...Ο Μπερνάρ Μαγκρέζ, μεγάλος οινοπαραγωγός από το Μπορντό, είναι ιδιοκτήτης 37 αμπελώνων σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιεί μεθόδους οινοποίησης που σέβονται την παράδοση, τόσο παραδοσιακές όσο και καινοτόμες. Σήμερα, κάθε ένας από τους αμπελώνες του κατατάσσεται μεταξύ των τεσσάρων ή πέντε καλύτερων της περιοχής του από τους πιο διακεκριμένους διεθνείς γευσιγνώστες. Μέχρι σήμερα, η υπογραφή "Μπερνάρ Μαγκρέζ" στο πίσω μέρος κάθε φιάλης αποτελεί σημείο αναφοράς, εγγύηση ποιότητας και δήλωση διαφάνειας προς τον καταναλωτή που επιθυμεί να γνωρίζει το όνομα του τεχνίτη πίσω από το αγαπημένο του κρασί.
Ειδικός στην ξύλινη συσκευασία που εδρεύει στη SABLONS, στην καρδιά των αμπελώνων του Μπορντό
Κατασκευή και διανομή ξύλινων κουτιών και συσκευασιών για κρασί και αλκοόλ.
Προσωποποιημένη σήμανση σε ξύλινα κουτιά
Όλη η διαδικασία παραγωγής είναι ενσωματωμένη στα εργαστήριά μας για εξασφαλισμένη αποτελεσματικότητα. Από την παραγωγή μέχρι την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, όλη η ομάδα μας αποτελείται...
Το CHATEAU DE MERCUES διαθέτει ένα εντυπωσιακό και μοναδικό κελάρι οινοποίησης και παλαίωσης, που είναι απόλυτα λειτουργικό: η σύγχρονη δεξαμενή του από ανοξείδωτο χάλυβα υποδέχεται τις συγκομιδές κάθε σοδειάς και ο αυστηρός έλεγχος των θερμοκρασιών είναι βελτιστοποιημένος. Το κρασί του Château είναι ένα συμπυκνωμένο, ισχυρό κρασί, με πολύπλοκες γεύσεις από μαύρους καρπούς και βελούδινες τανίνες. Στο CHATEAU DE MERCUES, επιδιώκουμε την αριστεία.
Οι ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΛΑΛΑΟΥΔΕΥ ΚΑΙ ΠΟΜΕΥΣ βρίσκονται μεταξύ Μαρκό και Σεν-Ζυλιέν, στην πιο μικρή ΑΟC του Μεντόκ: την ΑΟC ΜΟΥΛΙΣ.
Το σύνολο των δύο αμπελώνων εκτείνεται σε 25,5 εκτάρια. Η σύνθεση του Château Lalaudey AOC Moulis είναι 45% Merlot για να προσφέρει στρογγυλάδα και φρούτο και 55% Cabernet Sauvignon για να προσφέρει κομψότητα και τανίνες στο κρασί. Η σύνθεση του Château Pomeys AOC Moulis είναι επίσης 45% Merlot και 55% Cabernet Sauvignon. Τα Château Lalaudey και Pomeys δεσμεύονται υπέρ του περιβάλλοντος, αποφεύγοντας τη χρήση ζιζανιοκτόνων και καλλιεργώντας το terroir τους με υπεύθυνο τρόπο.
... μοναδικές επιλογές. Το στυλ των κρασιών Bollinger βασίζεται κυρίως στο Pinot Noir, του οποίου η επιχείρηση εκμεταλλεύεται πολλές εκτάσεις, διότι ένα μεγάλο κρασί είναι πρώτα απ' όλα η έκφραση του καλύτερου ενός terroir.
... παρουσιάσουμε τη δουλειά μας στις 12 ετικέτες μας (1 λευκό, 3 ροζέ και 9 κόκκινα) καθώς και στα απεριτίφ μας (παραδοσιακό ραταφιά της περιοχής και κρασί καρυδιού). Διατηρώντας πάντα την αίσθηση της ταπεινότητας και του πάθους, ντύνουμε συνεχώς τη δουλειά μας, καθώς αυτές οι αξίες καθορίζουν την εργασία μας και την προσέγγισή μας.
Η Smurfit Kappa Alsace μετατρέπει και κατασκευάζει συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι. Καλύπτοντας τις περιοχές της Αλσατίας (Στρασβούργο, Κολμάρ και Μυλούζ: 67, 68). Παράγουμε σε δικές μας μηχανές αμερικανικές κούτες, κουτιά με ή χωρίς αυτόματο πάτο, σταυροί, πλάκες κυματοειδούς χαρτονιού, διάφορες ενισχύσεις, θήκες, κουτιά, κούτες για κρασί, φορητές θήκες μπουκαλιών, σπιτάκια και παλέτες με...
Η LAMOTHE-ABIET παρέχει στους παραγωγούς κρασιού σε όλο τον κόσμο αξιόπιστα, αποτελεσματικά και οικονομικά εργαλεία για να παρασκευάσουν το κρασί που επιθυμούν να βγάλουν στην αγορά. Η LAMOTHE-ABIET διαθέτει πολλές γνώσεις όπως η κυριαρχία των τεχνικών του ζωντανού μέσω των ζυμώσεων, των ενζύμων και των προϊόντων ζύμης, καθώς και η διαδικασία προσέγγισης και ο στόχος του προϊόντος μέσω μιας αυστηρής, προγραμματισμένης και αξιόπιστης οργάνωσης και μιας τεχνικής υπηρεσίας που λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ της πρακτικής και της έρευνας.
Το Château de la Prioulette βρίσκεται κοντά στο Μπορντό, στη Λανγκόν.
Ο αμπελώνας του Château εκτείνεται σε 22 εκτάρια σε μία ενιαία έκταση στην περιοχή των Côtes de Bordeaux και 3 εκτάρια στα Graves. Το Château παράγει και εμπορεύεται ένα κόκκινο κρασί Côtes de Bordeaux AOP, ένα γλυκό λευκό Premières Côtes de Bordeaux AOP, ένα κόκκινο κρασί Graves AOP καθώς και δύο κόκκινα κρασιά Bordeaux AOP.
Το Château de la Prioulette εντάσσεται σε μια διαδικασία ποιότητας.
Η Bordeaux Vins Sélections είναι μια επιχείρηση εμπορίας που ιδρύθηκε το 1999 από τον Hubert de Bouard, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης του Château Angelus και ιδιοκτήτης της LA FLEUR de Bouard, και τον Bernard Pujol, ο οποίος διηύθυνε για δεκαπέντε χρόνια ένα Grand Cru Classé de Graves. Η φιλία συνέδεσε τους δύο άνδρες· το κοινό τους πάθος για τον αμπελώνα και το κρασί έγραψε τη συνέχεια της...
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΣΙΛΑΚ μεταδίδεται από πατέρα σε γιο από το 1848. Κάθε γενιά έχει καταφέρει να μεταφέρει την εμπειρία της, την τεχνογνωσία της και κυρίως την αγάπη της για το αμπέλι και το κρασί στους απογόνους της. Ο τομέας, με έκταση 12 εκταρίων, αποτελείται από τις πιο ευγενείς ποικιλίες ερυθρού και παράγει ροζέ κρασιά και ερυθρό κρασί AOC CAHORS.
... τοπικές ποικιλίες Gaillacois, οι Duras και Braucol. Οι λευκές ποικιλίες περιλαμβάνουν τον Sauvignon, τον Listan και 3 τοπικές ποικιλίες Gaillacois, τις Mauzac, Lenc del El και Muscadelle. Έτσι, οι LES VIGNES DE GARBASSES παράγουν λευκά, ροζέ και κόκκινα κρασιά, χυμό σταφυλιού και ξύδι από κόκκινο κρασί.
Το CHATEAU DE HAUTE-SERRE, που βρίσκεται σε υψόμετρο 300 μέτρων, είναι το υψηλότερο terroir της ονομασίας MALBEC. Το CHATEAU DE HAUTE-SERRE παράγει κόκκινο κρασί AOC Cahors, λευκό κρασί IGP Côtes du Lot και ροζέ κρασί IGP Côtes du Lot.
Η STRAPEX προτείνει παγκοσμίως μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, υλικών και αναλωσίμων (συσκευασία με πλαστική και μεταλλική ταινία, περιτύλιγμα με ελαστική μεμβράνη, συρραφή), για την ασφάλεια και την προστασία των εμπορευμάτων κατά τη διάρκεια της χειροκίνητης μεταφοράς, της αποθήκευσης και της μεταφοράς, για τη βιομηχανία Ποτών και Τροφίμων (μπύρα, μεταλλικό νερό, χυμοί φρούτων, κρασί, γαλακτοκομικά...
Το DOMAINE LA BERANGERAIE διαθέτει ένα αμπέλι 30 εκταρίων σε υψόμετρο 174 μέτρων. Η BERANGERAIE παράγει και προσφέρει τρεις διαφορετικές σειρές: Cahors tradition (χωρίς βαρέλι), Cahors élevage (με βαρέλι) και κρασί από την περιοχή του Lot, ροζέ και κόκκινο.
... Pouilly Fumé, με διαφορετικά αρώματα και γεύσεις. Τα κρασιά τους έχουν βραβευτεί πολλές φορές σε διάφορους εθνικούς διαγωνισμούς και συχνά περιλαμβάνονται στους οδηγούς κρασιών. Η οικογένεια Bonnard εκμεταλλεύεται επίσης μια δεύτερη ποικιλία, το chasselas (0,3 εκτάρια), την οποία εμπορεύεται σε Pouilly sur Loire ή σε αφρώδες κρασί.
Βρίσκεται στο Λοτ και Γκαρόν, η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΕΤ ιδρύθηκε το 1953. Οι Αμπελουργοί του Μπουζέτ είναι η ένωση αμπελουργών και υπαλλήλων που αποφάσισαν να διαμορφώσουν μαζί τη δική τους μοίρα και να δώσουν μια ισχυρή ταυτότητα στον τόπο και το κρασί του. Από τότε, τα Κρασιά του Μπουζέτ έχουν διανύσει μια μακρά πορεία, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης της...
Το ΚΑΣΤΡΟ ΦΑΝΤΟΥ που βρίσκεται μεταξύ του Ατλαντικού Ωκεανού και της Μεσογείου απολαμβάνει ένα εξαιρετικό κλίμα. Το κάστρο εκμεταλλεύεται 25 εκτάρια αμπελιών, εκ των οποίων τα 21 εκτάρια είναι σε διαδικασία μετάβασης προς τη Βιολογική Γεωργία. Ο κύριος ποικιλιακός τύπος των παραγόμενων κρασιών είναι ο Malbec, ο οποίος αντιπροσωπεύει το 80% της συνολικής αμπελοκαλλιέργειας της ιδιοκτησίας. Ο μαύρος Merlot, που αντιπροσωπεύει το 20%, συμπληρώνει τον Malbec και προσφέρει στρογγυλάδα, λιπαρότητα και απαλότητα στο κρασί.
Στο CLOS PUY ARNAUD, ο Thierry Valette παράγει και εμπορεύεται κρασιά Bordeaux. Ο αμπελώνας αποτελείται από 70% Merlot, 25% Cabernet Franc και 5% Cabernet Sauvignon. Το CLOS PUY ARNAUD είναι δεσμευμένο υπέρ του περιβάλλοντος και παράγει βιολογικά κρασιά. Χάρη σε αυτή τη δέσμευση, τα σταφύλια είναι εξαιρετικής ποιότητας. Το CLOS PUY ARNAUD παράγει 3 σειρές κρασιών: ένα Grand Vin που είναι ένα σπουδαίο κρασί παλαίωσης, τη Cuvée Pervenche που είναι ένα φρουτώδες κρασί μέσης παλαίωσης, και τη Cuvée Bistrot που είναι ένα φρουτώδες κρασί.
... τίποτα! Η ισχυρή, αλμυρή και ιωδιούχα γεύση της μπουτάργκας συνοδεύεται ευχάριστα από αλκοόλ τύπου βότκα, ή αλκοόλ από σύκο (συνιστάται η Μπουχά Μποκομπσά!), ή με ένα ξηρό λευκό κρασί, παστίς, σαμπάνια, αλλά όχι κόκκινο κρασί.
... καμία προφύλαξη όπως επικάλυψη ή εμποτισμός. Η μικροπορώδης δομή του επιτρέπει περιορισμένες αεραγωγές με το εξωτερικό σε μεγάλη χρονική κλίμακα. Η συντήρησή του είναι απλή, με νερό, και η διάρκεια ζωής του είναι σχεδόν απεριόριστη. Η κεραμική παραμένει ένα ουδέτερο υλικό και δεν απελευθερώνει καμία ουσία στο κρασί. Η Clayver εγγυάται ότι συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για τα δοχεία...
Στη La Colombette, το κρασί είναι μια μόνιμη πηγή έμπνευσης και καινοτομίας. Ζούμε σε μια υπέροχη εποχή με πολλές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν και λύσεις που πρέπει να εφευρεθούν. Αυτό είναι που καθιστά το επάγγελμα συναρπαστικό.
Το 1811, ο Jean Ackerman ιδρύει στη Σαμουρ τη Παραδοσιακή Μέθοδο. Για 40 χρόνια ήταν ο μόνος που παρασκεύαζε το διάσημο κρασί που είναι γνωστό σήμερα σε όλο τον κόσμο. Κρασιά με μεγάλη τυπικότητα, λεπτότητα των φυσαλίδων, κύρος μιας μεγάλης μάρκας που κατάφερε σε 2 αιώνες ιστορίας να γοητεύσει τον κόσμο. Μέχρι σήμερα, το σπίτι Ackerman προέρχεται από τη συγχώνευση τριών εμβληματικών σπιτιών της...
... μπορείς να αντιληφθείς όλη την πάθος του αμπελουργού δοκιμάζοντας το κρασί του, μοιράζοντάς το με τους κοντινούς και φίλους του.
Η οικογένεια Amoreau είναι ευτυχής να μεταφέρει στους λάτρεις το πνεύμα πολλών αιώνων γνώσης και συσσωρευμένης ευτυχίας.
Φιλτράρισμα θερμικών επεξεργασιών ζεστού και κρύου για όλα τα προϊόντα: κρασί, νερό, μπύρα, λάδι, ζάχαρη. Εξοπλισμός εμφιάλωσης; σχεδιαστής ολοκληρωμένων γραμμών συσκευασίας για επίπεδα και αέρια υγρά (ισοβαρομετρικό).
... υποστεί την θανατηφόρα δράση των σύγχρονων χημικών λιπασμάτων, περισσότερες από τριάντα ποικιλίες μη κλωνοποιημένων αμπελιών έχουν φυτευτεί από το 1971 από την οικογένεια Guibert. Οι αποδόσεις είναι φυσικά χαμηλές, 37 εκτάρια ανά εκτάριο κατά μέσο όρο. Ζωντανοί οίνοι με τεράστιο αρωματικό δυναμικό και εξαιρετική ικανότητα παλαίωσης! Οι οίνοι Moulin de Gassac προέρχονται από τις καλύτερες επιλεγμένες περιοχές όμορφων αμπελώνων του Λανγκεντόκ. Ένα μπουκάλι κρασί Moulin de Gassac είναι η ψυχή μιας αρχαίας πολιτισμού που φτάνει στα χείλη σας.
Από τον Μάιο του 2017, το Bar à Iode έχει εγκατασταθεί στην δεξιά όχθη. Μικρός αδελφός του Saint Germain, η έννοια παραμένει η ίδια: θαλασσινά και ψάρια σε αφθονία, όλα συνοδευόμενα από καλό κρασί! Βρίσκεται ανάμεσα στη rue de Charonne και τη rue Faidherbe, το Bar à Iode Charonne διακρίνεται από τον μεγαλύτερο αδελφό του χάρη στις μεγάλες τζαμαρίες του που του δίνουν μια αποφασιστικά πιο μοντέρνα και σύγχρονη αίσθηση. Μια μεγάλη αίθουσα στον πρώτο όροφο σας επιτρέπει να έρθετε είτε σε ομάδα είτε όχι!!
Το AA Casino έχει αναπτύξει πολλές σειρές διασκεδαστικών, συμμετοχικών και φιλικών δραστηριοτήτων. Το ψεύτικο Καζίνο, μια δραστηριότητα που έχει αποδείξει την αξία της σε κάθε είδους βραδιά, σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τα παιχνίδια του καζίνο χωρίς ρίσκο. Το Γκουρμέ Καζίνο, ένας συνδυασμός τύχης από τα παιχνίδια του καζίνο και γαστρονομίας με προϊόντα όπως κρασί, τυρί, σοκολάτα, μακαρόν κ.λπ...
Το CHATEAU DE GAUDOU παράγει κόκκινο κρασί, ροζέ, λευκό κρασί και αφρώδες κρασί από το CAHORS. Ολόκληρος ο αμπελώνας είναι πιστοποιημένος για βιώσιμη γεωργία και το κάστρο δεσμεύεται να σέβεται το περιβάλλον και το terroir.