Στην Lezza Foods, είμαστε περήφανοι που είμαστε ο παγκόσμιος προμηθευτής υγιεινών, μοναδικών και νόστιμων σπεσιαλιτέ. Η αποστολή μας είναι απλή αλλά γεμάτη νόημα: να κάνουμε προσιτή σε όλους τη γεύση και τα οφέλη για την υγεία των σπεσιαλιτέ τροφίμων, μέσω των διαφόρων μας εμπορικών σημάτων. Παράγουμε και παραδίδουμε κατεψυγμένα προϊόντα στις αγορές της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκμεταλλ...
...Ο διανομέας κρέμας σε κάψουλες γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Το χτύπημα της κρέμας γίνεται χάρη στο αέριο κρέμας στον διανομέα κρέμας μια απόλυτη απόλαυση. Η κρέμα έχει ακαταμάχητη γεύση και πετυχαίνει πάντα με τη βοήθεια των κάψουλων κρέμας. Οι κασέτες κρέμας είναι εύκολες στην αντικατάσταση. Οι διαφορετικές κάψουλες κρέμας μετατρέπουν κάθε κοκτέιλ και το πιο απλό επιδόρπιο σε μια...
... έχετε νόστιμη, κρεμώδη χτυπημένη κρέμα έτοιμη σε μόλις λίγα λεπτά.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ:
Αφαιρέστε την κεφαλή από τον σωλήνα χτυπημένης κρέμας σας, ρίξτε την ακριβή ποσότητα κρέμας που αντιστοιχεί στο μέγεθος, μαζί με γλυκαντικό ή ζάχαρη άχνη κατά προτίμηση, και επανατοποθετήστε την κεφαλή.
Εντοπίστε τη θήκη του καψουλιού N2O και ξεβιδώστε την. Εισάγετε τον σωλήνα από τον...
...Ψυγμένος γλυκαντικός παστεριωμένος κρέμα σπρέι ιδανικός για διακόσμηση κάθε τύπου επιδόρπιο. Διατηρεί τα χαρακτηριστικά της φρέσκιας υγρής κρέμας, προσφέροντας μοναδική γεύση και υφή.
... χώρους (για παράδειγμα, γιαούρτι και topping, επεξεργασμένο τυρί και κράκερ, επιδόρπιο και dragees).
Επιπλέον, όλα τα δοχεία, ποτήρια, μπουκάλια και άλλες συσκευασίες γαλακτοκομικών προϊόντων ή επιδορπίων μπορούν να διακοσμηθούν με μεμβράνες, αυτοκόλλητα, ταμπελάκια κ.λπ. Είμαστε ειδικοί στην ανάπτυξη μοναδικών λύσεων συσκευασίας.
... ιταλική μαρέγκα. Ενσωματώστε την χτυπημένη κρέμα σε δύο ή τρεις δόσεις στον πουρέ φρούτου. Ανακατέψτε προσεκτικά. Ρίξτε σε καλούπια, βάλτε στην κατάψυξη.Βάση κρέμας αγγλικής: 160 έως 180g Gelée bavaroise, 1 L κρέμας αγγλικής, 1 κιλό χτυπημένης κρέμας. Ετοιμάστε 1 λίτρο κρέμας αγγλικής. Διαλύστε το ζελέ επιδόρπιο σε 100g νερού και 1⁄4 της κρέμας αγγλικής, χτυπώντας έντονα. Προσθέστε την υπόλοιπη...
... επιδορπίων της.
Ο κύριος και ιστορικός τομέας δραστηριότητάς της είναι η συλλογή γάλακτος προβάτου, η μετατροπή του σε γιαούρτι και γαλακτοκομικό επιδόρπιο, και στη συνέχεια η διανομή του μέσω των δικτύων GMS και BtoB.
- Συνεργαζόμαστε με τους δικούς μας παραγωγούς γάλακτος προβάτου, 110 συνολικά, εκ των οποίων οι 40 είναι βιολογικοί. Είναι ευαισθητοποιημένοι για την ευημερία των ζώων: «Ένα υγιές πρόβατο...