Ti’Bio Les Arrangés, είναι η συναρπαστική ιστορία της Marie-Irène CÉLÉRINE, μιας γενναιόδωρης Μοριανής που είναι γνωστή για την ηλιόλουστη κουζίνα της, πλούσια σε μπαχαρικά και εξωτικά φρούτα. Τα πιάτα της, συχνά στο επίκεντρο χαρούμενων οικογενειακών συγκεντρώσεων, είναι μια μαρτυρία του πάθους της για αυθεντικές γεύσεις. Μεταξύ των θησαυρών της κουζίνας της, το μακευμένο ρούμι κατέχει μια ξεχωρι...
Από το 2021, η εταιρεία SARTHA είναι ειδικευμένη στην πώληση μπαχαρικών μέσω διαδικτύου. Αυτά προέρχονται από κάθε ήπειρο και σέβονται τις μεθόδους παραγωγής, καθώς και τους παραγωγούς που εργάζονται με αυτά τα υπέροχα προϊόντα. Η επιχείρηση είναι ένα εκλεκτό παντοπωλείο γεμάτο θησαυρούς. Φέρνοντας τα μπαχαρικά από όλο τον κόσμο στην περιοχή του Roanne, μπορείτε να ανακαλύψετε μπαχαρικά με γεύσεις...
...Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλήρωσης των δίσκων με πανέ προϊόντα (ψάρι, κοτόπουλο, φυτική πίτα), κανέλες, νάτσος, μπισκότα, ντόνατς, κρέπες κ.λπ., υπολείμματα όπως ψίχουλα, θρύμματα ή σπόροι σουσαμιού συσσωρεύονται στις άκρες. Όταν ο δίσκος πρόκειται να σφραγιστεί, αυτά τα κακώς τοποθετημένα υπολείμματα εμποδίζουν μια αεροστεγή σφράγιση.
Σε περίπτωση διαρροής, το προϊόν καθίσταται...
Η VANILLA GASY σας προτείνει αρωματικές και λεπτές νότες χαρακτηριστικές της Μαδαγασκάρης. Ειδικευόμαστε στη σχεδίαση εκχυλίσματος βανίλιας χωρίς αλκοόλ σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Ελάτε να ανακαλύψετε έναν κόσμο αφιερωμένο στις γεύσεις βανίλιας bourbon από τη Μαδαγασκάρη, τα μπαχαρικά μας και τα 100% χειροποίητα μεταποιημένα προϊόντα μας χωρίς τεχνητές γεύσεις ή συντηρητικά.
Αναζητούμε ένα...
...Μια μακροχρόνια διαδικασία με βάση τα κανέλες του Μπορντό και ρούμι, καθώς και το σιρόπι ζάχαρης που φτιάχνουμε στο σπίτι. Μια συνταγή με γεύσεις ζαχαροπλαστικής που στοχεύει στην ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας του Μπορντό.
... πλούσιες και λεπτές.
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ
Όλα παρασκευάζονται στο χέρι, από την προετοιμασία μέχρι τη συσκευασία, στο εργαστήριο του Θέο στο Μοντελιμάρ. Οι παρασκευές φιλτράρονται για να διατηρηθεί μόνο το ουσιώδες στη φιάλη. Αυτή η τεχνογνωσία έχει αναγνωριστεί από το Collège Culinaire de France, το οποίο του απένειμε το 2022 τον τίτλο του Ποιοτικού Τεχνίτη Παραγωγού. Τον Ιούνιο του 2023, η συνταγή του με κανέλες Μπορντό κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο στα Βραβεία Épicures.