...•Μπορεί να δοσολογήσει: σοκολατάκι, σοκολατάκι λικέρ και σοκολατάκι πραλίνα.
•Η σοκολάτα μπορεί να περιέχει στερεά σωματίδια πάχους έως 3 χιλιοστά.
•Μοντέλο κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες παραγωγής και προσαρμοσμένο στα καλούπια του πελάτη.
•Η ζώνη δοσολογίας, τόσο η δεξαμενή όσο και οι δοσομετρικές μύτες, είναι θερμαινόμενη για να διευκολύνει τη ζεστή δοσολογία της σοκολάτας σε...
...Picota Rubí. Καθαρός στη μύτη, αρώματα κόκκινων φρούτων, σοκολάτας, ξηρών καρπών, μεταλλικών, μπαχαρικών… Ελαφρύς, γευστικός, πολύ φρέσκος, ευχάριστη αίσθηση στο στόμα και ελαφρώς ζεστό φινάλε. Κρασί με προσωπικότητα.
80% Rufete – 20% Tiriñuelo
13º – 75cl
6 μήνες σε δεξαμενή και 6 μήνες σε βαρέλι και σε μπουκάλι.
Σύνθεση: 80% Rufete - 20% Tiriñuelo
Μπουκάλι: 75cl...
...Οι δεξαμενές αποθήκευσης σοκολάτας που παράγουμε είναι κυλινδρικές με πλευρικούς ξύστρες. Διαθέτουν χαρακτηριστικό θέρμανσης με PID έλεγχο. Η ταχύτητα ανάμειξης είναι ρυθμιζόμενη, με δυνατότητα συνεχούς ή διαλείπουσας ανάμειξης. Χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της σοκολάτας σε σταθερή θερμοκρασία, σε ρευστή μορφή και ομοιογενή δομή.
Αποθηκεύστε τη σοκολάτα σας σε υγρή και ομοιογενή μορφή στις δεξαμενές αποθήκευσης μας, οι οποίες είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από AISI304 ανοξείδωτο υλικό με πλευρικές ξύστρες.
... σύστημα θέρμανσης.
Η αντλία σοκολάτας που χρησιμοποιείται για την κυκλοφορία χρησιμοποιείται επίσης για την εκφόρτιση. Ο χρόνος διαδικασίας εξαρτάται από την κοκκομετρία της πρώτης ύλης. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2½ ώρες.
... χρειάζεται να λιώσουμε λίγο, αλλά συχνά.
Στην πραγματικότητα - έχετε μια δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα θερμαινόμενη σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία. Μπορείτε να βάλετε είτε κρύο σκληρό βούτυρο κακάου είτε ζεστό μη τήκτο. Στη συνέχεια, τοποθετείτε το δοχείο στη μονάδα με τη δεδομένη σταθερή θερμοκρασία και το αφήνετε για 12-24 (ή περισσότερες) ώρες μέχρι να συμβεί η μαγεία στο θερμοκήπιο και το...