Γαλλία, Frepillon
... και δυνατότητα προσαρμογής παραμέτρων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. – iFunction: αυτόματη λειτουργία σε μαγείρεμα sous vide, νυχτερινό μαγείρεμα, ζύμωση, παστερίωση, αφυδάτωση. Πολυδιάστατος εσωτερικός αισθητήρας. – iClima: διαχείριση και ρύθμιση της υγρασίας σε +/-1% ή +/-10%. Γρήγορη ψύξη της θαλάμης μαγειρέματος με αέρα ή νερό. – 200 προγραμματισμένες συνταγές και απεριόριστη δυνατότητα προσθήκης συνταγών σε 9 βήματα. Λειτουργία multitray: χειροκίνητη ή αυτόματη διαχείριση, οργάνωση των διαδικασιών παραγωγής. Μαγείρεμα σε Delta T για ευαίσθητες παρασκευές.
Χαρτοφυλάκιο (24)
Γαλλία, Verberie
... ενοικίασης ή ενοικίασης/πώλησης μηχανών κενού. Μια πλήρης υπηρεσία μετά την πώληση για τις μηχανές κενού που παρέχουμε. Για τις υπόλοιπες, παρακαλούμε να μας συμβουλευτείτε. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποικιλία από σακούλες και σακίδια κενού. Αυτό μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε την καλύτερη αναλογία τιμής, έχοντας το καταλληλότερο αναλώσιμο για τις ανάγκες σας. Η παραγωγή σας συσκευάζεται υπό κενό από εμάς, μετά από μελέτη. Συνιστώμαστε από τον Georges PRALUS, εφευρέτη της κουζίνας sous vide. Η MILORD είναι μια εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με το κενό και το μαγείρεμα sous vide.
Χαρτοφυλάκιο (4)
Γαλλία, Roanne Cedex
...Η εταιρεία STERIFLOW είναι κατασκευαστής αυτοκλειστών, εξοπλισμού και εγκαταστάσεων "turnkey" για μαγείρεμα sous-vide, παστερίωση και αποστείρωση τροφίμων; αποστείρωση φαρμακευτικών προϊόντων. Η Steriflow είναι κατασκευαστής αυτοκλειστών, εξοπλισμού και εγκαταστάσεων για μαγείρεμα sous-vide, παστερίωση και αποστείρωση τροφίμων και φαρμακευτικών προϊόντων. Ασχολούμαστε κυρίως με βρεφικές τροφές, θαλασσινά, λαχανικά, κρέατα, προϊόντα για ζώα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ποτά και φαρμακευτικά προϊόντα.
Γαλλία, Arnouville Les Gonesse
... μαγείρεμα sous vide. Η LUTETIA αναπτύσσει και εφαρμόζει τεχνολογικές διαδικασίες προσαρμοσμένες για όλες τις παραγωγές σας: αλλαντικά χοίρου (μαγειρεμένος ζαμπόν, μπέικον, πατέ και άλλα), ξηρά αλλαντικά (κόππα, ξηρό ζαμπόν, ξηρό λουκάνικο, Cobourg), μαριναρισμένα προϊόντα, επεξεργασμένα προϊόντα πουλερικών (ζαμπόν πουλερικών, nuggets), ψητά και καπνιστά κοτόπουλα, θαλασσινά προϊόντα (σολομός, κεφαλόποδα και άλλα).
Γαλλία, Thionville
...Εφαρμόζουμε 4 τύπους μαγειρέματος για να καλύψουμε κάθε συγκεκριμένη ανάγκη που αναφέρεται: παραδοσιακό μαγείρεμα, διαιτητικό μαγείρεμα, μαγείρεμα σε σωστή θερμοκρασία και μαγείρεμα sous vide, που είναι μια μοναδική διαδικασία στην περιοχή. Δίνουμε προτεραιότητα στους τοπικούς και περιφερειακούς προμηθευτές μας, καθώς είναι σημαντικό να προμηθευόμαστε από τους καλύτερους προμηθευτές για να σας...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης