...Η λεπτή συμμαχία του φρέσκου σολομού και του καπνιστού σολομού σε συνδυασμό με τα φρέσκα φύλλα άνηθου καθιστούν αυτό το προϊόν ένα απαραίτητο κλασικό.
Συστατικά:
Φρέσκος σολομός 44%, καπνιστόςσολομός, κρέμα, ζωμός ψαριού, κρεμμύδι, ελαιόλαδο, άνηθος, αλάτι, agar agar, λευκό πιπέρι.
Καθαρό βάρος: 90 γρ.
... Οκτώβριο έως τον Απρίλιο), καθώς παρασκευάζουμε τον καπνιστό σολομό αποκλειστικά από φρέσκα ψάρια.
Βιολογικός καπνιστόςσολομός
Είμαστε πιστοποιημένοι από την Ecocert από το 2004 για το φιλέτο φρέσκου σολομού, τον ολόκληρο και κομμένο καπνιστό βιολογικό σολομό, καθώς και για τον ολόκληρο και κομμένο καπνιστό σολομό χειροποίητης επεξεργασίας. Από σολομό Σκωτίας, Ιρλανδίας ή Νορβηγίας.
Σολομός μαριναρισμένος με άνηθο
Αυτός ο σολομός μαρινάρεται αργά στους 0°/C, στον οποίο προσθέτουμε ψιλοκομμένο άνηθο.
... "τολμηρές" συνταγές - καπνιστόςσολομός με τσάι, αποξηραμένος μαγκρέ, ραβιόλια, νιόκι, αποξηραμένα λουκάνικα, μάφινς με μύρτιλα... Όλες οι συνταγές είναι εικονογραφημένες και αναλυτικές βήμα προς βήμα.
REF:LIXTVPYF
Κύριο υλικό:χαρτί
Πλάτος:21 εκ.
Ύψος:21 εκ.
Πάχος:1 εκ.
Καθαρό βάρος:355 γρ.
...ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: Η γλυκιά πιπεριά έχει πολλαπλές χρήσεις στην κουζίνα: κοτόπουλο, χάμπουργκερ, κεμπάπ, ομελέτες, καπνιστόςσολομός, σουβλάκια κάθε είδους, μους αβοκάντο... Η γλυκιά πιπεριά είναι ένα απαραίτητο μπαχαρικό στην κουζίνα.
ΤΑ ΟΦΕΛΗ
Η γλυκιά πιπεριά είναι πλούσια σε βιταμίνες A, C, E. Περιέχει αρκετούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Σε μέτρια χρήση ως καρύκευμα στα πιάτα = Γεμάτη βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.
Είμαστε μια γαλλική εταιρεία που βρίσκεται στην Île-de-France, παρέχουμε εστιατόρια και τροφοδοσίες σε όλη τη Γαλλία με θαλασσινά.
- Φρέσκα και κατεψυγμένα ψάρια
- Οστρακοειδή
- Καρκινοειδή
- Επεξεργασμένα προϊόντα όπως καπνιστόςσολομός κ.λπ.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.