... διάρκεια μέτρησης στους 200 °C: 14 ώρες
Μέγεθος καταγραφέα δεδομένων: 23 mm x 100 mm x 205 mm
Μέγεθος δοχείου προστασίας από τη θερμότητα: 40 x 195 x 384 mm έως 120 x 206 x 401 mm (ανάλογα με το μοντέλο)
Βάρος δοχείου προστασίας από τη θερμότητα: 3 kg έως 6,3 kg (ανάλογα με το μοντέλο)...
... συνεχώς τα έτοιμα προϊόντα για να διασφαλίσει ένα σταθερά υψηλό επίπεδο ποιότητας.
Αριθμός προϊόντος: 7155
Θερμιδική αξία/Ενέργεια: 1430 kJ / 337 kcal
Λίπος: 1 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0.2 g
Υδατάνθρακες: 73.6 g
εκ των οποίων ζάχαρη: 2.5 g
Πρωτεΐνη: 6.4 g
Αλάτι: 0.027 g
Βάρος: 200 g
Αλλεργιογόνα: κανένα
Χρόνος μαγειρέματος: περίπου 20-25 λεπτά
Μάρκα: Dr. Ana Collection
Κατασκευαστής: AnaVita-Naturkost GmbH...
... "αίσθηση μαγειρέματος".
Οι απαιτούμενες υψηλές θερμοκρασίες χρειάζονται φυσικά και μια επίστρωση που να προσφέρει περισσότερα από τις συνήθεις επενδύσεις Teflon. Η νέα μας DURAQUARZ ® επίστρωση είναι ιδανική με την αντοχή της έως 450°C...
Εύκολη και γρήγορη καθαριότητα: απλά σκουπίστε με υγρό πανί ή βάλτε το στο πλυντήριο πιάτων (κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων)
Βάθος: 95 χιλ.
Βάρος: 1285 γρ.
Υλικό: Χυτό αλουμίνιο με πλήρη DURAQUARZ ® αντικολλητική επικάλυψη με λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι
Χαρακτηριστικά: Ιδανικό για ασιατικά πιάτα, γρήγορη θέρμανση, πολύ καλή κατανομή θερμότητας, πολύ καλή καραμέλωση.
...Επιφάνεια ψησίματος: 1300 x 500 mm
- Θερμοθάλαμος: 600 x 500 mm
- Σχάρες από ανοξείδωτο χάλυβα
- Κατασκευή από χάλυβα 6,5 mm
- Διαστάσεις: 2150 x 850 x 1900 mm
- Βάρος: περίπου 265 kg
- Αποχέτευση λίπους
- Για ξύλινη καύση (μόνο ξύλο φρούτων ή οξιάς)
- Δυνατές μέθοδοι μαγειρέματος: ψήσιμο 160°-300°C, καπνίσμα σε υψηλή θερμοκρασία και μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία 60°-90°C και μπάρμπεκιου 90°-160°C
περισσότεροι ψησταριές μπάρμπεκιου μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.gastro-meurer.de/Volksfeste/BARBECUE-Grills/...
...KOMBIDÄMPFER βέλτιστη συνδυαστική μαγειρική, ψήσιμο, προετοιμασία με ζεστό αέρα, ατμό, καθώς και επιπλέον το κάπνισμα κρεάτων και αλλαντικών, ψαριών, λαχανικών και άλλων τροφίμων
ΟΙ KOMBIDÄMPFER ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
- Φωτισμός αλογόνου στον θάλαμο μαγειρέματος
- Ασφαλής κλείσιμο με κρεμαστό μηχανισμό
- Εκτέλεση με / χωρίς ντουλάπι
- Μήκους συρτάρια για GN 1/1
- Πλήρης μόνωση από όλες τις πλευρές
- Εύρος θερμοκρασίας έως 250°C
Βάρος: 300 KG
Θερμοκρασία: Μέγ. 250 βαθμοί...
...Η φραγκοκοτό που φτάνει βάρος περίπου 200 έως 300 γρ. αρχίζει να γεννά από την όγδοη εβδομάδα της ζωής της και το κάνει με πολύ ζήλο. Έως 300 αυγά το χρόνο!!!
Τα αυγά της φραγκοκοτού θεωρούνται λιχουδιά. Χρόνος μαγειρέματος: μαλακά αυγά περίπου 2 λεπτά, σφιχτά αυγά περίπου 4 λεπτά. Οι φραγκοκότες πωλούνται σε ηλικία περίπου 6 εβδομάδων.