Γαλλία, Lyon
... συστατικά και βιταμίνες... Αποδίδονται στη σπιρουλίνα διάφορες αρετές όπως η αντι-κόπωση, η υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, η αντιγήρανση, η βελτίωση του πεπτικού συστήματος, η αντικαρκινική δράση... Η σπιρουλίνα δεν έχει γεύση που να διεγείρει τις γευστικές μας αισθήσεις, καθώς δεν είναι γνωστή για τις γευστικές της ποιότητες, έτσι, η πιο κοινή μορφή κατανάλωσης είναι το δισκίο. Υπάρχουν πολλές μελέτες που έχουν γίνει και είναι σε εξέλιξη για να προσπαθήσουν να φωτίσουν όλες τις πολυπλοκότητες αυτού του μικροάλγους.
Γαλλία, Marines France
...αποθηκεύεται και μεταφέρεται παντού χωρίς προφυλάξεις! Γιατί αυτός ο αναπτήρας είναι οικολογικός; Δημιουργήθηκε από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και προέρχεται από δάση που διαχειρίζονται βιώσιμα. Επιπλέον, είναι χωρίς οσμή, γεγονός που δεν αλλοιώνει τη γεύση των τροφίμων σου κατά το ψήσιμο στο μπάρμπεκιου. Απόκτησε το πρώτο σου πακέτο Flamagic από 1,99€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για 3 φύλλα. Ένα φύλλο αρκεί για να ανάψεις μια φωτιά! Γίνε μέλος της κοινότητας των flam’addict!
Γαλλία, Auriac-Sur-Vendinelle
Η αγροτική επιχείρηση «οι μύλοι της Perrine» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μετατρέπει αυτά τα δημητριακά σε τελικά προϊόντα. Για αυτό, λειτουργεί με τον πιο απλό τρόπο, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μηχανές (μύλοι με πέτρινες πέτρες, κοσκινιστήρια, πιεστήρια λαδιού…). Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, οι αλεύρια, τα λάδια, τα ζυμαρικά και το ψωμί έχουν την αληθινή γεύση του φυσικού. Το σύνθημά μας: ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑ.
Η SAINT LOUIS SUCRE είναι ο ειδικός στη γλυκιά γεύση και μέλος του ομίλου Südzucker, του πρώτου ευρωπαίου ζαχαροπαραγωγού. Η SAINT LOUIS SUCRE παράγει και εμπορεύεται τους ζάχαρους από παντζάρι και ζαχαροκάλαμο για τους καταναλωτές, τη βιομηχανία και τη μαζική εστίαση, στη Γαλλία, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία είναι παρούσα σε αυτές τις αγορές με τις μάρκες Saint Louis και Tutti...
Γαλλία, Signes
Είμαστε μια μικρή και μεσαία επιχείρηση που εδρεύει στο Βαρ. Παράγουμε μια γκάμα από ειδικά προϊόντα της Προβηγκίας: ταπενάδες, αντιπάστι, σούπες, καραμελωμένο σκόρδο, καραμελωμένα κρεμμύδια, σάλτσες ντομάτας... Είμαστε γνωστοί και αναγνωρίσιμοι ως ειδικοί στο ξίδι με πολτό φρούτων: η μεγαλύτερη ποικιλία, η υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολτό, απαράμιλλη γεύση. Διανέμουμε τα προϊόντα μας απευθείας στους πελάτες μας στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Είμαστε ενεργά μέλη του δικτύου Gourmet Provence - Παραγωγοί Γεύσεων.
Γαλλία, Paris
...σπασμένα κλαδιά, κομμάτια κανέλας, κομμάτια ξύλου, … Η αλεσμένη κανέλα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλο το χρόνο λόγω της μεγάλης ποσότητας και της ποικιλίας υλικών φλοιού κανέλας. Είναι ένα αναπόσπαστο μπαχαρικό σε κάθε οικογένεια. Αυτή τη στιγμή, η κανέλα χρησιμοποιείται επίσης σε σπα ως συστατικό ομορφιάς, ενώ σε ορισμένες χώρες την απολαμβάνουν με καφέ ως ειδική γεύση, προσφέροντας μια ζεστή...
Γαλλία, Garches
Οι ομάδες μας μπορούν να σας υποστηρίξουν σε κάθε βήμα της δημιουργίας των αρωματισμένων προϊόντων σας, τόσο για την ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος όσο και για την τροποποίηση μιας συνταγής (μειωμένη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλάτι, λιπαρά κ.λπ.). Η γεύση και το άρωμα στο σύνολό τους είναι καθοριστικοί παράγοντες στην απόφαση αγοράς για τους πελάτες σας. Είναι λοιπόν ένα βήμα που δεν πρέπει να...
Γαλλία, Herrlisheim Près Colmar
...Γαλλίας και Ισπανίας, φουντούκια ή σοκολάτα. Διατηρεί όλη τη γεύση του κάτω από μια λεπτή στρώση ζάχαρης ελαφρώς βανιλιωτής. Η εταιρεία Adam έχει γίνει, με την πάροδο των χρόνων, μία από τις πιο επιτυχημένες γαλλικές εταιρείες στον τομέα των κουφέτων. Με το στυλ της, η Dragées Adam έχει καταφέρει να επιβάλει τις ιδέες της, αναπτύσσοντας ειδικότητες και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες κατανάλωσης.
Γαλλία, Revel
...Η εταιρεία NUTRITION & SANTÉ ειδικεύεται στην κατασκευή, τον έλεγχο και τη διανομή φυσικών διαιτητικών τροφίμων. Το επάγγελμά μας είναι να αναπτύσσουμε φυσικά και υγιεινά τρόφιμα, πλούσια σε γεύση και οφέλη, αντλημένα από το καλύτερο της φύσης.
Γαλλία, Maison Feyne
... αφορά τη γεύση, το σχήμα και την υφή. ΠΡΟΪΟΝΤΑ : Καμεμπέρ - Κουλομιέ - Μπούκες και Μπουκέτες κατσικίσιου τυριού - Μπρι - Λευκές τόμμες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ Κομμάτια τυριού από 200 γρ. έως 2 κιλά. Ποικιλία σχημάτων: στρογγυλό, οβάλ και τετράγωνο. Συσκευασία σε κουτιά από χαρτόνι και ξύλινα κουτιά. Μπούκα κατσικίσιου τυριού 1 κιλού σε παλόν. Διάρκεια ζωής 45 ημέρες, διατηρείται...
Γαλλία, Deauville
Η My Little EVJF Deauville είναι μια πρακτορεία που ειδικεύεται στην οργάνωση μοντέρνων αποχαιρετιστήριων πάρτι για κορίτσια στο Deauville. Είμαστε θυγατρική του διάσημου πρακτορείου μόδας Model Week, γεγονός που μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε EVJF με έμφαση στη μόδα, την ευεξία και την καλή γεύση. Οι προσφορές μας κυμαίνονται από απλές δραστηριότητες, όπως φωτογράφιση με επαγγελματία φωτογράφο...
Γαλλία, Fontanes
... Γκεράντ, καθώς και προϊόντα AOP και AOC για το τυρί και το κρασί του Καόρ, προκειμένου να τα ενσωματώσουμε στις παρασκευές μας. Προσφέρουμε κρέας πάπιας σε μορφή confit μηρών, γαστέρων, φιλέτων αλατισμένων με αλάτι Γκεράντ ή με φουά γκρα, κονσέρβες και/ή αποξηραμένα λουκάνικα, γεμιστά έντερα και πολλά άλλα πιάτα προς γεύση... Είμαστε βραβευμένοι κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια, στο πλαίσιο του γενικού...
Γαλλία, Roscoff
... μας. ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Βρισκόμενα κοντά στη θάλασσα, τα 2 εργαστήρια μαγειρέματος μας στη Ροσκόφ και το Λοκτυδί μας επιτρέπουν να διατηρούμε τη γεύση και την αυθεντικότητα των προϊόντων μας χάρη σε μια παραδοσιακή μέθοδο μαγειρέματος. ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ Το εργαστήρι μας για κοπή μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε την κοπή και τη συσκευασία των ψαριών μας. Εκεί κόβουμε με το...
Γαλλία, Avignon
Από την ίδρυσή της το 1963, η Ducros δεν έχει σταματήσει να καινοτομεί δημιουργώντας και ανανεώνοντας πολλές σειρές και προϊόντα προκειμένου να ανταποκριθεί καλύτερα στις προσδοκίες των σεφ και να ενδυναμώσει την αγορά. Ειδικός στα πιπέρια, τα βότανα, τα μπαχαρικά και τα μείγματα, η Ducros απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να προσθέσουν ποικιλία και γεύση στην προετοιμασία των γευμάτων.
Γαλλία, Pertuis
...Στη Saumoneraie Saint Martin, εργαστήριο παραδοσιακής καπνιστής, σεβόμαστε τη μεγάλη παράδοση για να αποκαλύψουμε στους αληθινούς λάτρεις τη γεύση ενός αυθεντικού σολομού. Κάθε σολομός επεξεργάζεται ατομικά, έχει επιλεγεί φρέσκος (και όχι κατεψυγμένος), αλατισμένος με ξηρό αλάτι Guérande «Nature&Progrès», καπνισμένος απαλά σε κρύο με ξύλο οξιάς, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Σας προσφέρουμε επίσης μια εκλεπτυσμένη γκάμα καπνιστών και μαριναρισμένων σολομών, pastis Fenouil, Bourbon Poivre, Vodka Aneth.
Γαλλία, Paris
... τροφοδοτών, επενδύοντας σε μια διασκεδαστική και μοντέρνα ατμόσφαιρα! Δουλεύουμε με τοπικούς παραγωγούς που σέβονται τη βιώσιμη γεωργία. Οι εμπνεύσεις μας προέρχονται από την οικογενειακή κουζίνα, το street food και τα ταξίδια. Δουλεύουμε στο Παρίσι και την περιοχή του για εκδηλώσεις από 10 έως 400 άτομα για επιχειρήσεις ή ιδιώτες. Από το 2017, έχουμε μόνο ικανοποιημένους πελάτες. Όλα είναι φτιαγμένα στο σπίτι. Φτιάχνουμε κομμάτια κοκτέιλ με σύγχρονη γεύση, εμπνευσμένα από το street food και τα ταξίδια (Μίνι τάκος, μίνι καλό παστράμι, μίνι αστακός ρολ, μίνι πίτα με μελιτζάνα και χούμους, …).
Γαλλία, Guignicourt
... πελάτες μας μια μοναδική γεύση και σταθερή ποιότητα. Με ποικιλία σε μορφές και βάρη, τα προϊόντα μας είναι επίσης απόλυτα προσαρμοσμένα στις διάφορες αγορές: GMS, εμπορική εστίαση και εξειδικευμένα δίκτυα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
Χαρτοφυλάκιο (1)
Γαλλία, Marseille
... τη γεύση και την ποιότητά τους στη χώρα προέλευσης. Προσφέρουμε: - κονσέρβες ψαριών σε κουτί ή βάζο: τόνος, σαρδέλες, αντσούγιες, σπράτς ... - ειδικότητες σε βάζο ή σε δίσκο: σαλάτα μετσουία, χούμους, τσακτσούκα, μλουκία, αντιπάστι - σάλτσες, καρυκεύματα, χαρίσα - ελαιόλαδα - ελιές - μπουτάργκα από την Ελλάδα - γάλα αμυγδάλου (διάφορες παραλλαγές) - μαρμελάδες, μέλια και αλείμματα - Χαλβάς...
Γαλλία, Saint Jacques Sur Darnetal
... "καλής" κουλτούρας και την γιορτή της άγριας πλευράς, που αντικατοπτρίζεται στο μάρκετινγκ περιεχόμενο και τις προκλητικές και χιουμοριστικές καμπάνιες μας. Με τη θανατηφόρα γεύση τους, αυτές οι μπύρες θα δώσουν ένα χτύπημα στα στερεότυπα των μη αλκοολούχων μπυρών. Ένα ανόητο όνομα μάρκας με ένα κρανίο στην ετικέτα, Ετοιμαστείτε να αναστηθείτε!
Χαρτοφυλάκιο (2)
Γαλλία, St Sulpice De Faleyrens
... μέρος της συγκομιδής για να φτιάξουμε τα αλεύρια και τα ζυμαρικά μας. Τα αλεύρια μας παρασκευάζονται κρύα σε μύλους από γρανίτη του Tarn, ο μύλος μας είναι γαλλικής κατασκευής, διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά των σπόρων. Τα ζυμαρικά μας είναι χωρίς αυγά, χωρίς αλάτι, χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα για να εγγυηθούν μια γεύση και ποιότητα απαράμιλλη. Αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γαλλία, Yvetot
Είμαστε ζαχαροπλάστες από πατέρα σε γιο από το 1919. Σύντομα θα γιορτάσουμε 100 χρόνια, η οικογενειακή μας ιστορία είναι ήδη μεγάλη. Ειδικευόμαστε σε κέικ με φρούτα, μπράουνις και άλλες σπεσιαλιτέ. Διαθέτουμε μια γευστική σειρά ειδικά για τα Χριστούγεννα με κέικ, μπράουνις και κορμούς. Οι συνταγές μας βελτιώνονται συνεχώς για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας. Η αγάπη για τη γεύση και την παράδοση είναι ριζωμένη στις μεθόδους μας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προέλευση των υλικών μας: γαλλικό σιτάρι, κεράσια από την Προβηγκία, αλάτι από τη Γκεράντ...
Χαρτοφυλάκιο (4)
Γαλλία, Colombes
... που μας επιτρέπει να παραμένουμε πιστοί στις αξίες που υπερασπιζόμαστε: η ποιότητα, η οικολογική υπευθυνότητα, η τοπική σύνδεση και κυρίως η πάθος! Όλες οι συνταγές μας είναι φτιαγμένες χωρίς προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών και προσφέρουν διάρκεια ζωής ενός έτους. Τα κοκτέιλ δημιουργίας μας, εξαιρετικά στη γεύση, υπεύθυνα και διασκεδαστικά, θα ενθουσιάσουν και θα πιστοποιήσουν την πελατεία σας...
Χαρτοφυλάκιο (6)
Γαλλία, Chazelles Sur Lyon
...Παρασκευάζονται απευθείας από κακάο και πρώτες ύλες, χωρίς χρωστικές, συντηρητικά ή αρώματα. Κατασκευαστής πάστες αταρτίνερ χωρίς λάδι φοινικέλαιου, από κακάο. Κατασκευαστής πάστες speculoos, γέμιση φουντουκιού, προϊόντα χωρίς ζάχαρη για διαβητικούς κ.λπ. Δημιουργικότητα χωρίς όρια, φαντασία, έμφαση στη γεύση, παράδοση, τεχνογνωσία και μυστικά παραγωγής δίνουν ζωή σε πάστες αταρτίνερ με φρεσκάδα, τραγανότητα, με πιπέρι Espelette AOC, καραμέλα με αλάτι βουτύρου, κρέμα speculoos και άλλα.
Γαλλία, Lyon
Η Deepidoo ειδικεύεται στον τομέα του αισθητηριακού μάρκετινγκ, όπου διαπρέπει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εμβληματικών αισθητηριακών εμπειριών για μάρκες και επιχειρήσεις. Αυτή η στρατηγική προσέγγιση στοχεύει στο να ξυπνήσει συναισθήματα και αισθήσεις στους καταναλωτές, αξιοποιώντας τις διάφορες αισθήσεις τους, όπως η όραση, η ακοή, η αφή, η όσφρηση και η γεύση. Πηγαίνει πολύ πέρα από τις συνήθεις μεθόδους λεκτικής ή οπτικής επικοινωνίας για να δημιουργήσει βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις μεταξύ των μαρκών και του στοχευμένου κοινού τους.
Γαλλία, Bobigny
Είμαστε παραγωγοί μιας βάσης για κοκτέιλ «Viva Mojito» που είναι 100% χειροποίητη και 100% φυσική. Το Viva Mojito διατίθεται σε μπαρ, καφέ και ξενοδοχεία της περιοχής του Παρισιού. Γνωρίζουμε μεγάλη επιτυχία καθώς είμαστε οι μόνοι που παράγουμε έναν συμπυκνωμένο χυμό που είναι 100% φυσικός. (Με βάση φρέσκο δυόσμο, λάιμ από τη Βραζιλία και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο) Το πλεονέκτημα του Viva Mojito είναι ότι σας επιτρέπει να φτιάξετε ένα Mojito με ή χωρίς αλκοόλ γρήγορα και με σταθερή γεύση.
Οι Γεύσεις του Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν συγκεντρώνουν παραγωγούς, τεχνίτες και αγρότες από την περιοχή του Οντ και ολόκληρο το Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν που μοιράζονται την αγάπη για προϊόντα εγγυημένης προέλευσης, που παρασκευάζονται με πεποίθηση, σεβόμενοι τις ετικέτες και τις πιστοποιήσεις ποιότητας: Pays Cathare, Qualité Sud de France, Qualité Hérault, Βιολογική Γεωργία…. Είναι με την έντονη γεύση για...
Γαλλία, Beaumont De Lomagne
Η αγάπη για την τέχνη και η σοβαρότητα οδήγησαν μια μικρή χασαποταβέρνα από το Μπομόν, που ιδρύθηκε το 1888 και διευθύνεται από τον Αντουάν Μικουλό, να γίνει η Maison Micouleau, μια παραδοσιακή κονσερβοποιία. Από τότε μεταφέρουμε τις συνταγές μας από πατέρα σε γιο. Στην καρδιά της περιοχής μας, τη Λομανί, δίνουμε όλη τη γεύση στη λέξη terroir. Τα φουά γκρα, τα κονφί, τα κασουλέ και άλλα τυπικά...
Γαλλία, La Mure Argens
... γεύση των βουνών, όπως ξίδι, γλυκά και τσάγια. Η κύρια δραστηριότητά της είναι η παραγωγή αιθέριων ελαίων από λεβάντα AOC, και η Bleu d’Argens ειδικεύεται σε θεραπείες και αρωματικές παρασκευές που βασίζονται σε 100% φυσικά συστατικά για το σώμα και την ευημερία: ενυδατικές και επανορθωτικές κρέμες, λάδια μασάζ, απολέπιση, μπάνια, σαπούνια. Η μάρκα Bleu d’Argens απολαμβάνει την ΑΟΠ λεβάντας από την Υψηλή Προβηγκία από το 2005 και απέκτησε την αναγνώριση Slow cosmétique ** το 2015.
Γαλλία, CHANCELADE
... των μανιταριών σε ολόκληρους μίσχους εξασφαλίζει καλύτερη συντήρηση, η καλλιέργεια των ξανθών μανιταριών εγγυάται πιο έντονη γεύση και η ανάπτυξη σε χαμηλές θερμοκρασίες επιτρέπει καλύτερη αντοχή. Σε περιόδους υπερπαραγωγής, η CHAMPIDOR μετατρέπει ένα μικρό μέρος της παραγωγής της σε κονσέρβα και κατεψυγμένα προϊόντα που προορίζονται για τη βιομηχανία.
Γαλλία, Saillans
Ο Πατέρας Κρακάντ είναι μια παραδοσιακή εταιρεία παραγωγής μπισκότων. Η χειροποίητη διαδικασία παραγωγής της επιτρέπει στην επιχείρηση να έχει ποιοτική εργασία και να συνεργάζεται αρμονικά με τα συστατικά. Αυτή η τήρηση των παραδόσεων, αλλά και οι καινοτομίες, με την ανάπτυξη νέων γεύσεων, καθιστούν με την πάροδο του χρόνου τα μπισκότα Πατέρας Κρακάντ ένα υγιεινό και διαιτητικό προϊόν, διατηρώντας παράλληλα τη γεύση και τις γεύσεις του παρελθόντος.

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play