... γαλλικά παντζάρια, εξασφαλίζοντας φυσική γλυκύτητα και αυθεντική γεύση.
Άρωμα Ποπ Κορν : Χρησιμοποιούμε μόνο αρώματα για να διατηρήσουμε την απόλαυση και την αυθεντικότητα του ποπ κορν, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική γευστική εμπειρία.
Πολυάριθμες Χρήσεις :
Ζαχαροπλαστική : Προσθέστε μια νότα φαντασίας στα επιδόρπιά σας, κέικ, μάφιν και μπισκότα πασπαλίζοντας τη ζάχαρη μας από ποπ κορν πάνω από την επικάλυψη ή την κρέμα.
Ποτά : Αναδείξτε τα ζεστά και κρύα ποτά σας, καφέδες, τσάγια και ζεστή σοκολάτα με μια δόση γλυκύτητας ποπ κορν.
Αναφορά:SUCRE00077B...
...Ο βιολογικός γλυκός καλαμπόκι με το λατινικό όνομα Zea mays είναι μια ποικιλία καλαμποκιού που καλλιεργείται για την υψηλή περιεκτικότητά της σε ζάχαρη. Μόλις παραληφθούν στο εργοστάσιο, οι βιολογικοί κόκκοι καλαμποκιού θα πλυθούν, θα βραστούν και στη συνέχεια θα καταψυχθούν IQF.
Βιολογικός γλυκός καλαμπόκι: 100%
Συνολική ενέργεια: 101 Kcal 425 kJ
Διαιτητικές ίνες: 2,3 g
Πρωτεΐνες: 3,7 g
Αλάτι: Ίχνη...
...Η Σακχαροπηγή από Καλαμπόκι VIJAYA, προερχόμενη από την Παραγουάη, τύπου Demerara, είναι μια μη επεξεργασμένη ζάχαρη σε μορφή καφέ κρυστάλλων που ρέει ελεύθερα, με γεύση βύνης και γλυκιά, με μια ελαφριά φρουτώδη αρωματική νότα.
Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην γίνεται κατάχρηση και να καταναλώνεται σε μέτριες ποσότητες.
Αναφορά:22491...
...Οι φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας θα ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές στιγμές της ημέρας: πρωινά, απεριτίφ, σαλάτες, σνακ... Έχουν γίνει ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Biscotte Roger.
Φρυγανισμένες Φέτες Μπαγκέτας
Σύνθεση: Αλεύρι σίτου (αλεύρι σίκαλης, γλουτένη), ηλιέλαιο, μείγμα δημητριακών (σίκαλη, κριθάρι, καλαμπόκι, βρώμη, σιτάρι, ρύζι, κεχρί), ζάχαρη, εκχύλισμα κριθαριού, μαγιά, αλάτι...
... συνέχεια αποθηκεύεται στις ρίζες. Η ζάχαρη μπορεί να αντιπροσωπεύει μεταξύ 15% και 21% του συνολικού βάρους της ρίζας του ζαχαρότευτλου. Ωστόσο, ανάλογα με τις συνθήκες καλλιέργειας και τον καλλιεργητή, η περιεκτικότητα σε ζάχαρη μπορεί να κυμαίνεται από 12% έως πάνω από 20%. Το ζαχαρότευτλο αναπτύσσεται μόνο σε εύκρατες περιοχές, σε αντίθεση με την καλαμπόκι που αναπτύσσεται αποκλειστικά σε τροπικές και υποτροπικές περιοχές. Το παντζάρι, σε αντίθεση με την καλαμπόκι, αναπτύσσεται υπόγεια.
... σε ασβέστιο.
Κρέμα Καραμέλας με αλάτι από την Καμαργκ
Ο πειρασμός είναι μεγάλος... και η απόλαυση αντάξια! Σε σύνθεση σε βάζο, ως επικάλυψη σε ένα όμορφο βραστό φρούτο, σε μια τάρτα μήλου...
DLUO*: 3 χρόνια
Καθαρό βάρος: 370g και δύο μορφές 750g για το Βερίκοκο της Προβηγκίας και τη Φράουλα.
Περιεκτικότητα σε ζάχαρη: 62%
Δίκτυο διανομής: Η εταιρεία Confit de Provence έχει επιλέξει να διαφοροποιήσει ορισμένες σειρές ανάλογα με το δίκτυο διανομής τους. Έτσι, θα βρείτε τις μάρκες Vergers des Alpilles καθώς και την παραλλαγή Vergers Bio σε μεγάλα και μεσαία καταστήματα της περιοχής σας.
...Το Ξυλιτόλη είναι ένα γλυκαντικό της οικογένειας των πολυολών που βρίσκεται σε μικρές ποσότητες σε πολλά φρούτα και λαχανικά (φράουλα, μήλο, κουνουπίδι, καλαμπόκι…).
Τα μεταβολικά του πλεονεκτήματα καθιστούν το Ξυλιτόλη υποκατάστατο της ζάχαρης που προσφέρει τη γεύση και την εμφάνιση της ζάχαρης, ενώ είναι καλά ανεκτό.
Η Ξυλιτόλη συνιστάται σε άτομα που αναζητούν ένα φυσικό υποκατάστατο της κλασικής ζάχαρης. Από διατροφική άποψη, η ξυλιτόλη αντιπροσωπεύει 240kcal/100g και η κλασική ζάχαρη 398 kcal/100g.
...Οι χρωστικές καραμέλας μας προέρχονται από μια προσεκτικά ελεγχόμενη θερμική επεξεργασία υδατανθράκων που προέρχονται από φυσικές πηγές όπως το καλαμπόκι, το σιτάρι και τη ζάχαρη. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα χρωστικών καραμέλας από την κατηγορία I έως IV με αποχρώσεις που κυμαίνονται από χρυσό καφέ έως σκούρο καφέ. Οι καραμέλες μας είναι κατάλληλες για όλες τις εφαρμογές τροφίμων: γλυκά, αλμυρά...
... κουταλιές σούπας σκόνη μπαομπάμπ, σε ένα ποτήρι νερό, με λίγο κανέλα, και προσθέτουμε πολύ λίγη ζάχαρη, ώστε να διατηρηθεί η καλή ξινή γεύση της σκόνης.
Επίσης, αναμειγνύεται με μια πάστα από φιστίκι, γάλα και σόργο για να φτιάξει το Ngalakh του Σενεγάλη, ένα χορταστικό επιδόρπιο που ετοιμάζεται οποιαδήποτε στιγμή, αλλά, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.
Η σκόνη μπαομπάμπ που χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες της Αφρικής έχει δεσμευτικές, παχυντικές και οξυντικές ιδιότητες, και περιλαμβάνεται σε παρασκευές σαλτσών, δημητριακών (σόργο, καλαμπόκι, φονιό…), κρεμών.
... προφίλ. Αν και η ζάχαρη από την καλαμπόκι είναι πάντα παρούσα, γίνεται λιγότερο αισθητή σε σύγκριση με το Προφίλ 105, και μια πιο πικάντικη (γλυκάνισος, κανέλα) και ψημένη πλευρά αναδύεται. Οι αρωματικές νότες είναι επίσης λίγο πιο ζαχαροπλαστικές, κυρίως με αχλάδι και ροδάκινο. Ένας πραγματικός έρωτας!
Η εταιρεία: Η μικρότερη αποστακτήριο της Μαρτινίκας, η Neisson μοιάζει με ένα καλειδοσκόπιο από πράσινα και ροζ σπίτια που φαίνεται να έχουν προσπαθήσει να μιμηθούν την πλούσια γύρω βλάστηση.
Τύπος: Χρυσό αγροτικό ρούμι
AOC: Μαρτινίκα
Χωρητικότητα: 70cl
Αλκοολικός βαθμός: 52.8%...
... ζάχαρη και η πατάτα. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πλαστικά που προέρχονται από το πετρέλαιο, είναι πλήρως κομποστοποιήσιμα, βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν πολύ μικρότερη περιβαλλοντική επίπτωση από τα συμβατικά πλαστικά και συμβάλλουν στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.
Εκτός από τη δραστηριότητά μας στη διανομή βιοπλαστικών, έχουμε μια ομάδα αφιερωμένη στην έρευνα και...
... τρίτος βραζιλιάνικος όμιλος ζάχαρης.
Η TEREOS παράγει και εμπορεύεται στην Ευρώπη και διεθνώς ζάχαρη από παντζάρι και ζαχαροκάλαμο για τη βιομηχανία τροφίμων, φαρμακευτική και το ευρύ κοινό. Διανέμει τη ζάχαρη που προορίζεται για το ευρύ κοινό μέσω των ιστορικών και αναγνωρίσιμων εμπορικών σημάτων της: Béghin Say, La Perruche, Blonvilliers και Ligne Sucre και Stévia στη Γαλλία, Guarani στη Βραζιλία...
Η AGRO-NEGOCE INVESTMENT είναι μια διεθνής εμπορική εταιρεία πρώτων υλών που ειδικεύεται στον τομέα του χονδρικού εμπορίου (επιχειρηματικό εμπόριο) όπως η ζάχαρη icumsa 45, η καθαρή χαλκού, το οξύ λάδι, το λάδι μαγειρέματος, τα πόδια κοτόπουλου, η σόγια, το καλαμπόκι, το λάδι μαγειρέματος.
Η εταιρεία Benoit Promotion ειδικεύεται στην παραγωγή popcorn με τη μέθοδο wet για κινηματογράφους. Χάρη σε μια πρωτότυπη μέθοδο παραγωγής (το καλαμπόκι δεν εκρήγνυται με λάδι και ζάχαρη αλλά ξηρά) και σε μια συνταγή με μοναδική γεύση, το popcorn Benoit έχει γίνει η αναφορά στην κινηματογραφική αγορά. Για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία στους πελάτες του, ο Patrice Benoit ιδρύει το 2001...