...Αυτό το μείγμα είναι ιδανικό για να συνοδεύει κόκκινα κρέατα και ψάρια. Συνδυάζοντας δύναμη και γεύση, θα κάνει τις σάλτσες σας απαραίτητες.
ΒΑΡΟΣ: 0,150 kg...
...Ο Βασιλικός χρησιμοποιείται ως αρωματικό βότανο για να προσφέρει περισσότερη γεύση και φρεσκάδα στα πιάτα σας και οι ιδέες για τη χρήση του είναι ατελείωτες.
Χρήσεις του βασιλικού στην κουζίνα:
Η λεμονάτη του αρωματική γεύση είναι νόστιμη όταν συνδυάζεται με ζυμαρικά.
Συνδυάζεται καλά με ψάρια όπως το ροφό, τις αντσούγιες, τα θαλασσινά.
Εμπλουτίζει τα κόκκινα και λευκά κρέατα όπως το κοτόπουλο...
...Οι ολόκληροι σπόροι άνηθου συλλέγονται από το φυτό anethum graveolens L. Ο άνηθος είναι ένα μπαχαρικό που εκτιμάται πολύ στη μαγειρική για τη χαρακτηριστική γεύση του με άρωμα γλυκάνισου.
Οι σπόροι άνηθου είναι ιδιαίτερα νόστιμοι ως συνοδευτικό για ψητά ή καπνιστά ψάρια, φρέσκα τυριά, σαλάτες, λαχανικά, κρέατα, πακέτα, σάλτσες, κέικ, κομπόστες και μαρμελάδες.
Η γεύση τους με άρωμα γλυκάνισου...
... συντηρητικά / χωρίς τεχνητές γεύσεις / vegan / χωρίς αλλεργιογόνα / ιδανικό ως αντικατάσταση του αλατιού
Προέλευση: Γαλλία & Γερμανία
Εμφάνιση: χαρακτηριστικό καφέ χρώμα
Γεύση: φυσική οξύτητα και πικάντικη
Οξύτητα: 5°
Συμβουλές χρήσης:
Καρύκευμα σαλατών και άλλων μαγειρικών παρασκευών (σάλτσες, αποσυμπίεση, μαρινάδα, κονσομέ...). Ως ρόφημα: 1 κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι χλιαρού νερού για να το πιείτε νηστικοί το πρωί.
... οφέλη για την υγεία της μπανάνας πλατάνου είναι πολλά.
Η Musa paradisiaca είναι στην πραγματικότητα ένα φρούτο που καταναλώνεται ως λαχανικό, καθώς η γεύση της είναι πιο κοντά σε μια γλυκοπατάτα παρά σε μια μπανάνα. Μπορεί να βράσει, να τηγανιστεί ή να σοταριστεί. Είναι επίσης δυνατό να κρατήσει τη φλούδα της για να ψηθεί στο φούρνο. Η μπανάνα πλατάνου χρησιμοποιείται κυρίως για να συνοδεύει πιάτα με κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, αλλά και κάρυ, πικάντικες σάλτσες και γάλα καρύδας...
... που δεν έχουν ούτε γεύση ούτε οσμή κάνναβης. Είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα που είναι ευαίσθητα σε ορισμένα κανναβινοειδή, καθώς και στη φαρμακευτική βιομηχανία. Η υψηλή περιεκτικότητα σε CBD θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στον οργανισμό σας.
Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του ισολοιώματος CBD είναι ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Δεδομένου ότι πρόκειται για σκόνη, το...
...Συστατικά:
- Σπόροι μουστάρδας *
- Ξύδι αλκοόλης*
- Ακατέργαστο αλάτι
- 2,5 % σκόνη πιπεριού Espelette
- Νερό
- *Προϊόντα βιολογικής γεωργίας
Συμβουλές χρήσης:
Αυτή η μουστάρδα με πιπέρι Espelette είναι ιδανική για να ενισχύσει σάλτσες και βινεγκρέτ.
Θα προσθέσει γεύση σε κρέατα και ψάρια.
Απλώστε την στις ψητές σας σούβλες, ροστμπίφ και αρνί για να διατηρήσετε την τρυφερότητά τους.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε βάζο 100 γρ. & 200 γρ.
... τρόπους.
Στην κουζίνα
Η σκόνη απομονωτή CBD μπορεί να προστεθεί σε όλες τις γλυκές και αλμυρές συνταγές σας, ανακατέψτε την σε μπράουνις, μπισκότα, σάλτσες σαλάτας, λαζάνια.
Ως έγχυση
Προσθέστε λίγο CBD σκόνη σε μέλι ή αγαύη για ένα εγχυμένο διατροφικό συμπλήρωμα.
Περιεκτικότητα σε CBD: +- 99,9%
Περιεκτικότητα σε THC: 0%
ΒΑΡΟΣ: ND
ΒΑΡΟΣ: 1g...
... ιδανικό για εστιατόρια που προσφέρουν υπηρεσίες take away. Οι αδιάβροχες και ανθεκτικές στο λίπος ιδιότητές του το καθιστούν κατάλληλο για σούπες, σάλτσες και λιπαρά φαγητά. Προστατεύει τη γεύση του φαγητού ενώ διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν διαρροές ή χυσίματα κατά τη διάρκεια της παράδοσης, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στην υγιεινή και τη ασφαλή μεταφορά τροφίμων.
... μητέρας του και την αγάπη για τη γεύση, ο Jean-Michel Querci είναι αυτοδίδακτος και πάντα είχε την επιθυμία να αναδείξει τα προϊόντα της γης του, της Κορσικής. Η δουλειά του είναι πρωτίστως μια επιθυμία να δημιουργήσει κάνοντας καλά, κάνοντας αληθινά και κάνοντας κοσικά.
Ο Jean-Michel Querci σας προσκαλεί να εκτιμήσετε τα προϊόντα του μέσω μιας γαστρονομικής κουζίνας όσο και σε καθημερινές γαστρονομικές απολαύσεις.
... συστατικό ζωικής προέλευσης, κανένα πρόσθετο και κανένα συντηρητικό. Σεβόμενοι τον χάρτη Nature et Progrès, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πρωτότυπα προϊόντα που έχουν παρασκευαστεί από υγιεινές συνταγές με αυθεντική γεύση, όλα σε μια δίκαιη προσέγγιση. Μπορείτε επίσης να παρασυρθείτε από τα σετ δώρων μας με ποικιλία προϊόντων για τις ιδέες σας για δώρα.
... τη γεύση και την ποιότητά τους στη χώρα προέλευσης. Προσφέρουμε: - κονσέρβες ψαριών σε κουτί ή βάζο: τόνος, σαρδέλες, αντσούγιες, σπράτς ... - ειδικότητες σε βάζο ή σε δίσκο: σαλάτα μετσουία, χούμους, τσακτσούκα, μλουκία, αντιπάστι - σάλτσες, καρυκεύματα, χαρίσα - ελαιόλαδα - ελιές - μπουτάργκα από την Ελλάδα - γάλα αμυγδάλου (διάφορες παραλλαγές) - μαρμελάδες, μέλια και αλείμματα - Χαλβάς...
...Δημιουργίες μας ανταγωνίζονται τις συγκεκριμένες ανάγκες των βιομηχανιών, της εστίασης εκτός σπιτιού και των μεγάλων και μεσαίων επιφανειών. Οι σάλτσες μας μπορεί να είναι χρωματιστές ή ουδέτερες, ρευστές ή παχιές, γλυκές ή πικάντικες, ζεστές ή κρύες, ή απλά μαρινάδες. Με το εργαστήριο-κουζίνα υψηλής τεχνολογίας είμαστε σε συνεχή έρευνα για να δημιουργήσουμε προϊόντα των οποίων η ποιότητα και η γεύση θα ικανοποιούν τους καταναλωτές. Το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο IFS ανώτερης κατηγορίας και από το 2014 BRC, γεγονός που διευκολύνει τις συνεργασίες μας με ξένες αγορές.
...Στην καρδιά της Αριζ, στη Λορπ Σενταράι, δημιουργούμε, εδώ και πάνω από 25 χρόνια, μαρμελάδες και παρασκευές φρούτων με μοναδική γεύση (ζελέ, κομπόστες, σάλτσες…). Τα γλυκά και τα καρυκεύματα προστέθηκαν πρόσφατα, γι' αυτό αλλάζουμε όνομα… «Μαρμελάδες των Πυρηναίων» γίνεται… η «Εταιρεία των Πυρηναίων»!
Η ομάδα μας, που είναι παρούσα από την αρχή της περιπέτειας, οι μέθοδοι παραγωγής μας και η...