CHANNEL SEA FOOD είναι μια επιχείρηση από τα Hauts de France που ειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων από τη θάλασσα. Η ομάδα μας ενσωματώνει μια μόνιμη παρακολούθηση της γενετικής και της δημιουργίας νέων ειδών, καθιστώντας μας έναν σημαντικό παίκτη στην αγορά. Πάντα σε επαφή με τους πελάτες μας, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις προτάσεις σας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων μα...
...Πελευστικές μηχανές συμπαγείς μονής ή διπλής γραμμής, αφιερωμένες σε φιλέτα λευκού ψαριού με ευαίσθητη σάρκα, μικρού και μεσαίου μεγέθους.
Σχεδιάζονται για να βελτιστοποιούν τη γυαλάδα και την απόδοση, χάρη στις πλάκες γυαλάδας που τοποθετούνται στο επίπεδο του κυλίνδρου πίεσης (πατέντα Varlet) για να κρατούν το φιλέτο και να το καθοδηγούν.
Μηχανές κατάλληλες για παραδοσιακή και βαθιά...
Αναζητάτε βίδες - παξιμάδια από ανοξείδωτο χάλυβα;
Η Béné Inox, ειδικός στα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα σε βίδες, παξιμάδια και στοιχεία στερέωσης από ανοξείδωτο χάλυβα.
Για να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες σας, βρείτε ανάμεσα στις 13.000 αναφορές μας σε βίδες και παξιμάδια ανοξείδωτου χάλυβα:
- βίδες μετάλλου ανοξείδωτου
- βίδες φύλλων
- βίδες ξύλου
- ...
Από το 2018, η Spirits Station είναι διαδικτυακός προμηθευτής αλκοολούχων ποτών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα ποτών για ιδιώτες και επαγγελματίες. Ανακαλύψτε περισσότερες από 500 αναφορές, συμπεριλαμβανομένων των ουίσκι, βότκα, ρούμι, τζιν, τεκίλα, αψίνθιο, κονιάκ, αρμανιάκ καθώς και μια όμορφη γκάμα λικέρ.
Η φιλοσοφία μας είναι να συνδυάζουμε αξιόπιστες μάρκες που είναι γνωστές για την ποιότητά...
... γεύσεις
Πριν μιλήσουμε για συνταγές, εδώ είναι μια λίστα με υλικά που ταιριάζουν τέλεια με το φιλέτο αντσούγιας μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο. Αν έχετε μια συνταγή που χρησιμοποιεί κυρίως αυτά τα υλικά, τότε μπορείτε σίγουρα να προσθέσετε αντσούγια και να πετύχετε σε όλες τις περιπτώσεις:
- Πράσινη ή μαύρη ελιά
- Ντομάτα (φρέσκια, θρυμματισμένη, ντοματίνια...)
- Κάππαρη
- Ψητές πιπεριές
- Κολοκυθάκι
- Πατάτες
- Τυριά μοτσαρέλα και φέτα
- Βραστό αυγό, μαγιονέζα ή ομελέτα
- Σκελίδες σκόρδου.
... αρωματική φρεσκάδα των σταφυλιών.","Label":"Βιολογική Καλλιέργεια","Cépage":"Viognier","Accord met et vin":"Απολαύστε το κρύο (8-10°C) ως απεριτίφ και κατά τη διάρκεια ενός φιλικού γεύματος. Αυτό το κρασί ταιριάζει τέλεια με κομμένο κοτόπουλο, φιλέτοψαριού, σούσι ή πικάντικα ασιατικά πιάτα.","Millésime":"2019"}...
... Οκτώβριο έως τον Απρίλιο), καθώς παρασκευάζουμε τον καπνιστό σολομό αποκλειστικά από φρέσκα ψάρια.
Βιολογικός καπνιστός σολομός
Είμαστε πιστοποιημένοι από την Ecocert από το 2004 για το φιλέτο φρέσκου σολομού, τον ολόκληρο και κομμένο καπνιστό βιολογικό σολομό, καθώς και για τον ολόκληρο και κομμένο καπνιστό σολομό χειροποίητης επεξεργασίας. Από σολομό Σκωτίας, Ιρλανδίας ή Νορβηγίας.
Σολομός μαριναρισμένος με άνηθο
Αυτός ο σολομός μαρινάρεται αργά στους 0°/C, στον οποίο προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο.
...Συστατικά :
- 100 % Βιολογικό Ξύδι Μήλου (Μη Παστεριωμένο).
- Χωρίς Συντηρητικά, Χωρίς αλλεργιογόνα
Συμβουλές χρήσης :
Μαγρέτ πάπιας με βερίκοκα ή φιλέτοψαριού. Αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για περιποίηση σώματος: περιποίηση μαλλιών για παράδειγμα ή για την αρθρίτιδα.
Θα είναι τέλειο για να ενισχύσει τα πιάτα σας με πουλερικά και θαλασσινά.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή...
Μαρέγιερ - εισαγωγέας φρέσκου ψαριού, προέλευση Ισλανδία. Χονδρέμπορος στη Μπουλόν-συρ-Μερ, ειδικός στο φιλέτο μπακαλιάρου. 100 % φρέσκο, 100 % χωρίς πρόσθετα, ποιότητα και υπηρεσία: μια ομάδα στη διάθεσή σας. Σαβρίνα, λούτσος, γαλέος, μπακαλιάρος, μαύρος τόνος, ζουλιέν, πλάγιο, φλέτα, μερλάν, διαθέσιμα σε φιλέτα, φέτες ή φιλέτα ουράς. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα MSC και IRF, που είναι...
... εξειδικευμένων εργαστηρίων επεξεργασίας, στην άψογη ιχνηλασιμότητα των προϊόντων και στους στενούς δεσμούς που διατηρεί με τους προμηθευτές και τους πελάτες της.
Γαλλική εστίαση: Μπαρ της γραμμής, μπακαλιάρος, τουρμπότ, στήθος ψαριού, sole, ουρά λαγοκέφαλου, κίτρινος και μαύρος τόπος, παγκάσιος, άγριος και εκτρεφόμενος μπαρμπουνάς, χταπόδι, σουπιά, ρασκάς,...
Ιαπωνική εστίαση: Φιλέτο τόνου αλμπακόρ...