Η προέλευση αυτής της εταιρείας χρονολογείται το 1923, όταν ο Vicente Llopis Espinos ξεκινά μια επιχείρηση με ισπανικά αμύγδαλα στην Αλικάντε.
"Almendras Llopis", όπως είναι γνωστή σήμερα, ιδρύθηκε το 1974, όταν μεταφέρθηκε στο Βιομηχανικό Πάρκο Canastell στο Σαν Βισέντε ντελ Ράσπεϊγκ.
Στη δεκαετία του '80 αρχίζει η εξαγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που διατηρείται μέχρι σήμερα.
Και αυτό γιατί...
Είμαστε μια εταιρεία αφιερωμένη στην εισαγωγή και εξαγωγή κατεψυγμένου ψαριού και στην αλιεία φρέσκου ψαριού με δικό μας στόλο. Η ταυτότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας από την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που παρέχει η εταιρεία μας. Εργαζόμαστε με σαρδέλα, σκουμπρί, τόνου, φιλέτο σαρδέλας, καβαλιόν, ροφό, δόντι, κονσέρβες ψαριού και θαλασσινών, τόνο, πέστροφα, μερλούγκα, καλαμάρι, κ.λπ....
εμπορική μάρκα εταιρείας που δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 20 χρόνια στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας προϊόντων της θάλασσας, τόσο κατεψυγμένων όσο και κονσερβοποιημένων, στην διεθνή αγορά. Παρασκευάζουμε και εμπορευόμαστε σχεδόν κάθε είδους κατεψυγμένου ψαριού και σε όλες τις μορφές του, από WR, φιλέτο, HG, HGT,... καθώς και κονσέρβες ψαριού.