασκευάζονται σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τόσο το εργαστήριο ανοξείδωτου όσο και το εργαστήριο χάλυβα είναι αρκετά μεγάλα και ευρύχωρα για να εκτελούν μεγάλα έργα, αλλά φυσικά κατασκευάζουμε και μικρές συσκευές και δεξαμενές. Τα πλεονεκτήματά μας ◆ Πολύ μεγάλη εμπειρία (από το 1938) ◆ Σε βάθος γνώση των διαφόρων προτύπων, υπολογισμών, τεχνικών συγκόλλησης και ελέγχων ◆ Ιδιωτικό γραφείο μελετών...
Ανοιχτό από τον Φεβρουάριο του 2003, και αρχικά ονομαζόμενο Θεόβρομα κακάο, ο Ζαν Λε Σοκολατιέ συνεχίζει να ξεπερνά τον εαυτό του για να σας κάνει να ανακαλύψετε νέες γεύσεις... Εργαστήριο-κατάστημα όπου παράγονται χειροποίητα πολλές δεκάδες ποικιλίες σοκολάτας. Ανακαλύψτε ενδιαφέροντα μείγματα τσαγιού, μπαχαρικών, νόστιμων μαρμελάδων και φρούτων με σοκολάτα.
...Από την ίδρυσή μας το 1978, η οικογενειακή μας επιχείρηση "Valentino" έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παραγωγούς χειροποίητων βελγικών pralines. Σήμερα, στην Valentino, εργαζόμαστε με περίπου 25 άτομα στο εργαστήριοσοκολάτας μας στη Σχεπντάλ, 5 χιλιόμετρα από τις Βρυξέλλες. Πιστοί στην αρχική ποιότητα και την τέχνη, ειδικευόμαστε στη δημιουργία ευχάριστων και εκπληκτικών σοκολατένιων δώρων.