...PROFIL EXPORT οικογενειακή δομή που εδρεύει στην Isère, ειδικευμένη στις κοπές αλόγου, στα επεξεργασμένα προϊόντα αλόγου & στις μετατροπές κρέατος αλόγου. Εκτροφή αλόγων, σφαγή αλόγων, αποκόκκαλο, κοπή αλόγου, μετατροπή του κρέατος αλόγου, συσκευασία σε κενό, σε δίσκο, σε χύμα, σε κονσέρβα, διανομή. Καλή γνώση όλης της Γαλλικής αλυσίδας ιππικών προϊόντων. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IFS στην παραγωγική μας μονάδα για να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας προϊόντα με τη μεγαλύτερη ασφάλεια τροφίμων. Προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών μας, ανάπτυξη συγκεκριμένων προϊόντων με τεχνικές προδιαγραφές σε συμφωνία.
Η εταιρεία Sofrana ειδικεύεται στο εμπόριο ζωντανών αναπαραγωγικών ζώων, φυλών γάλακτος και φυλών κρέατος, ζώων για πάχυνση και σφαγή, καθώς και στη γενετική και τους σπόρους. Η Sofrana διαθέτει επίσης πλήρη γνώση των κρεάτων και των κρεατοσκευασμάτων σε όλο τον κόσμο. Με 50 χρόνια εμπειρίας και δεξιοτήτων, η Sofrana συμμετέχει σε πολλές γενετικές και κτηνοτροφικές εκδηλώσεις στη Γαλλία και σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Η εταιρεία COVILIM SA ιδρύθηκε το 1996 στον χώρο του σφαγείου LIMOGES, στην καρδιά της περιοχής της φυλής Limousine. Η δραστηριότητά μας είναι η σφαγή και η εμπορία φρέσκου κρέατος από Νεαρά Βόδια (αρσενικά και θηλυκά), καθώς και φυσικά από τα 5α μέρη και τα δέρματα.
...
Μετά την σφαγή στα σφαγεία του Lacaune, οι σφαγμένες χοίροι παραδίδονται στην Plaisance τις Δευτέρες, Τρίτες και Πέμπτες. Κόβονται και τα διάφορα κομμάτια προορίζονται για την παραγωγή.
Όσον αφορά τις συνταγές, από το λουκάνικο μέχρι το τηγανητό και το ζαμπόν, είναι μια τεχνογνωσία που έχει χτιστεί πάνω σε πενηντάχρονη εμπειρία, βασισμένη στην αναζήτηση της κανονικότητας των γεύσεων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Η ETABLISSEMENTS ABERA βρίσκεται στη διεύθυνση BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Γαλλία και είναι μια βιομηχανία σφαγής και επεξεργασίας χοιρινού κρέατος. Άδεια τύπου δραστηριότητας: Σφαγή χοίρων, κοπή χοιρινού, αποθήκευση (ψυγείο). Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες συσκευασίας, κατάψυξης, αποστολής και εξυπηρετεί πελάτες παγκοσμίως με ευέλικτες υπηρεσίες προς διανομείς και...
Από 3 γενιές, η Société DEVEILLE έχει καταφέρει να διατηρήσει την παράδοση και την τεχνογνωσία του επαγγέλματος του κρέατος. Ειδικευμένη στην σφαγή από τις αρχές της, η εταιρεία έχει εξελιχθεί προς την εκβιομηχάνιση του προϊόντος κρέατος μέσω της αποκοπής, της συσκευασίας υπό κενό και της συσκευασίας U.V.C. (δοχείο υπό τροποποιημένη ατμόσφαιρα), και πιο πρόσφατα της καινοτόμου και μειωμένης...
EVA, Εταιρεία Επεξεργασίας Κρέατος, ειδικεύεται στη σφαγή βοδινού και προβάτου κρέατος σε πρώτη και δεύτερη επεξεργασία: με κόκαλα και χωρίς κόκαλα. Η EVA βρίσκεται στη Χαμηλή Νορμανδία, στο Saint Pierre sur Dives.