...Το ρύζι ST25 είναι μια ποικιλία ρυζιού που καλλιεργείται στο Βιετνάμ. Οι μακροί και λεπτοί κόκκοι του, καθώς και η απαλή και κολλώδης υφή του μετά το μαγείρεμα, το καθιστούν ένα πιάτο υψηλής ποιότητας. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Αυτή η ποικιλία ρυζιού αναπτύχθηκε από το ίδιο άτομο που δημιούργησε το ST24 και έχει επίσης βραβευτεί με τον τίτλο του καλύτερου ρυζιού στον κόσμο το 2019 κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαγωνισμού World's Best Rice.
...Η αγριοβελανιδιά ή ζερίσχκ στην περσική γλώσσα είναι ένα μικρό κόκκινο ξινό μούρο που καλλιεργείται στο Ιράν, στην περιοχή του Μασχάντ.
Αυτό το μικρό μούρο έχει μαλακή υφή και ξινή γεύση.
Μπορείτε να μαγειρέψετε την αγριοβελανιδιά με ρύζι ή να την συνοδεύσετε με κρέας όπως στο Ιράν. Το μούρο ενισχύει τη γεύση και προσθέτει μια μικρή ξινή νότα στο πιάτο.
Μπορείτε επίσης να κάνετε έγχυση της αγριοβελανιδιάς σε ζεστό νερό, καθώς έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επίσης, επηρεάζει τα γονίδια της γήρανσης.
Η κατανάλωση αυτού του φυτού αντενδείκνυται κατά την εγκυμοσύνη.
...Διατροφικές αξίες ανά 100g :
Ενεργειακή αξία : 1469kJ - 347 Kcal
Ίνες : 5,7g
Πρωτεΐνες : 7,7g
Λίπη : 2,9g εκ των οποίων 0,6g κορεσμένα λιπαρά οξέα
Υδατάνθρακες : 69,7g εκ των οποίων 0,5g ζάχαρη
Αλάτι : 0,0070g
Γλουτένη < 20mg/kg
Η Καμαργκ είναι η γαλλική περιοχή παραγωγής ρυζιού από τον Μεσαίωνα.
Το ρύζι Καμαργκ σήμερα προστατεύεται από μια IGP. Αυτή η ετικέτα εγγυάται ένα φυσικό ρύζι ποιότητας...
....\n\nDEGUSTATION\nΕντυπωσιακό χρώμα έντονου γκρανάτ με βιολετί ανταύγειες. Νότες από μαύρα φρούτα, κεράσια με λικέρ και μαρμελάδα φράουλας, καθώς και μπαχαρικά και βανίλια. Στο στόμα είναι δομημένο με μεταξένιες τανίνες και διαθέτει ευχάριστη φρεσκάδα, που διαρκεί με λεπτότητα και μια ευχάριστη επίγευση.\n\nACCORD METS-VINS\nGardianne de taureau με ρύζι από την περιοχή του Καθάρα. \nCassoulet...
...Ο Πιπεριά Φρενσό είναι παρόμοιος με την πιπεριά Χαλαπένο, αλλά με περισσότερη γεύση.
Ο καρπός ξεκινάει με ένα ζωηρό πράσινο χρώμα που περνά σε πορτοκαλί και κόκκινο όταν ωριμάσει. Οι ήπιες πράσινες πιπεριές μπορούν γενικά να αγοραστούν το καλοκαίρι, ενώ οι καυτές κόκκινες είναι διαθέσιμες το φθινόπωρο, ανάλογα με την περιοχή.
Αυτές θα είναι τέλειες για το σεβίτσε, τη σάλσα και ως συνοδευτικό για ρύζι και μαύρα φασόλια.
... ακτίνες του ήλιου.
1 γραμμάριο σαφράν περιέχει μεταξύ 400 και 500 στίγματα, αποξηραμένα με τον μεγαλύτερο σεβασμό στην περσική τέχνη.
Κάποια στίγματα από την εκλεκτή μας συλλογή σαφράν θα αρωματίσουν το ρύζι, τα ψάρια και τα θαλασσινά σας με μια απαράμιλλη αίσθηση.
Σας προτείνουμε μια δόση 0,1 γραμμαρίου για ένα πιάτο 4 ατόμων.
Λοιπόν, έτοιμοι να ανακαλύψετε το Κόκκινο Χρυσό;...