Γαλλία, Landeleau
...αλεύρι σίτου, ζάχαρη, αυγά, ηλιέλαιο, αλάτι, μαγιά Πρακτική συμβουλή: Στο τηγάνι: λιώστε μια μικρή ποσότητα βουτύρου και ζεστάνετε 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά. Στο μικροκύματα: ζεστάνετε 10 έως 20 δευτερόλεπτα το πολύ, είναι σαν να μόλις έχει γίνει! Συνοδευόμενη με μια μπάλα παγωτού, με σαντιγί: ένα επιδόρπιο που εκτιμάται από όλους!
Χαρτοφυλάκιο (3)
Γαλλία, Merville
... καραμέλα προέρχεται από τον ελεγχόμενο συνδυασμό θερμότητας σε ζάχαρες τροφίμων. Σε υγρή ή στερεά μορφή, προσφέρει μια πιο ή λιγότερο έντονη γεύση καραμέλας ανάλογα με την τελική ανάγκη. Έτσι, ανάλογα με το ψήσιμο τους, μπορεί κανείς να βρει καραμέλες τύπου μέλι, παραδοσιακές ή έντονες.
Χαρτοφυλάκιο (7)
Γαλλία, La Teste
... μοντέρνα στοιχεία για να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η επιχείρηση διαθέτει ποιοτικούς συνεργάτες και παράγει η ίδια στο εργαστήριο σύμφωνα με τις προδιαγραφές HACCP που είναι πιστοποιημένο από την ΕΕ τα παγωτά, τα σορμπέ, το Tofidou (κρέμα καραμέλας με αλάτι), τη νουγκατίνη, τα παγωμένα μακαρόν, τη σαντιγί και τα χωνάκια.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play