...Χειροκίνητος κόφτης σχεδιασμένος για ολόκληρα ψάρια (φρέσκα ή αλμυρά) και φιλέτα για να δημιουργεί αντίστοιχα φέτες και κομμάτια. Ιδανικός επίσης για κοπή καβουριών και αραχνών της θάλασσας.
Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες ψαράδες και στο τμήμα ιχθυοκαλλιέργειας μεσαίων και μεγάλων καταστημάτων, η μηχανή V401 είναι συμπαγής (230 mm πλάτος εργασίας, ιδανική για τόνο 9 kg για παράδειγμα). Μπορεί...
...Ιδανικό για την εστίαση, τους τροφοδότες, τα αλλαντικά ή τα καταστήματα πώλησης σε πακέτο, αυτός ο κόφτης λαχανικών είναι μια αποδοτική συσκευή που θα σας εξοικονομήσει σημαντικό χρόνο στην προετοιμασία.
Επιτρέπει το κόψιμο όλων των λαχανικών σε ζουλιέν, το κόψιμο των κρεμμυδιών σεφέτες, το τρίψιμο των καρότων, αλλά και την παρασκευή μακαρονάδας λαχανικών και πατάτες τηγανητές.
Χαρακτηριστικά
Πρακτική απόδοση: 400 κιλά/ώρα...
... έλεγχο των κηλίδων
Δέματα περιτυλιγμένα και προσδιορισμένα με ετικέτα γραμμωτού κώδικα
Διαστάσεις και ποιότητες
1,8 έως 4,5 μ
πλειοψηφία 40 εκ
και +
27-35-41-50
54 χιλιοστά
Καθημερινός έλεγχος της ακρίβειας της κοπής που πραγματοποιείται με υπερμέτρηση
Ποιότητα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ταξινόμηση: Παρουσία πολλών κόμβων, μάλλον υγιών
Κατεβάστε το πρότυπο EN 975-1 (2009)
Χρήσεις
Επιλογή που προσφέρει έναν ρουστίκ χαρακτήρα για ξυλουργική, έπιπλα, κουζίνα, παρκέ, φέρετρο.
Παραλαβή και ταξινόμηση που πραγματοποιούνται φρέσκες από την κοπή. Ελάχιστος όγκος: 5 m3 ανά πάχος...
... Marbre Import σας προτείνει να κάνετε την επιλογή σας μέσω φωτογραφιών για μια προσαρμοσμένη κοπή, με φυσικά τη δυνατότητα να εργαστείτε με ανοιχτό βιβλίο.
Τα χρώματα οργανώνονται σε σύννεφα και δίνουν σε αυτή την πέτρα μια ζωντανή αίσθηση, ειδικά όταν είναι οπισθοφωτισμένη. Τα μεταβαλλόμενα χρώματα οργανώνονται σε γραμμές πιο ή λιγότερο παράλληλες με καμπύλες που προσφέρουν μια μεταξένια οπτική εμφάνιση.
Δεσμευτικότητα: 2.430 Kg/m3
Αντοχή σε στρέψη: 127 Kg/cm2
Αντοχή σε συμπίεση: 970 Kg/cm2
Συντελεστής απορρόφησης: 0,13 %
Αντοχή σε κρούση: 32 cm
Αντοχή στον παγετό: Ναι...
...Ανακαλύψτε τη γκάμα εξοπλισμού κουζίνας μας!
Μπλοκ, ξύλινη επιφάνεια κοπής, μπλοκ σερβιρίσματος από ξύλο άκρων:
Σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση, από μασίφ ξύλο καστανιάς.
Χρησιμοποιούμε το ξύλο που ονομάζεται «άκρο», το οποίο αντιστοιχεί σεκοπή κάθετα προς τις ίνες του κορμού (σαν να κόβεται σεφέτες).
Τα κομμάτια καστανιάς που κόβονται με αυτόν τον τρόπο συναρμολογούνται για να σχηματίσουν...
...Με τη στήριξη κοπής φρούτων ή λαχανικών, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα εργαλεία κοπής.
Κοπή πατάτας: 8 x 8 mm
Κοπή πατάτας σε ορθογώνιο σχήμα: 8 x 16 mm
Διαιρέτης για ντοματίνια: 4 τεμάχια
Κοπήφέτες: 5 mm
Κοπή ημιφέτες: 5 mm
Μερίδιο τυριών: 8 μερίδες
Κοπή αυγών σε τεμάχια: 6 τεμάχια
Κοπή αυγών σεφέτες: 5 mm
Κοπή τυριού σεφέτες: 8 mm...
Η FRAICHE CUT είναι εξειδικευμένη στην προετοιμασία φρέσκων κομμένων μήλων από το Περικόρντ, προέλευσης Νότιας Δυτικής Γαλλίας, στη Νέα Ακουιτανία. Προσφέρουμε πλυμένα, ξεφλουδισμένα ή με τη φλούδα μήλα, κομμένα σεφέτες ή σε κύβους και συσκευασμένα σε ατομικές σακούλες ή σε σακούλες χύμα. Ανάλογα με τη συσκευασία τους, τα προϊόντα μας προσαρμόζονται στις ανάγκες σας για χρήση μαγειρεμένα ή ωμά...
Για πάνω από 20 χρόνια, το LE PALAIS DES SAVEURS είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην κοπή και εμπορία τυριών που προορίζονται για τη μαζική εστίαση και τη βιομηχανία: τυριά σεφέτες, μινιόν, νιφάδες, ζουλιέν, κρούστα, τριμμένα. Η επιχείρηση προσφέρει μια ευρεία γκάμα τυριών κατά παραγγελία για διάφορες χρήσεις: πρωινό, catering, σνακ, έτοιμες πιατέλες τυριών, γρήγορη εστίαση, βιομηχανία...
...Η Εταιρεία William & James βρίσκεται στο Καρεντάν της Νορμανδίας. Ειδικεύεται στο κάπνισμα σολομού και πέστροφας υψηλής ποιότητας.
Από το ολόκληρο ψάρι μέχρι τη συσκευασία του καπνιστού σολομού σας, περνούν αρκετές ημέρες κατά τις οποίες πραγματοποιείται αυστηρή επιλογή, ακολουθεί το αλάτισμα με ξηρό αλάτι, στη συνέχεια το κάπνισμα σε χαμηλή θερμοκρασία και τέλος η κοπήσε λεπτές φέτες με μαχαίρι.
Αυτά τα διάφορα στάδια διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων William & James, η οποία βασίζεται σε μια παραδοσιακή τεχνογνωσία (Σήμα Μάστερ Τεχνίτη), τη φρεσκάδα και την ποιότητα των πρώτων υλών.
... στην παραγωγή επεξεργασμένων προϊόντων όπως οι ρολό και δεμένες κεφαλές μοσχαριού, οι έτοιμες προς κοπή (PAD) σπάλα (καθαρισμένες χωρίς το νεύρο), οι φέτες συκωτιού βοδινού και μοσχαριού, οι κύβοι νεφρών βοδινού, οι κύβοι μάγουλου βοδινού, οι φέτες ή κύβοι καρδιάς βοδινού και μοσχαριού κ.λπ. Εμπόριο προϊόντων εντόσθιων: η PRODAL κατέχει μια θέση στο περίπτερο των εντόσθιων στο Ρουνγκίς. Εκεί προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα προϊόντων (κρέατα σε vacuum, προϊόντα εντόσθιων, βοδινό, μοσχάρι, αρνί, χοιρινό, φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα…). Καλέστε μας στο 01 41 80 02 80.