... καπάκι από ανοιχτό έως σκούρο καφέ και ανήκει, μαζί με το μανιτάρι Champignon, στα πιο καλλιεργούμενα μανιτάρια στον κόσμο. Επεξεργασία σε σκόνη μανιταριού Σιτάκε. Ο Σιτάκε συγκομίζεται όταν έχει αναπτυχθεί καλά, αλλά η άκρη του καπακιού είναι ακόμα ελαφρώς κυρτή. Το καπάκι θα πρέπει να έχει ήδη αποκολληθεί από το στέλεχος, αλλιώς ο Σιτάκε είναι ακόμα πολύ νέος. Αν το καπάκι είναι πολύ ανοιχτό, ο Σιτάκε είναι ήδη πολύ παλιός. Μετά τη συγκομιδή, το μανιτάρι κόβεται σε κομμάτια και τοποθετείται στον φούρνο για να στεγνώσει. Στη συνέχεια, επεξεργάζεται σε λεπτή σκόνη μανιταριού Σιτάκε.
...Σκόνη Shiitake Εκχύλισμα 30% Πολυσακχαρίτες
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: καρπός
Μέσο εκχύλισης: αιθανόλη & νερό
Φορέας: μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Lentinus edodes
Τα μανιτάρια Shiitake εκτιμώνται στην παραδοσιακή ιατρική για τις πιθανές ανοσοενισχυτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας...
... γνώστες των μανιταριών και τους γκουρμέ. Στην ασιατική, αλλά και στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κουζίνα, τα Shiitake χρησιμοποιούνται σε πολλά πιάτα, από νόστιμες σούπες μανιταριών μέχρι σάλτσες και ζυμαρικά, καθώς και σε πικάντικα τηγανητά πιάτα.
Αυτά τα μανιτάρια εκτιμώνται επίσης για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, τις οποίες τους έχουν αποδώσει κυρίως η Παραδοσιακή Ιαπωνική και Κινέζικη Ιατρική, αλλά και η...