...Το αποβουτυρωμένο γάλασε σκόνη μας είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που είναι ιδανικό για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων. Έχει χαμηλή περιεκτικότητασε λιπαρά και προσφέρει ωστόσο πλούσια γεύση, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές. Το αποβουτυρωμένο γάλασε σκόνη διατίθεται σε διάφορες συσκευασίες και είναι εξαιρετικό για την παρασκευή γαλακτοκομικών ποτών και άλλων συνταγών...
... shops, στην υπηρεσία καφέ γραφείου και στο λιανικό εμπόριο εδώ και δεκαετίες. Η περιεκτικότητα κακάου στις σκόνες σοκολάτας μας κυμαίνεται μεταξύ 24 και 32 τοις εκατό. Πρόκειται για έναν τριών συστατικών κακάο, που αποτελείται από σκόνη κακάου, ζάχαρη και σκόνη πλήρους γάλακτος. Για την παραγωγή, μια υγρή μίξη των τριών διαφορετικών συστατικών ψεκάζεται και στη συνέχεια βελτιώνεται μέσω μιας ειδικής...
...τυποποιημένα προϊόντα καρύδας, τα οποία είναι ελεύθερα από τεχνητές γεύσεις ή χρωστικές. Χάρη στις σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής, περιέχουν μόνο πολύ χαμηλή περιεκτικότητασε μικροοργανισμούς και είναι έτσι μακροχρόνια διατηρήσιμα.
Όλες οι ποιότητες σκόνης γάλακτος καρύδας / σκόνης καρύδας μεταφέρουν εντυπωσιακά τη χαρακτηριστική γεύση της φρέσκιας, ώριμης καρύδας, είναι πολύ αρωματικές και...
...Η ανυδρή λιπαρή ύλη γάλακτος (AMF) είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που προκύπτει από την αφαίρεση του νερού και των μη λιπαρών στερεών από το γάλα. Είναι ουσιαστικά η καθαρή βουτυρόπαχη ύλη που εξάγεται από το γάλα, με ελάχιστη περιεκτικότητασε λιπαρές ύλες γάλακτος 99,8%.
Η AMF χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων λόγω των μοναδικών της ιδιοτήτων και της ευελιξίας της. Έχει πλούσια...
... από το προϊόν, μια δεύτερη κεραία λαμβάνει το σήμα (Μετάδοση). Η αμplitude και η φάση του ληφθέντος σήματος είναι μια έκφραση για τη συνοχή, την περιεκτικότητασε νερό ή τη ξηρή ύλη του προϊόντος. Η μέτρηση με μικροκύματα είναι πολύ σταθερή και έχει γρήγορη αντίδραση σε αλλαγές του προϊόντος.
... απαιτούμενη περιεκτικότητασε θείο με φυσικό τρόπο. Η MSM βρίσκεται φυσικά στο νερό της βροχής, στα φρέσκα φρούτα, στα φρέσκα λαχανικά και στην πλουσιότερη πηγή της: το μητρικό γάλα. Κατά την επεξεργασία αυτών των τροφίμων (θέρμανση), η MSM εξαφανίζεται γρήγορα. Η σκόνη MSM έχει μια γεύση που χρειάζεται λίγο χρόνο για να συνηθίσετε.
...Η Σκόνη Κολάστρου 30 είναι μια συσσωματωμένη σκόνη με μειωμένη περιεκτικότητασε λιπαρά και λακτόζη, διαλυτή σε νερό και γάλα. Η σκόνη είναι καθαρή φυσική κολάστρα, χωρίς πρόσθετα, παραγόμενη από υγρή κολάστρα βοοειδών - χωρίς αντιβιοτικά - και συλλεγμένη από τις καλύτερες γαλακτοκομικές φάρμες.
Η Σκόνη Κολάστρου 30 επεξεργάζεται σύμφωνα με καινοτόμο πατενταρισμένη μέθοδο μεμβρανικής διήθησης και ξηραίνεται με ψεκασμό για να διατηρηθεί η μέγιστη βιοδραστικότητα.
Η διαδικασία συσσωμάτωσης την καθιστά πιο διαλυτή στο νερό και ιδανική για εφαρμογές σε ποτά, δισκία και κάψουλες.
...Το αποβουτυρωμένο γάλασε σκόνη, γνωστό και ως άπαχο γάλασε σκόνη, είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που παράγεται με την αφαίρεση της υγρασίας από το φρέσκο γάλα. Παράγεται με την εξάτμιση του νερού από παστεριωμένο αποβουτυρωμένο γάλα μέχρι να προκύψει μια ξηρή σκόνη. Το αποβουτυρωμένο γάλασε σκόνη έχει χαμηλή περιεκτικότητασε λιπαρά, συνήθως λιγότερο από 1%, καθώς η πλειονότητα του...
...ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΡΟΥΤΙΚΟΤΗΤΑ
Φυσική γλυκύτητα, υψηλή περιεκτικότητασε βάσεις και σχεδόν διατηρημένα συστατικά: έτσι αναγνωρίζεις τα φρούτα μας σε premium ποιότητα. Οι ήπιες διαδικασίες αποξήρανσης μετατρέπουν τα φρούτα σε νόστιμα σνακ και εκλεκτά συστατικά για φαγητό.
Είτε για το μούσλι, είτε για απόλαυση εν κινήσει, είτε ως εκλεκτό topping, είτε ως αρωματικοί γευστικοί...
... υψηλή περιεκτικότητασε πρωτεΐνη.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
• Εξαιρετικές ιδιότητες εμαλτοποίησης
• Ικανότητα δέσμευσης νερού
• Εμπλουτισμός σε πρωτεΐνη
• Ενίσχυση του φαινομένου καστανίσματος (αντίδραση Maillard)
• Βελτίωση της υφής και κατά συνέπεια της αίσθησης στο στόμα
• Ενίσχυση της γεύσης (λιγότερη χρήση αρωμάτων και μπαχαρικών)...
...λεπτή σκόνη που έχει αποξηρανθεί με ψεκασμό
Περιεκτικότητασε λιπαρές ουσίες 60–70% σε χαρτόκουτο 15 κιλών
μπορεί να μετατραπεί σεγάλα καρύδας με την προσθήκη νερού...
...Η σάρκα του καρύδου τρίβεται, αναμειγνύεται με νερό και στη συνέχεια φιλτράρεται με τη βοήθεια ενός πανιού. Το προκύπτον γάλα αποστραγγίζεται, ομογενοποιείται και συσκευάζεται σε κονσέρβες. Η περιεκτικότητασε λιπαρές ουσίες είναι περίπου 15 – 25%.
... φθοράς της κυψέλης μέτρησης.
Μια συσκευή ανάλυσης FT-NIR για τυπικά και απαιτητικά δείγματα. Ιδιαίτερα κατάλληλη για δείγματα με υψηλή περιεκτικότητασε στερεά, προστιθέμενη πρωτεΐνη ή κρυστάλλους ζάχαρης, που δεν μπορείτε να μετρήσετε με ένα σύστημα βασισμένο σε FTIR ή δεν τολμάτε να μετρήσετε εκεί!
Ό,τι κι αν θέλετε να μετρήσετε, μπορούμε να το κάνουμε: WPC, συμπυκνώματα, παγωτό, γάλα καρύδας, ζυμωμένα προϊόντα, Skyr, Mascarpone, φυτικά ποτά, δείγματα με ζάχαρη και πρόσθετα, ωμό γάλα, τυποποιημένο γάλα, ορός γάλακτος, κρέμα και άλλα.
...Σκληρό τυρί από ωμό γάλα με τουλάχιστον 45% λιπαρά σε ξηρή ύλη; παρασκευάζεται παραδοσιακά με το χέρι; ωριμασμένο για τουλάχιστον 3 μήνες
Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη
Περιεκτικότητασε λιπαρά: 50%
Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη...
...άνθη και καρποί). Οι κάψουλές μας περιέχουν σκόνη από αποξηραμένα φύλλα. Τα φύλλα Μορινγκα περιέχουν 90 βασικά μικροθρεπτικά συστατικά. Το πιο εντυπωσιακό είναι η περιεκτικότητασε: Πρωτεΐνη (25%), Ασβέστιο (17 φορές περισσότερο από το γάλα), Κάλιο (15 φορές περισσότερο από τις μπανάνες), Βιταμίνη Α (25 φορές περισσότερο από τα καρότα). Η Μορινγκα oleifera περιέχει επίσης σχεδόν όλες τις βιταμίνες και πολλά ιχνοστοιχεία. Οι κάψουλες Μορινγκα μπορούν επομένως να χαρακτηριστούν ως φυσικό πολυβιταμίνες.
Αριθμός προϊόντος: MORINGA-158-M...
... διάρκεια της ημέρας.
Ιδιαίτερα νόστιμη είναι η πρωτεΐνη σουσαμιού και ανακατεμένη σεγάλα μπανάνας. Δοκιμάστε το απλά. Μια άλλη ενδιαφέρουσα συνδυαστική είναι η πρωτεΐνη σουσαμιού με την βιολογική πρωτεΐνη ηλιόσπορου μας.
Τυπικός...
...
Κρεμώδες γάλα από βοσκοτόπια, τρυφερή Bourbon βανίλια από τη Μαδαγασκάρη ή εκλεκτό κακάο από τη Δυτική Αφρική – εκτός από την τεχνογνωσία μας, χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα υλικά. Και αυτό το γεύεστε σε κάθε μία από τις πάνω από 80 γεύσεις μας.
Οι δημιουργίες παγωτού μας παρασκευάζονται σύμφωνα με παραδοσιακή συνταγή – με ιδιαίτερη κρεμώδη υφή και περιεκτικότητα πλήρους γάλακτος έως 70...
... μας περιλαμβάνει γαλακτοκομικά προϊόντα όπως κρέμα και γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη βιομηχανία delicatessen και τη βιομηχανία τροφίμων.
Το κύριο προϊόν μας είναι το κλασικό ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα. Σε αυτόν τον τομέα θεωρούμαστε ειδικοί και είμαστε προμηθευτής Α της ευρωπαϊκής και διεθνούς βιομηχανίας σοκολάτας και γλυκισμάτων. Η περιεκτικότητασε λιπαρά και η ξηρή...
...Η DE VRIES KÄSE ειδικεύεται σε χειροποίητο ολλανδικό τυρί αγροτών. Όλα τα τυριά έχουν ελάχιστη περιεκτικότητασε λιπαρά 50% και παρασκευάζονται χειροποίητα, στην φάρμα, από μη τυποποιημένο ωμό γάλα. Με την επωνυμία "Maître Theodore Excellent" παρασκευάζουμε τέσσερα αποκλειστικά τυριά, περίπου 6 Kg το καθένα: Τυρί με Τρούφα και Prosecco. Τυρί με Κόκκινη Πιπεριά. Τυρί με Νεαρή Πράσινη Πιπεριά. Τυρί...