Προσφέρουμε φρέσκα αβοκάντο από την Κολομβία. Υψηλότερη περιεκτικότητα σε λάδι, καλύτερη γεύση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Συσκευάζουμε διαμετρήματα 10 έως 28 σε χαρτόκουτα 4 κιλών. Πλήρης ιχνηλασιμότητα, εγγραφή ICA και πιστοποίηση Global Gap.
... γιαγιάδες μας γνώριζαν να φτιάχνουν. Είναι η παραδοσιακή μάρκα των μαρμελάδων Λυσιέν Γκεοργκελίν. Το πιστεύω του: ειδικότητες από την τοπική παραγωγή, υγιεινές που στηρίζονται σε μια περιφερειακή τεχνογνωσία, με γεύση από το παρελθόν και μια πινελιά δημιουργικότητας.
... καρπούς (σε ξύλινη φωτιά) για να εξάγουμε το λάδι ζεστό, αναδεικνύοντας έτσι τα αρώματα, ή να εξάγουμε κρύο για να διατηρήσουμε τη λεπτή και ευαίσθητη γεύση του φρούτου. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε έλαια από φουντούκι (εξαγωγή ζεστή ή κρύα), λάδι από καναola καβουρδισμένο ή παρθένο, παρθένο ηλιέλαιο, λάδι από καμέλινα, λάδι από αμύγδαλο και λάδι από κάνναβη. Έχουμε επίσης σκόνες από ξηρούς καρπούς, φουντούκια και κάνναβη που προκύπτουν από την άλεση και κοσκίνισμα των υπολειμμάτων, καθώς και πάστες από ξηρούς καρπούς και φουντούκια.
... τομέα των κατεψυγμένων προϊόντων. Όλοι οι συνεργαζόμενοι διανομείς μας επιβεβαιώνουν την επιτυχία των προϊόντων μας. Τα tenders μας, όπως και πολλά άλλα προϊόντα μας, επιτρέπουν τη διαφοροποίηση από άλλες επιφάνειες. Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας δίνουν μια πραγματική ώθηση πωλήσεων στα ράφια χάρη σε πολλούς παράγοντες. Μια βέλτιστη συσκευασία των προϊόντων μας, μια εξαιρετική γεύση και η ανάδειξη των ραφιών. Επιπλέον, η γκάμα μας προσφέρει τη δυνατότητα να διεισδύσουμε στην αγορά του Χαλάλ μέσω των συνεργατών μας.
... προμηθευτής γκουρμέ συστατικών, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη και επαγγελματική υπηρεσία στους πελάτες της. Η συλλογή μας περιλαμβάνει γαστρονομικές σπεσιαλιτέ όπως το σαφράν, οι χουρμάδες, τα σπάνια έλαια και μπαχαρικά. Κάθε συστατικό αναλύεται με προσοχή για να διαπιστωθεί η αυθεντικότητά του, η γεύση του, η εμπορική του αξία και, κυρίως, η ποιότητά του.
... νέες μάρκες (“Vauzy à l’Église”, “Vauzy à la Lanterne”, “Vauzy à la Chaise” καθώς και την διάσημη “Marque au Cœur”), πιστές στην κληρονομιά και τις αξίες της: Σεβασμός στην παράδοση και την τέχνη, ανοιχτότητα στον κόσμο και γεύση της αριστείας.
... εμφιάλωση, πόδια δεξαμενών, μη κολλημένα...).
Οι ετικέτες μας είναι εύκολες στην κατανάλωση και με φρουτώδη γεύση. Η τεχνογνωσία μας επικεντρώνεται κυρίως στη οινοποίηση, αυτό τα καθιστά μοναδικά.
Θα αρέσουν εξίσου στους αρχάριους της φυσικής εμπειρίας όσο και στους πιο έμπειρους.
...+
- Πικροκροκίνη (γεύση) 98,52 A+
- Κροκίνη (χρώμα) 275,60 A+
- Σαφρανάλ (άρωμα) 37,41 A
- ξένη ύλη (μαζική κλάση) 0,5 A
- Ξένες ύλες 0,01 A+
- υγρασία και πτητικές ύλες 8,78 A
- Τεχνητές χρωστικές 0
Ιδανικός στις μαγειρικές παρασκευές χάρη στις εξαιρετικές αρωματικές και χρωματικές του ιδιότητες,
Απαραίτητος σε πολλές καλλυντικές συνθέσεις και για όλες τις εφαρμογές στον τομέα της λεπτής χημείας...
... μας στην Αριέτζ μας ζητούν να συνεχίσουμε να τα μοιραζόμαστε με τους φίλους τους σε όλη τη Γαλλία. Να ταξιδέψουμε τις αλλαντικές μας δημιουργίες, τις ειδικότητές μας, να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας και τις απαιτήσεις μας για ποιότητα, αυτό είναι το οικογενειακό μας credo. Βρείτε σε εκατοντάδες χιλιόμετρα από την Αριέτζ αυτό που σας έχει γοητεύσει σε εμάς: γεύση, τεχνογνωσία, ποιότητα και...
...Η εταιρεία LA TOQUE CUIVRÉE ειδικεύεται στην παραγωγή κανέλων, μια ειδικότητα του Μπορντό.
Ο κανέλος είναι ένα μικρό γλυκό καραμελωμένο που απολαμβάνεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ως επιδόρπιο, κατά τη διάρκεια του απογευματινού σνακ, για ένα γιορτινό γεύμα. Μπορεί να καταναλωθεί κρύος ή χλιαρός και διατηρείται για μερικές ημέρες χωρίς να χάνει τη γεύση του.
Από το 1987, η AGIS αφιερώνεται πλήρως στην αγάπη για τη γεύση. Η συνεχής δημιουργία νέων συνταγών και η αναζήτηση των καλύτερων συστατικών είναι η έκφραση μιας μοναδικής γαστρονομικής τέχνης, στην υπηρεσία του παραδοσιακού μαγειρευτού πιάτου και των κουζινών του κόσμου.
Το Jibiscus είναι ένα φυσικό ποτό από άνθη ιβίσκου, ένας νόστιμος συνδυασμός ιβίσκου, μέντας και ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο. Ένα τροπικό ταξίδι με μοναδική γεύση και πολλαπλά οφέλη. Ένα φυσικό ποτό Jibiscus είναι χωρίς χρωστικές και συντηρητικά. Διατηρήσαμε για εσάς το καλύτερο που έχει να προσφέρει η φύση. Για την υγεία σας και το περιβάλλον, επιλέξαμε γυάλινες φιάλες. Μια ασύγκριτη φρεσκάδα του...
...Δημιουργίες μας ανταγωνίζονται τις συγκεκριμένες ανάγκες των βιομηχανιών, της εστίασης εκτός σπιτιού και των μεγάλων και μεσαίων επιφανειών. Οι σάλτσες μας μπορεί να είναι χρωματιστές ή ουδέτερες, ρευστές ή παχιές, γλυκές ή πικάντικες, ζεστές ή κρύες, ή απλά μαρινάδες. Με το εργαστήριο-κουζίνα υψηλής τεχνολογίας είμαστε σε συνεχή έρευνα για να δημιουργήσουμε προϊόντα των οποίων η ποιότητα και η γεύση θα ικανοποιούν τους καταναλωτές. Το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο IFS ανώτερης κατηγορίας και από το 2014 BRC, γεγονός που διευκολύνει τις συνεργασίες μας με ξένες αγορές.
...Συγκεντρώστε τους καλεσμένους σας όπου η γεύση, η φιλικότητα, η παράδοση και το θέαμα ενώνονται γύρω από τα τραπέζια σας! Αυτή η αρχαία μέθοδος μαγειρέματος ταιριάζει με πολλά άλλα πιάτα όπως τα λυώνικα λουκάνικα, το αρνί,...
Από την ίδρυσή της το 1962, η εταιρεία SACOR ειδικεύεται στις ξηρές αλλαντικές του Νότου της Γαλλίας.
Η SACOR προσφέρει τρόφιμα βασισμένα σε παραδοσιακές και τοπικές συνταγές. Έτσι, η εταιρεία προσφέρει ξηρή λουκάνικα, ξηρό σαλάμι, πιατέλες αλλαντικών, chorizo, ξηρό ζαμπόν, coppa, pancetta, salami, καπνιστό μπέικον κ.λπ.
Η εταιρεία δεσμεύεται υπέρ της διαφάνειας και της αριστείας στη γεύση.
...{"L'ENTREPRISE":"Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ\nΗ e-Chef είναι μια μάρκα της FrancoVape που σας προσφέρει e-liquides για ηλεκτρονικά τσιγάρα, φτιαγμένα στη Γαλλία. Είμαστε παθιασμένοι με τη Vape από την αρχή, προερχόμαστε από ποικίλους τομείς και η φιλοσοφία μας συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: Γεύση, Απόλαυση και Επαγγελματισμός.","LE DÉVELOPPEMENT":"Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ\nΤο εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης μας εργάζεται...
...Στην καρδιά της Αριζ, στη Λορπ Σενταράι, δημιουργούμε, εδώ και πάνω από 25 χρόνια, μαρμελάδες και παρασκευές φρούτων με μοναδική γεύση (ζελέ, κομπόστες, σάλτσες…). Τα γλυκά και τα καρυκεύματα προστέθηκαν πρόσφατα, γι' αυτό αλλάζουμε όνομα… «Μαρμελάδες των Πυρηναίων» γίνεται… η «Εταιρεία των Πυρηναίων»!
Η ομάδα μας, που είναι παρούσα από την αρχή της περιπέτειας, οι μέθοδοι παραγωγής μας και η...
...Το Pelmeni είναι ένα όμορφο μικρό ρωσικό εστιατόριο, που βρίσκεται στη διεύθυνση 16 οδός Τοριτσέλι, στο Παρίσι, στο 17ο διαμέρισμα, που σας προσκαλεί να ανακαλύψετε 'τη γεύση της μεγάλης Ρωσίας' μέσα από νόστιμα πιάτα που παρασκευάζονται επί τόπου και προϊόντα εκλεκτής τροφής από τη Ρωσία. Το Pelmeni προσφέρει μια δόση ανανέωσης στον τύπο των ρωσικών καταστημάτων που συναντάμε συνήθως στο Παρίσι...
...Τα Εργαστήρια Phodé ειδικεύονται σε μια λύση "Καλύτερης ευημερίας" που εφαρμόζεται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς για να βελτιώσει τη γενική κατάσταση του ατόμου με στόχο τη βελτίωση των επιδόσεων και την προώθηση καλύτερης υγείας. Η αναζήτηση της "Καλύτερης ευημερίας" προέρχεται από την πεποίθηση ότι η όσφρηση και η γεύση είναι παράγοντες της ευημερίας των ζωντανών οργανισμών. Ειδικοί στα...
... συγκεντρωμένων μαγειρικών λύσεων για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών όσον αφορά τη γεύση, την διατροφική ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Κατασκευάζουμε αυθεντικά προϊόντα, χωρίς κανένα πρόσθετο, χωρίς χρωστικές, χωρίς συντηρητικά, χωρίς παράγοντες υφής και χωρίς οξυντικά. Οι πελάτες μας είναι εκλεκτές αγορές, εστιατόρια και ξενοδοχεία, μεγάλες και μεσαίες επιφάνειες...
Η εταιρεία CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO προσφέρει μια σειρά από μαρμελάδες, μέλια, γλυκά κρασιού και λιχουδιές από Sauternes στους επαγγελματίες πελάτες της. Τα φρούτα και τα λαχανικά προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς και επιλέγονται σε στάδιο βέλτιστης ωρίμανσης για να μετατραπούν στη συνέχεια σε μαρμελάδα. Τα φρούτα και τα λαχανικά επιλέγονται με το χέρι, κόβονται με μαχαίρι για να διατηρήσουν την υφή και τη γεύση τους, ενώ το μαγείρεμα γίνεται σε καζάνι σε δυνατή φωτιά.
...Ανακαλύψτε ξανά τη γεύση των αγροτικών προϊόντων με "το σπίτι των παραγωγών" στη Φλαμανβίλ στην Μάντσα. Η άμεση πώληση από την φάρμα επιτρέπει την αγορά τοπικών προϊόντων απευθείας από τον τόπο παραγωγής. Προσφέρουμε βοδινό, χοιρινό, μοσχάρι, πουλερικά, λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα και μηλίτες. Ανακαλύψτε και κάντε κράτηση για τα αγροτικά μας προϊόντα στην ιστοσελίδα μας και επισκεφθείτε το κατάστημα στη Φλαμανβίλ για να μπορέσετε να τα δοκιμάσετε!
... διάστημα (ελάχιστο 6 μήνες - μέγιστο 15 μήνες) πωλούνται από αρχές Οκτωβρίου έως τα μέσα Μαΐου (σάρκες ωστρακοειδών; γεύση καρυδιού; χαρακτηριστική γεύση του εδάφους) Συνεργασία μεταξύ 2 ζώων που επωφελούνται πλήρως το ένα από το άλλο από διατροφική άποψη και συγκατοικούν στις παράκτιες λίμνες μας, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις για περιβαλλοντική προστασία (περιοχές βάλτων).
Στο εργοστάσιό τους στο Νόζεν-συρ-Οίζ, οι SALAISONS JOUVIN παράγουν κάθε χρόνο 2.700 τόνους προϊόντων από χοιρινό, τηρώντας τις παραδόσεις για να προσφέρουν μια μοναδική γεύση και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των μεγαλύτερων διανομέων.
Ειδικοί στο γαλλικό chorizo, αυτή η παραγωγή «Made in France» αλλαντικών από χοιρινό υπόκειται σε μόνιμο ποιοτικό έλεγχο. Παρασκευασμένο στο εργοστάσιό μας...
Καλημέρα
Οι φράουλες, οι σμέουροι και άλλα κόκκινα φρούτα καθημερινά
Διαδικασία HACCP
Εγκαταστάσεις υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία
Ανιχνευσιμότητα ανάντη και κατάντη
Θα ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας και ακόμη περισσότερα Ποικιλία, προέλευση, μέγεθος, χρώμα και γεύση Να σας συνοδεύσουμε στη διαδικασία ποιότητας σας είναι μια πρόκληση που υλοποιείται από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΣΑΒΒΑΤΟ και όλο το χρόνο...
... την εργασία. Για τον επαγγελματία της εστίασης και τον σομελιέ, οι λύσεις μας για ψύξη, συντήρηση και αποθήκευση κρασιών επιτρέπουν μια αποτελεσματική και σεβαστή διαχείριση της κάβας, με κλιματισμό που διατηρεί την ουσία και τη γεύση των κρασιών. Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας στον κατάλογο ψυγείων και κάβων κρασιού μας online.
Η CHARAL, από την ίδρυσή της, ήταν πάντα καθοδηγούμενη από την επιθυμία να προσφέρει το καλύτερο κρέας σε μορφές που προσαρμόζονται καθημερινά στην εξέλιξη των γεύσεων και των τρόπων ζωής των καταναλωτών. Η γεύση και η τρυφερότητα των προϊόντων CHARAL είναι καρπός μιας αδιάκοπης και αυστηρής προσέγγισης ποιότητας και ασφάλειας. Αυτή η προσέγγιση απασχολεί μέρα με τη μέρα, λεπτό με λεπτό, τους...
Η εταιρεία Péchés Gourmand είναι ένα εργοστάσιο μπισκότων και γλυκισμάτων. Αυτό που έχει δημιουργήσει τη φήμη της είναι η ποιότητα των προϊόντων της, καθώς και ο τρόπος που παρασκευάζονται. Στην πραγματικότητα, είναι με την τήρηση μιας παραγωγής που σέβεται τις πιο αγνές παραδοσιακές μεθόδους που η γεύση και η ποιότητα των προϊόντων παραμένουν μοναδικές.
... είμαστε κοντά στους πελάτες μας και να τους ακούμε. Για παράδειγμα, οι παραδόσεις μας είναι καθημερινές και εντός 24 ωρών και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματά σας για εκδηλώσεις. Από την ίδρυσή της το 1920, η εταιρεία δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται πάντα στις ανάγκες της πελατείας της, διατηρώντας παράλληλα την αυθεντικότητα των προϊόντων της και μεταφέροντας στις επόμενες γενιές την αληθινή γεύση των φρούτων και λαχανικών.