...ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ CHOCOLATS JANIN
Chocolats Janin: εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας όπου ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του.
...
Λίπη 0.5 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Υδατάνθρακες 72.8 g
εκ των οποίων σάκχαρα 44 g
Πρωτεΐνες 4.3 g
Αλάτι 0.2 g
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 4 μήνες μετά την παραγωγή.
Τα παντεσπάνια μας παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο σε εργαστήριο που βρίσκεται στο Faverolles-sur-Cher στην περιοχή Loiret-Cher.
Καθαρό μέλι, καθώς δεν προσθέτουμε καμία άλλη γλυκαντική ουσία στη συνταγή...
Μέσω της εταιρείας LIMOUZI SAVEURS, το πάθος μας είναι να σας κάνουμε να ανακαλύψετε τα θαύματα του εδάφους του Corrèze, φαντάζοντας συνταγές ικανές να σας εκπλήξουν και να σας ευχαριστήσουν. Πάντα σε αναζήτηση καινοτομιών, θέτουμε τη γνώση μας στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε εκλεπτυσμένα και νόστιμα προϊόντα.
Είμαστε περήφανοι για τη δέσμευσή μας να παρασκευάζουμε όλα μας τα προϊόντα στο ...
...Μπουγιά μπάλα κακάο ~
Μπουγιά από 100% φυσικό κερί σόγιας, μη καρκινογόνο και αρωματισμένη με άρωμα σοκολάτας με φουντούκι.
Μπουγιά που έχει σκεφτεί με χειροποίητο τρόπο και έχει κατασκευαστεί στο εργαστήριο του καταστήματος.
Η αποστολή γίνεται μέσω παρακολούθησης colissimo ~
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε εξατομικευμένη αίτηση!
... κακάο* 2,5%], κομμάτια σοκολάτας* 1,1% [πάστα κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*, λεκιθίνες ηλίανθου, βανίλια*]), σιρόπι σίτου* (εκχυλίσματα σίτου*, νερό), μέλι* 2%, βανίλια*.
* Συστατικά από Βιολογική Γεωργία.
Αλλεργιογόνα
Οι πληροφορίες με έντονα γράμματα προορίζονται για άτομα με δυσανεξία ή αλλεργίες.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί ξηρούς καρπούς, σόγια, σπόρους σουσαμιού, γαλακτοκομικά προϊόντα και φιστίκια.
Ενεργειακές αξίες 1538 kj
363 kcal
Λιπαρά 1,3 g
- εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,6 g
Υδατάνθρακες 81,2 g
- εκ των οποίων ζάχαρα 18,2 g
Ίνες...
... αρώματά της τόσο όταν απολαμβάνεται μόνη της όσο και όταν χρησιμοποιείται σε συνταγές σας. Μωσαϊκά, μπράουνις ή μους σοκολάτας είναι μερικά μόνο παραδείγματα γλυκών που θα αναδειχθούν από αυτή την εξαιρετική σοκολάτα.
Συστατικά
Φασόλια κακάου 56.28%, Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο 36.57%, Βούτυρο κακάου (Βιολογικό) 6.86%, Λεκιθίνη Ηλιόσπορου 0.3%.
Αλλεργιογόνα
Μπορεί να περιέχει ΙΧΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ...
Το Chocolab είναι ένα εργαστήριο αφιερωμένο στη δημιουργία εξατομικευμένης σοκολάτας. Πρωτότυπη, εκλεπτυσμένη και αγαπητή από όλους, μια σοκολάτα προσαρμοσμένη στα χρώματα της επιχείρησής σας και συνδυασμένη με τη δική της προσαρμοσμένη συσκευασία θα αποτελέσουν την ιδανική υποστήριξη για μια πρωτοποριακή επικοινωνία. Με τη δημιουργία σας, ικανοποιήστε τους συνεργάτες σας και αφήστε ανεξίτηλη εντύπωση!
... ανώτερη ποιότητά τους.
Εκτός από τις σοκολάτες, σας προσφέρουμε μια ποικιλία σοκολατένιων προϊόντων, όπως μαύρες σοκολατένιες τρούφες, σοκολατένιες καραμέλες και παλέτες σοκολάτας. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με την ίδια προσοχή στην ποιότητα και την καινοτομία.
Η παραδοσιακή σοκολατοποιία Les Chocolats de Balata προσφέρει επίσης ξεναγήσεις στο εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας για όλους όσους...
... εκπληκτικές και πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες.
Πριν από αρκετά χρόνια, οι αδελφές Giammertini συγκέντρωσαν το ταλέντο τους και δημιούργησαν τη μάρκα Aline Chocolatière. Εγκατέστησαν το εργαστήριο παραγωγής και τα διοικητικά γραφεία τους στην βιοτεχνική ζώνη του FURIANI (Άνω Κορσική). Περιτριγυρισμένες από μια δυναμική και επαγγελματική ομάδα, υποστηριζόμενες από την εμπειρία του σοκολατοποιού, Jean...
... παράγοντας τη δική του σοκολάτα. Στο εργαστήριο των σοκολατοποιών προστίθεται το εργαστήριο του καλυβιού που μετατρέπει τον κόκκο κακάο από το Σάο Τομέ σε σοκολάτα κάλυψης. Τον Οκτώβριο του 2008, ο Max Vauché έλαβε το πρώτο εθνικό βραβείο «Stars et Métiers» στην κατηγορία "Στρατηγική Παγκόσμιας Καινοτομίας" για τη δημιουργία της σοκολατοποιίας του: αυτό το βραβείο αναγνωρίζει επίσης την αλληλέγγυα προσέγγισή του υπέρ των παραγωγών κακάου του νησιού Σάο Τομέ και Πρίνσιπε.