...Στον τρέχοντα έντονα ανταγωνιστικό κόσμο των τροφίμων, κάθε προϊόν πρέπει να παρουσιαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κερδίσει την προσοχή του τελικού καταναλωτή και να καταλήξει στο καλάθι αγορών. Εκτός από την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, η εμφάνιση παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο.
KolorFox ®
Ενίσχυση χρώματος και προστασία προϊόντος
Η βιομηχανία κρέατος δεν είναι η μόνη που προτιμά...
...Ο Δρ. Paul Lohmann® προσφέρει σίδηρο(II)-γλυκονικό-2-υδράτωση σε μορφή σκόνης, λεπτής σκόνης, μικροποιημένης σκόνης και κόκκων σε ποιότητα τροφίμων/φαρμάκων και για συμπληρώματα διατροφής.
Στον τομέα των φαρμάκων, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της σιδηροπενικής αναιμίας.
Στον τομέα των τροφίμων, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη σιδηροπροστασία και τη σταθεροποίησηχρώματος ελιών.
Σε...
...Μάστερμπατς χρώματος
Χρησιμοποιούνται για την χρωματισμό πλαστικών προϊόντων.
Μάστερμπατς πρόσθετων
Εξασφαλίζουν ορισμένες ιδιότητες των τελικών προϊόντων, όπως η σταθεροποίηση UV, η ανθεκτικότητα στη φωτιά, οι αντιστατικές ιδιότητες ή η αντιμπλοκαριστική.
Συνδυασμένα μάστερμπατς
Περιέχουν τόσο χρωστικές όσο και πρόσθετα.
... κλικ και στις δύο πλευρές είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο με ασημί ανόδιο και στρογγυλεμένες γωνίες σε χρώμα χρωμίου. Τα αλουμινένια πλαίσια κλικ είναι εξοπλισμένα με πίσω πάνελ από πολυστυρένιο και καλύμματα αντιανακλαστικά και UV σταθεροποιημένα για να προστατεύουν τις αφίσες. Η UV σταθεροποίηση αποτρέπει την απώλεια χρώματος των αφισών και η αντιανακλαστική επικάλυψη βελτιώνει την αναγνωσιμότητα των ενθέτων χωρίς αντανάκλαση φωτός. Η τεχνολογία snap των πλαισίων εγγυάται γρήγορη αλλαγή των ενθέτων.
... βοηθητικό υλικό κοπής για την ιδανική σταθεροποίηση του τελικού σας προϊόντος - φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις σας - με ή χωρίς φωσφορικά άλατα, κ.λπ. Εάν απαιτείται μια ακόμη πιο ισχυρή σύνδεση νερού, μπορεί επιπλέον να προστεθεί ένα πυκνωτικό μέσο όπως π.χ. καραγενάνη, άμυλο ή ξανθάνη σε ένα μείγμα. Κατόπιν αιτήματος, μπορεί επίσης να συνταχθεί ένα συνδυαστικό προϊόν που περιλαμβάνει συστατικά για ροζέ. Αυτό εγγυάται επιπλέον μια ασφαλή ροζέ και υποστηρίζει τη διατήρηση του χρώματος. Επίσης, θα χαρούμε να σας προετοιμάσουμε ένα πλήρες μείγμα που περιλαμβάνει γεύση.
Παρέχουμε λύσεις για τη βελτίωση της σταθερότητας χρώματος και συνοχής σε μαγειρεμένο ζαμπόν, βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής και της εμφάνισης σε λουκάνικα, σταθεροποίηση και βελτίωση γεύσης σε λουκάνικα μακράς διάρκειας, μεγαλύτερη φρεσκάδα σε σαλάτες, σάλτσες, έτοιμα γεύματα και ψάρι. Η έντονη πελατοκεντρικότητα, οι εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες, η τεκμηριωμένη τεχνογνωσία, η...