... μαχαίρι σεφ, ένα πολυλειτουργικό μαχαίρι, ψαλίδι κουζίνας, ράβδο λείανσης και ένα μοναδικό ακρυλικό μπλοκ αποθήκευσης 360° περιστροφής. Η ολοκληρωμένη συλλογή καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για κοπή και φέτες, καθιστώντας την ιδανική επιλογή τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες σεφ.
Αναφορά:HG-SKN8
EAN:0634158801884
ISBN:82111000
Βάρος:1.70 Kg
Όγκος:0.00973 m 3
(Μ x π x Υ):38.00 cm x 16.00 cm x 16.00 cm
Κουτί:6 μονάδες
Παλέτα:144 (Μονάδες)
Διαστάσεις Κουτιού:50cm x 40cm x 34cm...
Από το 1910, εξάγουμε μπλοκ μικρού γρανίτη εξαιρετικής ποιότητας. Η παραδοσιακή εξόρυξη με εκρηκτικά έχει αντικατασταθεί με επιτυχία από την κοπή, την κοπή με πριόνι (κοπτικό μηχάνημα για πέτρα) και το διαμαντένιο καλώδιο. Η εργασία μας ξεκινά από την εξόρυξη και ολοκληρώνεται με την επεξεργασμένη πέτρα έτοιμη να εισέλθει σε ένα έργο τέχνης, μια κατασκευή, έναν κήπο, μια πλατεία, περνώντας από...
... προϊόντων στο Βέλγιο.
Τα προϊόντα πατάτας που έχουν μαγειρευτεί διατίθενται σε διάφορες κοπές:
ολόκληρες ξεφλουδισμένες πατάτες για ροστμπίφ και έτοιμα πιάτα, φέτες 4mm και 7mm για γκρατέν και ταρτιφλέτ, κύβοι 12x12 ή 17.5x17.5 για σαλάτες, πουρέ πατάτας, τηγανητά λαχανικά, κομμάτια πατάτας με ή χωρίς φλούδα, για τηγανητές, BBQ. Η μεγάλη πατάτα σε φλούδα για γεμιστές πατάτες και BBQ. Αλλά και οι...
...Η χειροποίητη κοπή που πραγματοποιείται συνεχώς από μια εξειδικευμένη ομάδα, οι ειδικές κοπές μπέικον, κύβοι, μακριές φέτες, μπριζόλες, μας επιτρέπουν να στοχεύουμε σε μια ευρεία και ποικιλόμορφη πελατεία. Επαγγελματισμός και ικανότητα συνδυάζονται στο ανακαινισμένο εργοστάσιό μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2 ετών. Η διαχείριση ροών, η ιχνηλασιμότητα, η ευελιξία, καθιστούν την Sodial ένα υπερσύγχρονο εργαλείο που οδηγεί σε μια παραδοσιακή παραγωγή.
...γιαούρτια, φέτες εμεντάλ, φέτες γκούντα, τριμμένο εμεντάλ, κρέμες και βούτυρο), Vache Bleue (ντρέσινγκ και σάλτσες, διάφορα τριμμένα τυριά και φέτες και μπλοκ), τη σειρά Apetina και το φρέσκο πακεταρισμένο (170 ποικιλίες τυριών, κοπή και συσκευασία). Η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα στους παραγωγούς τυριών να ενσωματώσουν τα δικά τους προϊόντα στην γκάμα τους, καθώς και πολλές δυνατότητες κοπής και συσκευασίας (κοπήσεφέτες ή μπλοκ, άκρες, sticks, φέτες...).