... εξειδικευμένη αποκλειστικά σε άγριο χαβιάρι, η Caspian Tradition προσαρμόστηκε στην αγορά προσφέροντας άλλες ποικιλίες οξύρρυγχων από διαφορετικές προελεύσεις, αλλά και άλλες σπεσιαλιτέ σε αυγά ψαριών όπως τα αυγά σολομού, τα αυγά πέστροφας και άλλες λιχουδιές όπως ο βασιλικός καβούρι, η πάπια, ο καπνιστόςσολομός και ο καπνιστός οξύρρυγχος, το σαφράν, οι τρούφες κ.λπ.
Ο καπνιστόςσολομός μας παρασκευάζεται με τη συνείδηση τριών γενεών τεχνογνωσίας, αλατισμένος με θαλασσινό αλάτι και καπνισμένος με πριονίδι από ακατέργαστο δρυ. Είναι ένα φρέσκο προϊόν. Στην παρασκευή του, δεν θα βρείτε κανένα χημικό παράγοντα, χρωστική ή συντηρητικό γεύσης. Κόβεται στο χέρι από τον μάστερ. Ωραίες μεγάλες λεπτές φέτες, αυτό είναι το σήμα ποιότητας μας και η φήμη του οίκου μας.
Στη Saveurs Gourmandes, ο ΚαπνιστόςΣολομός παρασκευάζεται χειροποίητα στα εργαστήριά τους, εισάγεται απευθείας από τη Νορβηγία και όλα τα στάδια παραγωγής, όπως το φιλετάρισμα, η άλμη, η ξήρανση, το κάπνισμα και η κοπή, πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου στα εργαστήρια παραγωγής μας. Η κοπή γίνεται αποκλειστικά στο χέρι για να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα εξαιρετικής ποιότητας! Τα Εργαστήρια Παραγωγής τους είναι πιστοποιημένα από τον AFSCA για να σας εγγυηθούν φρεσκάδα και ιχνηλασιμότητα της αλυσίδας τροφίμων.
Η Vendsyssel προσφέρει μια ολόκληρη γκάμα προϊόντων και παρασκευών «made in excellence» με βάση τα καπνιστά ψάρια. Τα παρακάτω προϊόντα προσφέρονται από την εταιρεία: καπνιστόςσολομός, μαριναρισμένος σολομός, φιλέτα καπνιστού και μαριναρισμένου σολομού, πλάκα, κύβοι μαριναρισμένου σολομού, παλέτες σολομού με τυρί κατσίκας, ψητός σολομός,... Προσφέρει επίσης και άλλα καπνιστά ψάρια: τόνο, φλέτα, σχολείο και μάρλιν.
...Η Klaas Puul είναι εδώ και πολλά χρόνια κορυφαίος προμηθευτής/παραγωγός φρέσκων και κατεψυγμένων γαρίδων. Στη γκάμα περιλαμβάνονται επίσης θαλασσινά, καραβίδες και παραδοσιακά καπνιστόςσολομός.
Ειδικός στο ποιοτικό καπνιστό σολομό χειροποίητης παραγωγής. Η χειροποίητη αλάτισμα με ξηρό αλάτι, καθώς και το ήπιο κάπνισμα σε χαμηλή θερμοκρασία, το καθιστούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας αναγνωρισμένο διεθνώς από τους ειδικούς του κλάδου. Πέρα από τον παραδοσιακό καπνιστό σολομό, ο ψημένος και καπνιστόςσολομός σε υψηλή θερμοκρασία, καθώς και ο σολομός belle-vue έχουν γίνει επίσης απαραίτητοι...