... Gers 90%
Βιολογικό Λάδι Ηλιόσπορου από το Gers 10%
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ της ΠΑΣΤΑΣ ΣΚΟΡΔΟΥ
Να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από το φως.
Κλείστε καλά το βάζο μετά τη χρήση. Αφού ανοιχτεί, διατηρήστε την στο ψυγείο σας και χρησιμοποιήστε την πάστα εντός 6 μηνών.
DLUO: 18 μήνες.
...Σκόρδο με βότανα antipasti Ιταλία λαχανικά CROC’ELLA Μασσαλία Προβηγκία-Άλπεις-Κόλπος της Νίκαιας
Είστε έμπορος; Θα εκτιμήσετε το σκόρδο με βότανα.
Η CROC’ELLA σας παρουσιάζει το σκόρδο με βότανα. Το σκόρδο, που χρησιμοποιείται συχνά στην κουζίνα, είναι πλέον διαθέσιμο στην CROC’ELLA σε μίνι βάζο των 290 γρ.
Το σκόρδο με βότανα πωλείται σε πακέτο των 12 βάζων των 290 γρ.
Συστατικά: Σκελίδες...
...ΤΕΡΡΙΝΑ ΔΑΣΙΚΗΣ ΒΛΑΧΑΣ. 100γρ Όχι, όχι και όχι! Σας το εγγυόμαστε, δεν υπάρχει κρέας σε αυτό το όμορφο βάζο, μόνο καλά φυτικά συστατικά και ένα μείγμα μανιταριών με λεπτή ένταση. Κλείστε τα μάτια, είστε στη μέση του δάσους.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: λάδι καρύδας (35%), νερό, πρωτεΐνες σόγιας, βιολογική μαγιά μπύρας, μανιτάρια, μουστάρδα, λάδι κανόλα, αλάτι, άγαρ άγαρ, βιολογικό αλεύρι chia, βιολογικό tamari, μαύρο πιπέρι, ξίδι xeres, μπαχαρικά, σκόρδο, συμπυκνωμένη ντομάτα, μισό κριθαριού, κρεμμύδια.
...Σαμπλέ απεριτίφ με μαύρο σκόρδο, φτιαγμένα χειροποίητα. Ιδανικά για να μοιραστείτε κατά τη διάρκεια ενός τραπεζιού με τραγανές και γεμάτες γεύσεις.
Τα σαμπλέ με μαύρο σκόρδο και κομτέ θα κερδίσουν την προτίμηση όλων για να συνοδεύσουν ένα απεριτίφ με την οικογένεια ή τους φίλους. Είναι φτιαγμένα σε μια μπισκοτοποιία στο Μανόσκ (04).
Συστατικά: Αλεύρι ΣΙΚΑΛΗΣ*, Μαύρο σκόρδο*, ΚΟΜΤΕ*, λάδι καρύδας*, γόμα ακακίας*,
Ζάχαρη άχνη* (ζάχαρη από καστανό ζαχαροκάλαμο**, άμυλο πατάτας*), ΟΛΟΚΛΗΡΑ αυγά σε σκόνη*, αλάτι Γκεράντ.
*Συστατικά από βιολογική γεωργία.
**Συστατικά από δίκαιο εμπόριο.
...Ταπας: Κατεψυγμένες γαρίδες σε τηγανίτα με σκόρδο & μαϊντανό, σε σακούλα 500G - Μια προτηγανισμένη, ολόκληρη, καθαρισμένη γαρίδα, που παρουσιάζεται από την Maison Caudalie σε μια νόστιμη ζύμη τηγανίτας, έτοιμη να βυθιστεί χωρίς αποψίλωση σελάδι στους 180/190°. Κατεψυγμένα ταπας, σε σακούλα 500G (περίπου 28 κομμάτια), μεταφέρονται σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες, η ποιότητα είναι μια αξία με την οποία η Maison Caudalie δεν διαπραγματεύεται!
...Σταματήστε τους παρασίτους με τους κύβους λίπους προβάτου Cernunos®
Η άφιξη της άνοιξης σηματοδοτεί συχνά την επιστροφή των παρασίτων, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των τετράποδων φίλων μας. Οι ψύλλοι και οι τσίμπλες, γνωστοί εχθροί των σκύλων, επιστρέφουν με δύναμη. Ωστόσο, υπάρχει μια λύση: οι κύβοι λίπους προβάτου με σκόρδο Cernunos. Κατασκευασμένοι από φυσικά συστατικά, αυτοί οι κύβοι λίπους...
...Το σκόρδο είναι ένα συστατικό που δίνει ζωή και χρώμα σε πολλές συνταγές, τόσο γαλλικές όσο και ινδικές ή ταϊλανδέζικες. Μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε πάστα σκόρδου για να την προσθέσετε στα μικρά πιάτα που ετοιμάζετε. Για να φτιάξετε πάστα σκόρδου, χρειάζεστε μόνο 3 συστατικά: νερό, σκόρδο και λάδι.
3 συστατικά: νερό, σκόρδο και λάδι.
...Πόδια και κομμάτια από τρούφες σελάδι, προέλευση Γαλλία. Δεν διαψεύδει τη φήμη του ως Βασιλιά των μανιταριών... Βάζο, καθαρό βάρος στραγγισμένο 280 γρ. Ξαναζεσταμένα σε τηγάνι, με σκόρδο και μαϊντανό... μια απόλαυση! Ως συνοδευτικό σε μια ωραία μπριζόλα... και η Κορεζιέν θα ενθουσιαστεί!
...Το χμισ προετοιμάζεται παντού στην Αλγερία, με μικρές διαφορές από περιοχή σε περιοχή. Έτσι, στην ανατολική Αλγερία, παρασκευάζεται με σκόρδο, ντομάτες και ψητές πιπεριές. Ξεκινάμε βάζοντας το σκόρδο, τις ψιλοκομμένες ντομάτες και το λάδισε ένα τηγάνι για μερικά λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και τα πολτοποιούμε καλά με ένα πιρούνι ή σε ένα ξύλινο γουδί, το mehraz. Σερβίρεται στη συνέχεια σε ένα πιάτο.
Διαφορετικά μεγέθη προϊόντων: 100g
Χώρα προέλευσης: Αλγερία...
... ψωμιού που έχει τρίβει με σκόρδο και ντομάτα, ή ακόμα και σε φρέσκο τυρί κατσικίσιο, με φρεσκοτριμμένο πιπέρι -
Μύλος βραβευμένος 52 φορές τα τελευταία 2 χρόνια
Καλύτερο ελαιόλαδο της Ισπανίας 2016 σε ώρινο φρουτώδες _ παραδοσιακό ελαιόλαδο
Καλύτερο...
...Ελάτε σε μια μεγάλη κοινότητα λάτρεων της γεύσης και ανακαλύψτε τις αυθεντικές γεύσεις των Ελαίων Morisset!
Από τη σπορά του σπόρου μέχρι το πιάτο σας, όλα τα στάδια παραγωγής αυτού του ελαίου διασφαλίζονται από την οικογένειά μας απευθείας στη φάρμα.
Αυτό το ελαιόλαδο γεύσης Σκόρδο παρασκευάζεται από τους σπόρους ηλιόσπορου που πιέζονται κρύα, στους οποίους προσθέτουμε απλώς ένα φυσικό άρωμα...
...Είναι ένα αρμονικό μείγμα πολλών μπαχαρικών, εκ των οποίων τα κύρια είναι: ο κόλιανδρος, το σκόρδο, ο κουρκουμάς, η μέντα, η κόκκινη πιπεριά και το αλάτι.
Χρήσεις των Μπαχαρικών κρέατος στην κουζίνα:
Είτε είναι ψημένα σε τηγάνι, φούρνο, μπάρμπεκιου, σε πιάτο με σάλτσα, ζωμούς, τέλος σε οποιαδήποτε μορφή μαγειρέματος, αυτό το μείγμα είναι τέλειο! Αλείψτε το κρέας με λάδι (ελαιόλαδο) και προσθέστε...
...Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, σοτάρετέ το σελάδισε χαμηλή φωτιά. Ξεφλουδίστε τις ντομάτες, κόψτε τις σε κομμάτια, προσθέστε τις στα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο, την πιπεριά και 1 ποτήρι λευκό κρασί. Σκεπάστε και αφήστε να σιγοβράσει για 30 λεπτά. Κόψτε το κεφάλι και την ουρά των σαρδέλων και καλύψτε τις με χοντρό αλάτι. Αφήστε να ξεκουραστούν στο ψυγείο. Τρίψτε τις σαρδέλες, κόψτε τις στη μέση για να αφαιρέσετε την κεντρική κόκαλο. Προσθέστε τη σάλτσα και μαγειρέψτε για 10 λεπτά με καπάκι.
Ήλιες γεύσεις, αρώματα της Μεσογείου διαδέχονται το ένα το άλλο για να γεμίσουν τα τραπέζια του απεριτίφ ή να δώσουν μια απροσδόκητη γεύση σε κλασικές συνταγές. ΤΑΠΕΝΑΔΕΣ, πράσινη, μαύρη, μελιτζάνα, κόλιανδρος, λεμόνι, πικάντικη, πιπέρι, βασιλικός, ντομάτα, αντζούγια. ΑΝΤΙ-ΠΑΣΤΙ, αποξηραμένες ντομάτες σελάδι, ψητές μελιτζάνες σελάδι, καρδιές αγκινάρας σελάδι. Σαλάτες από αγκινάρα, μελιτζάνα...
...σιμιγδάλι, νιφάδες πατάτας, κουσκούς …
- Παντοπωλείο: σάλτσα, μπαχαρικά, λάδι, σαρδέλες, ζάχαρη, ζωμός, Μάγκι, γιουμ γιουμ …
Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές και γρήγορη παράδοση σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 0788369263...