... ωμές φιστίκια που σας προτείνουμε είναι φυσικές, ούτε ψημένες ούτε αλατισμένες, μόνο αποξηραμένες. Αυτό τους δίνει μια πιο χορτώδη γεύση. Η φιστικιά Akbari είναι η πιο μακρόχρονη ποικιλία φιστικιών. Είναι πράσινη και η φλούδα της γίνεται κόκκινη όταν είναι ώριμη.
Χρήση :
Οι ωμές φιστίκια που σας προτείνουμε μπορούν να απολαύσουν ως ορεκτικό ή σνακ. Μπορούν επίσης να προσθέσουν γεύση σε αλμυρά πιάτα (ρύζι με αγκαθωτές και φιστίκια) ή σε γλυκά.
...Πόσο ευχάριστο είναι να λαμβάνεις αυτό το υπέροχο ξύλινο κουτί γεμάτο με νόστιμες σπεσιαλιτέ.
Αποτελείται από
Μια ράβδο νουγκατ με μέλι Κορσικής.
Μια σοκολάτα μαύρη με φουντούκια ελαφρώς καβουρδισμένα.
Ένα σύνολο τετραγώνων γευσιγνωσίας, σοκολάτα γάλακτος και σοκολάτα μαύρη πασπαλισμένα με μικρά κομμάτια αποξηραμένων φρούτων. Ιδανικό για να συνοδεύσει ένα τσάι ή έναν καφέ.
Ένα βάζο αλειφόμενου με πιπεριά για να το απολαύσετε ζεστό (σε ζυμαρικά) ή κρύο ως ορεκτικό.
Ένα πακέτο κράκερ με σπόρους για να συνοδεύσει την πιπερονάδα μας.
Αναφορά:COFFRETFRAGILE...
...Θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτές τις ελαφρώςψημένες αμυγδαλές καλυμμένες με μαύρη σοκολάτα και κακάο;
Για να τις κάνουμε ακόμα πιο ακαταμάχητες, ψήσαμε αυτές τις αμυγδαλές. Στη συνέχεια, καραμελώθηκαν υπο subtly και καλύφθηκαν με μαύρη σοκολάτα. Μια πινελιά κακάου ολοκληρώνει το σύνολο.
Συνδυάζοντας τη γεύση της σοκολάτας και την τραγανότητα, αυτές οι αμυγδαλές είναι μια φυσική και...
... τανίνες, ενώ παράλληλα διατηρούν τη φρεσκάδα των αρωμάτων και των μπαχαρικών.\nΤα κρασιά στη συνέχεια ωριμάζουν ξεχωριστά σε δεξαμενές για αρκετούς μήνες, με μια διακριτική τελική επεξεργασία ξύλου που πραγματοποιείται πριν από την εμφιάλωση.\n\nDÉGUSTATION\nΣκούρο χρώμα με βιολετί ανταύγειες.\nΈνας Cabernet Sauvignon με αρώματα μέντας, κόκκινων φρούτων, ώριμου πιπεριού, καπνιστές νότες και ελαφρώςψημένες. Σώμα σάρκινο, απολαυστικό, καλά δομημένο, με πολλά φρούτα.\nΑυτό το κρασί θα συνοδεύσει τα κόκκινα κρέατά σας, πίτσα. Αυτό το κρασί είναι ιδανικά σερβιρισμένο μεταξύ 14°C και 16°C."}...