...Γαλλίας και Ισπανίας, φουντούκια ή σοκολάτα. Διατηρεί όλη τη γεύση του κάτω από μια λεπτή στρώση ζάχαρης ελαφρώς βανιλιωτής. Η εταιρεία Adam έχει γίνει, με την πάροδο των χρόνων, μία από τις πιο επιτυχημένες γαλλικές εταιρείες στον τομέα των κουφέτων. Με το στυλ της, η Dragées Adam έχει καταφέρει να επιβάλει τις ιδέες της, αναπτύσσοντας ειδικότητες και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες κατανάλωσης.
...Η εταιρεία NUTRITION & SANTÉ ειδικεύεται στην κατασκευή, τον έλεγχο και τη διανομή φυσικών διαιτητικών τροφίμων. Το επάγγελμά μας είναι να αναπτύσσουμε φυσικά και υγιεινά τρόφιμα, πλούσια σε γεύση και οφέλη, αντλημένα από το καλύτερο της φύσης.
... αφορά τη γεύση, το σχήμα και την υφή.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ : Καμεμπέρ - Κουλομιέ - Μπούκες και Μπουκέτες κατσικίσιου τυριού - Μπρι - Λευκές τόμμες.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ
Κομμάτια τυριού από 200 γρ. έως 2 κιλά. Ποικιλία σχημάτων: στρογγυλό, οβάλ και τετράγωνο. Συσκευασία σε κουτιά από χαρτόνι και ξύλινα κουτιά. Μπούκα κατσικίσιου τυριού 1 κιλού σε παλόν. Διάρκεια ζωής 45 ημέρες, διατηρείται...
Η My Little EVJF Deauville είναι μια πρακτορεία που ειδικεύεται στην οργάνωση μοντέρνων αποχαιρετιστήριων πάρτι για κορίτσια στο Deauville. Είμαστε θυγατρική του διάσημου πρακτορείου μόδας Model Week, γεγονός που μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε EVJF με έμφαση στη μόδα, την ευεξία και την καλή γεύση. Οι προσφορές μας κυμαίνονται από απλές δραστηριότητες, όπως φωτογράφιση με επαγγελματία φωτογράφο...
... Γκεράντ, καθώς και προϊόντα AOP και AOC για το τυρί και το κρασί του Καόρ, προκειμένου να τα ενσωματώσουμε στις παρασκευές μας. Προσφέρουμε κρέας πάπιας σε μορφή confit μηρών, γαστέρων, φιλέτων αλατισμένων με αλάτι Γκεράντ ή με φουά γκρα, κονσέρβες και/ή αποξηραμένα λουκάνικα, γεμιστά έντερα και πολλά άλλα πιάτα προς γεύση... Είμαστε βραβευμένοι κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια, στο πλαίσιο του γενικού...
... μας.
ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Βρισκόμενα κοντά στη θάλασσα, τα 2 εργαστήρια μαγειρέματος μας στη Ροσκόφ και το Λοκτυδί μας επιτρέπουν να διατηρούμε τη γεύση και την αυθεντικότητα των προϊόντων μας χάρη σε μια παραδοσιακή μέθοδο μαγειρέματος.
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ
Το εργαστήρι μας για κοπή μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε την κοπή και τη συσκευασία των ψαριών μας. Εκεί κόβουμε με το...
Από την ίδρυσή της το 1963, η Ducros δεν έχει σταματήσει να καινοτομεί δημιουργώντας και ανανεώνοντας πολλές σειρές και προϊόντα προκειμένου να ανταποκριθεί καλύτερα στις προσδοκίες των σεφ και να ενδυναμώσει την αγορά. Ειδικός στα πιπέρια, τα βότανα, τα μπαχαρικά και τα μείγματα, η Ducros απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να προσθέσουν ποικιλία και γεύση στην προετοιμασία των γευμάτων.
...Στη Saumoneraie Saint Martin, εργαστήριο παραδοσιακής καπνιστής, σεβόμαστε τη μεγάλη παράδοση για να αποκαλύψουμε στους αληθινούς λάτρεις τη γεύση ενός αυθεντικού σολομού. Κάθε σολομός επεξεργάζεται ατομικά, έχει επιλεγεί φρέσκος (και όχι κατεψυγμένος), αλατισμένος με ξηρό αλάτι Guérande «Nature&Progrès», καπνισμένος απαλά σε κρύο με ξύλο οξιάς, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Σας προσφέρουμε επίσης μια εκλεπτυσμένη γκάμα καπνιστών και μαριναρισμένων σολομών, pastis Fenouil, Bourbon Poivre, Vodka Aneth.
... τροφοδοτών, επενδύοντας σε μια διασκεδαστική και μοντέρνα ατμόσφαιρα!
Δουλεύουμε με τοπικούς παραγωγούς που σέβονται τη βιώσιμη γεωργία. Οι εμπνεύσεις μας προέρχονται από την οικογενειακή κουζίνα, το street food και τα ταξίδια.
Δουλεύουμε στο Παρίσι και την περιοχή του για εκδηλώσεις από 10 έως 400 άτομα για επιχειρήσεις ή ιδιώτες. Από το 2017, έχουμε μόνο ικανοποιημένους πελάτες. Όλα είναι φτιαγμένα στο σπίτι.
Φτιάχνουμε κομμάτια κοκτέιλ με σύγχρονη γεύση, εμπνευσμένα από το street food και τα ταξίδια (Μίνι τάκος, μίνι καλό παστράμι, μίνι αστακός ρολ, μίνι πίτα με μελιτζάνα και χούμους, …).
... πελάτες μας μια μοναδική γεύση και σταθερή ποιότητα. Με ποικιλία σε μορφές και βάρη, τα προϊόντα μας είναι επίσης απόλυτα προσαρμοσμένα στις διάφορες αγορές: GMS, εμπορική εστίαση και εξειδικευμένα δίκτυα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
... τη γεύση και την ποιότητά τους στη χώρα προέλευσης. Προσφέρουμε: - κονσέρβες ψαριών σε κουτί ή βάζο: τόνος, σαρδέλες, αντσούγιες, σπράτς ... - ειδικότητες σε βάζο ή σε δίσκο: σαλάτα μετσουία, χούμους, τσακτσούκα, μλουκία, αντιπάστι - σάλτσες, καρυκεύματα, χαρίσα - ελαιόλαδα - ελιές - μπουτάργκα από την Ελλάδα - γάλα αμυγδάλου (διάφορες παραλλαγές) - μαρμελάδες, μέλια και αλείμματα - Χαλβάς...
... "καλής" κουλτούρας και την γιορτή της άγριας πλευράς, που αντικατοπτρίζεται στο μάρκετινγκ περιεχόμενο και τις προκλητικές και χιουμοριστικές καμπάνιες μας. Με τη θανατηφόρα γεύση τους, αυτές οι μπύρες θα δώσουν ένα χτύπημα στα στερεότυπα των μη αλκοολούχων μπυρών.
Ένα ανόητο όνομα μάρκας με ένα κρανίο στην ετικέτα,
Ετοιμαστείτε να αναστηθείτε!
... μέρος της συγκομιδής για να φτιάξουμε τα αλεύρια και τα ζυμαρικά μας.
Τα αλεύρια μας παρασκευάζονται κρύα σε μύλους από γρανίτη του Tarn, ο μύλος μας είναι γαλλικής κατασκευής, διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά των σπόρων. Τα ζυμαρικά μας είναι χωρίς αυγά, χωρίς αλάτι, χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα για να εγγυηθούν μια γεύση και ποιότητα απαράμιλλη.
Αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση...
Είμαστε ζαχαροπλάστες από πατέρα σε γιο από το 1919. Σύντομα θα γιορτάσουμε 100 χρόνια, η οικογενειακή μας ιστορία είναι ήδη μεγάλη. Ειδικευόμαστε σε κέικ με φρούτα, μπράουνις και άλλες σπεσιαλιτέ. Διαθέτουμε μια γευστική σειρά ειδικά για τα Χριστούγεννα με κέικ, μπράουνις και κορμούς. Οι συνταγές μας βελτιώνονται συνεχώς για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας. Η αγάπη για τη γεύση και την παράδοση είναι ριζωμένη στις μεθόδους μας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προέλευση των υλικών μας: γαλλικό σιτάρι, κεράσια από την Προβηγκία, αλάτι από τη Γκεράντ...
... που μας επιτρέπει να παραμένουμε πιστοί στις αξίες που υπερασπιζόμαστε: η ποιότητα, η οικολογική υπευθυνότητα, η τοπική σύνδεση και κυρίως η πάθος! Όλες οι συνταγές μας είναι φτιαγμένες χωρίς προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών και προσφέρουν διάρκεια ζωής ενός έτους.
Τα κοκτέιλ δημιουργίας μας, εξαιρετικά στη γεύση, υπεύθυνα και διασκεδαστικά, θα ενθουσιάσουν και θα πιστοποιήσουν την πελατεία σας...
...Παρασκευάζονται απευθείας από κακάο και πρώτες ύλες, χωρίς χρωστικές, συντηρητικά ή αρώματα. Κατασκευαστής πάστες αταρτίνερ χωρίς λάδι φοινικέλαιου, από κακάο. Κατασκευαστής πάστες speculoos, γέμιση φουντουκιού, προϊόντα χωρίς ζάχαρη για διαβητικούς κ.λπ. Δημιουργικότητα χωρίς όρια, φαντασία, έμφαση στη γεύση, παράδοση, τεχνογνωσία και μυστικά παραγωγής δίνουν ζωή σε πάστες αταρτίνερ με φρεσκάδα, τραγανότητα, με πιπέρι Espelette AOC, καραμέλα με αλάτι βουτύρου, κρέμα speculoos και άλλα.
Η Deepidoo ειδικεύεται στον τομέα του αισθητηριακού μάρκετινγκ, όπου διαπρέπει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εμβληματικών αισθητηριακών εμπειριών για μάρκες και επιχειρήσεις. Αυτή η στρατηγική προσέγγιση στοχεύει στο να ξυπνήσει συναισθήματα και αισθήσεις στους καταναλωτές, αξιοποιώντας τις διάφορες αισθήσεις τους, όπως η όραση, η ακοή, η αφή, η όσφρηση και η γεύση. Πηγαίνει πολύ πέρα από τις συνήθεις μεθόδους λεκτικής ή οπτικής επικοινωνίας για να δημιουργήσει βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις μεταξύ των μαρκών και του στοχευμένου κοινού τους.
Είμαστε παραγωγοί μιας βάσης για κοκτέιλ «Viva Mojito» που είναι 100% χειροποίητη και 100% φυσική. Το Viva Mojito διατίθεται σε μπαρ, καφέ και ξενοδοχεία της περιοχής του Παρισιού. Γνωρίζουμε μεγάλη επιτυχία καθώς είμαστε οι μόνοι που παράγουμε έναν συμπυκνωμένο χυμό που είναι 100% φυσικός. (Με βάση φρέσκο δυόσμο, λάιμ από τη Βραζιλία και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο) Το πλεονέκτημα του Viva Mojito είναι ότι σας επιτρέπει να φτιάξετε ένα Mojito με ή χωρίς αλκοόλ γρήγορα και με σταθερή γεύση.
Οι Γεύσεις του Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν συγκεντρώνουν παραγωγούς, τεχνίτες και αγρότες από την περιοχή του Οντ και ολόκληρο το Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν που μοιράζονται την αγάπη για προϊόντα εγγυημένης προέλευσης, που παρασκευάζονται με πεποίθηση, σεβόμενοι τις ετικέτες και τις πιστοποιήσεις ποιότητας: Pays Cathare, Qualité Sud de France, Qualité Hérault, Βιολογική Γεωργία…. Είναι με την έντονη γεύση για...
Η αγάπη για την τέχνη και η σοβαρότητα οδήγησαν μια μικρή χασαποταβέρνα από το Μπομόν, που ιδρύθηκε το 1888 και διευθύνεται από τον Αντουάν Μικουλό, να γίνει η Maison Micouleau, μια παραδοσιακή κονσερβοποιία.
Από τότε μεταφέρουμε τις συνταγές μας από πατέρα σε γιο. Στην καρδιά της περιοχής μας, τη Λομανί, δίνουμε όλη τη γεύση στη λέξη terroir.
Τα φουά γκρα, τα κονφί, τα κασουλέ και άλλα τυπικά...
... των μανιταριών σε ολόκληρους μίσχους εξασφαλίζει καλύτερη συντήρηση, η καλλιέργεια των ξανθών μανιταριών εγγυάται πιο έντονη γεύση και η ανάπτυξη σε χαμηλές θερμοκρασίες επιτρέπει καλύτερη αντοχή. Σε περιόδους υπερπαραγωγής, η CHAMPIDOR μετατρέπει ένα μικρό μέρος της παραγωγής της σε κονσέρβα και κατεψυγμένα προϊόντα που προορίζονται για τη βιομηχανία.
Ο Πατέρας Κρακάντ είναι μια παραδοσιακή εταιρεία παραγωγής μπισκότων. Η χειροποίητη διαδικασία παραγωγής της επιτρέπει στην επιχείρηση να έχει ποιοτική εργασία και να συνεργάζεται αρμονικά με τα συστατικά. Αυτή η τήρηση των παραδόσεων, αλλά και οι καινοτομίες, με την ανάπτυξη νέων γεύσεων, καθιστούν με την πάροδο του χρόνου τα μπισκότα Πατέρας Κρακάντ ένα υγιεινό και διαιτητικό προϊόν, διατηρώντας παράλληλα τη γεύση και τις γεύσεις του παρελθόντος.
Προσφέρουμε φρέσκα αβοκάντο από την Κολομβία. Υψηλότερη περιεκτικότητα σε λάδι, καλύτερη γεύση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Συσκευάζουμε διαμετρήματα 10 έως 28 σε χαρτόκουτα 4 κιλών. Πλήρης ιχνηλασιμότητα, εγγραφή ICA και πιστοποίηση Global Gap.
... γιαγιάδες μας γνώριζαν να φτιάχνουν. Είναι η παραδοσιακή μάρκα των μαρμελάδων Λυσιέν Γκεοργκελίν. Το πιστεύω του: ειδικότητες από την τοπική παραγωγή, υγιεινές που στηρίζονται σε μια περιφερειακή τεχνογνωσία, με γεύση από το παρελθόν και μια πινελιά δημιουργικότητας.
... καρπούς (σε ξύλινη φωτιά) για να εξάγουμε το λάδι ζεστό, αναδεικνύοντας έτσι τα αρώματα, ή να εξάγουμε κρύο για να διατηρήσουμε τη λεπτή και ευαίσθητη γεύση του φρούτου. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε έλαια από φουντούκι (εξαγωγή ζεστή ή κρύα), λάδι από καναola καβουρδισμένο ή παρθένο, παρθένο ηλιέλαιο, λάδι από καμέλινα, λάδι από αμύγδαλο και λάδι από κάνναβη. Έχουμε επίσης σκόνες από ξηρούς καρπούς, φουντούκια και κάνναβη που προκύπτουν από την άλεση και κοσκίνισμα των υπολειμμάτων, καθώς και πάστες από ξηρούς καρπούς και φουντούκια.
... τομέα των κατεψυγμένων προϊόντων. Όλοι οι συνεργαζόμενοι διανομείς μας επιβεβαιώνουν την επιτυχία των προϊόντων μας. Τα tenders μας, όπως και πολλά άλλα προϊόντα μας, επιτρέπουν τη διαφοροποίηση από άλλες επιφάνειες. Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας δίνουν μια πραγματική ώθηση πωλήσεων στα ράφια χάρη σε πολλούς παράγοντες. Μια βέλτιστη συσκευασία των προϊόντων μας, μια εξαιρετική γεύση και η ανάδειξη των ραφιών. Επιπλέον, η γκάμα μας προσφέρει τη δυνατότητα να διεισδύσουμε στην αγορά του Χαλάλ μέσω των συνεργατών μας.
... προμηθευτής γκουρμέ συστατικών, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και επαγγελματική υπηρεσία στους πελάτες της. Η συλλογή μας περιλαμβάνει γαστρονομικές σπεσιαλιτέ όπως το σαφράν, οι χουρμάδες, τα σπάνια έλαια και μπαχαρικά. Κάθε συστατικό αναλύεται με προσοχή για να διαπιστωθεί η αυθεντικότητά του, η γεύση του, η εμπορική του αξία και, κυρίως, η ποιότητά του.
... νέες μάρκες (“Vauzy à l’Église”, “Vauzy à la Lanterne”, “Vauzy à la Chaise” καθώς και την διάσημη “Marque au Cœur”), πιστές στην κληρονομιά και τις αξίες της: Σεβασμός στην παράδοση και την τέχνη, ανοιχτότητα στον κόσμο και γεύση της αριστείας.
... εμφιάλωση, πόδια δεξαμενών, μη κολλημένα...).
Οι ετικέτες μας είναι εύκολες στην κατανάλωση και με φρουτώδη γεύση. Η τεχνογνωσία μας επικεντρώνεται κυρίως στη οινοποίηση, αυτό τα καθιστά μοναδικά.
Θα αρέσουν εξίσου στους αρχάριους της φυσικής εμπειρίας όσο και στους πιο έμπειρους.
...+
- Πικροκροκίνη (γεύση) 98,52 A+
- Κροκίνη (χρώμα) 275,60 A+
- Σαφρανάλ (άρωμα) 37,41 A
- ξένη ύλη (μαζική κλάση) 0,5 A
- Ξένες ύλες 0,01 A+
- υγρασία και πτητικές ύλες 8,78 A
- Τεχνητές χρωστικές 0
Ιδανικός στις μαγειρικές παρασκευές χάρη στις εξαιρετικές αρωματικές και χρωματικές του ιδιότητες,
Απαραίτητος σε πολλές καλλυντικές συνθέσεις και για όλες τις εφαρμογές στον τομέα της λεπτής χημείας...