... λειτουργικοί χώροι απαιτούν σύμφωνα με τους κανονισμούς των επαγγελματικών ενώσεων για την ασφάλεια και την υγεία στον χώρο εργασίας (BGR 181 - τρέχουσα έκδοση Οκτωβρίου 2003) διαφορετικές τιμές, όπως π.χ. σφαγή R13 V10, καπνιστήριο R12 ή κουζίνα λουκάνικων R13 V8.
Οι απαιτούμενες για τα κρεοπωλεία αντιολισθητικές κατηγορίες R9 έως R13 υλοποιούνται από τα συστήματα δαπέδων μας σε συνεπή σχεδίαση. Η αποστράγγιση του νερού βελτιώνεται μέσω αδιάσπαστων μεταβάσεων προς τις αποχετεύσεις.
Συνιστώμενη βάση συστήματος: Ακρυλική ρητίνη (PMMA), πολυουρεθάνη-τσιμέντο...
... μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας και ως halal κρέας. Κατόπιν αιτήματος προσφέρουμε επίσης συσκευασμένο κρέας σε δίσκους για το λιανικό εμπόριο. Κατ' αρχάς, για τα προϊόντα μας παρέχεται πλήρης ιχνηλασιμότητα και διαφάνεια προέλευσης.
Ανοιχτόχρωμο μοσχαρίσιο κρέας:
Το ανοιχτόχρωμο μοσχαρίσιο κρέας προέρχεται από νεαρά μοσχάρια, τα οποία αποκτούν πολύ λευκή απόχρωση λόγω της διατροφής τους με γάλα χαμηλού σιδήρου. Η ελεγχόμενη σφαγή πραγματοποιείται στους πρώτους οκτώ μήνες.
Ροζ μοσχαρίσιο κρέας:
Ως ροζ μοσχαρίσιο κρέας χαρακτηρίζουμε το ζουμερό κρέας από νεαρά μοσχάρια.
Είμαστε μια γερμανική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των γαλακτοπαραγωγικών ζώων και του κρέατος, με εκτενή εμπειρία στην εξαγωγή εγκύων μοσχαριών, μοσχαριών για πάχυνση και σφαγή στην Ευρώπη, τις μεσογειακές χώρες, τη Μέση Ανατολή και τις χώρες της ΚΑΚ με ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτουμε φυλές Φριζιανής Χολστάιν, Φλεκβιχ (Σιμένταλ), Σαραλό, Λιμουζίν και διασταυρωμένα Λιμουζίν. Τα ζώα...
... Dönerproduktion επεξεργάζεται καθημερινά περισσότερους από 10 τόνους υψηλής ποιότητας κρέατος μοσχαριού, αρνιού και πουλερικών από επιλεγμένους προμηθευτές, αποκλειστικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές Halal. Δίνουμε τη μεγαλύτερη σημασία στην τήρηση των κατευθυντήριων γραμμών Halal, στις οποίες αναφέρεται μεταξύ άλλων:...
... και την Ελβετία. Κινητικότητα, χρήση εναλλασσόμενων πλατφορμών, ειδικά για πουλερικά και κουνέλια. Υπηρεσίες σχεδιασμού: Τεχνική-τεχνολογική επεξεργασία για σφαγή, καθώς και επεξεργασία και μεταποίηση κρέατος, από έμπειρους επαγγελματίες για επαγγελματίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη: • Προτάσεις παραλλαγών και κατευθυντήριες τιμές • Σχεδίαση σχεδίου • Διαδικασία έγκρισης • Σχεδίαση εκτέλεσης -...