...Το βαλσαμικόξίδι προσφέρει μια πινελιά γλυκιάς οξύτητας, μια ξινά-γλυκιά γεύση που ξυπνά τη συκιά. Με φουά γκρα φυσικά και με όλα τα είδη τυριών: μπλε, πρόβειο, κατσικίσιο ή Κοντέ. Εμπνευσμένο σε ένα απεριτίφ με αποξηραμένο μαγκρέ.
...Βαλσαμικός ξίδι από την Πορτογαλία – Μπουκάλι 0,5 λίτρων
Γλυκό και αρωματικό, το βαλσαμικόξίδι Caxeiro θα ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Είτε σε μείωση είτε σε βινεγκρέτ, είναι ο ιδανικός σύντροφος για όλα τα εκλεπτυσμένα πιάτα σας.
Η Gourmet Provence είναι μια συνεργατική ομάδα που ιδρύθηκε το 2018 από την επιθυμία της Corine Marmotan και 3 επιχειρηματιών να αναπτύξουν τις πωλήσεις στη Γαλλία, στην Ευρώπη και στις διεθνείς αγορές.
Η αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας για μια ευρύτερη γκάμα γκουρμέ προϊόντων, σε συνδυασμό με την επιθυμία μας να προωθήσουμε τη Μεσόγειο, και ειδικότερα την Προβηγκία, μας δίνει τη χαρά να σας πα...
Η Txopinondo είναι μια σιδερίνα από τη Χώρα των Βάσκων, ειδικευμένη στην παραγωγή ποτών με βάση το μήλο. Το κύριο ποτό είναι το Sagarno, που σημαίνει κυριολεκτικά "κρασί μήλου" στα γαλλικά. Είναι το παλαιότερο ποτό της Χώρας των Βάσκων, με περιεκτικότητα αλκοόλ μεταξύ 6 και 7°d'alc. Συνιστάται να το απολαμβάνετε καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος με αλμυρά πιάτα. Το μήλο είναι πλούτος της πολιτιστι...
...ΒαλσαμικόΞίδι με Σάρκα Σύκων.
Αυτό το ξίδι παρασκευάζεται με μακρά μίξη φυσικών συστατικών (σύκα - η σάρκα είναι ορατή μέσα στη φιάλη).
Για να εμπλουτίσετε τις σαλάτες σας, πιάτα, ως καρύκευμα ή πάνω σε ψητά κρέατα.
Φιάλη γυαλιού 250ml...
...100% Βιολογικό Μπαλσάμικο Ξίδι Μοντέν IGP *, συμπυκνωμένος και μαγειρεμένος μούστος σταφυλιού.
* Προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Χωρίς Παστερίωση, Χωρίς Αλλεργιογόνα
Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου. Αποφύγετε ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας.
Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο σε 25, 50 cl, χύμα σε 3, 5, 10 λίτρα, σε βαρέλι 220 λίτρων και σε δοχείο 1000 λίτρων.
... Πικαρδία, την μαύρη τρούφα από το Περικόρντ και όλα τα γαλλικά κρασιά. Μην ξεχνάμε επίσης τα καρυκεύματα, τις μουστάρδες με τρούφα, το αλάτι από την Γκεραντ, τα λάδια και τα ξίδια, το βαλσαμικόξίδι και το ελαιόλαδο, τις μαρμελάδες από φρέσκα φρούτα.