... έλαιο, οι ψευδείς καρποί του κυπαρισσιού, που αποκαλούνται λανθασμένα "μούρα", χρησιμοποιούνται συχνά ως μπαχαρικά στην Ευρώπη και αποτελούν τη βάση για την αρωματοποίηση του τζιν.
Αναφορά: GENEHE1
Οικογένεια προϊόντος: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ
Τύπος εκχυλίσματος: Αιθέριο έλαιο
Κωδικός INCI: 100% ΕΛΑΙΟ ΜΟΥΡΩΝ ΚΟΙΝΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ
Χώρα παραγωγής: ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Χώρα συγκομιδής: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Μέρος του φυτού: Πολύ
Κατηγορία χρήσης για ιδιώτες: Άρωμα
Βοτανικό όνομα: Κοινό κυπαρίσσι L.
Σύνθεση: 100% Καθαρό, φυσικό και ολόκληρο.
...Το τζιν είναι ένα ποτό που προκύπτει από την αρωματοποίηση ουδέτερης αλκοόλης με μούρα από κυπαρίσσι και άλλα μπαχαρικά (αγγελική, κόλιανδρο, τζίντζερ, άνηθο…)
Η προσωπική πινελιά του Olivier είναι ότι προσθέτει λεμόνι και Génépy.
Από εκεί προέρχεται το όνομά του «Τζιν των Κορυφών» και ναι, στις Νότιες Άλπεις έχουμε και το δικό μας τοπικό τζιν!
Τα τζιν ήταν αρχικά βρετανικά ή ολλανδικά...
...Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125γ, 250γ, 500γ, 1 κιλό, 5 κιλά - Η ποιότητα του κάσιου καθορίζεται κυρίως ανάλογα με το μέγεθος και το χρώμα του. Όσο πιο λευκό-ιβουάρ είναι το σπόρο, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητά του. Κριτσανιστό και εκλεπτυσμένο, το Ολόκληρο Κάσιου Δίκαιου Εμπορίου VIJAYA είναι εξαιρετικής ποιότητας; είναι ένας φυσικός ξηρός καρπός, χωρίς προσθήκη αλατιού, που δεν έχει υποστεί καμία αρωματοποίηση ή τηγάνισμα. Θα είναι η απόλαυση των απεριτίφ σας και των μαγειρικών σας παρασκευών.
Αναφορά: 20900...
...Αυτή η δημιουργία είναι φτιαγμένη από 100% χυμό λεμονιού από τη Σικελία. Όλα αυτά είναι εμπλουτισμένα με βιολογική αρωματοποίηση από άνθη πορτοκαλιάς.
Αυτή η δημιουργία είναι 100% βιολογική, χαμηλή σε θερμίδες, vegan και χωρίς συντηρητικά.
Όλη η παραγωγή μας είναι 100% γαλλική (μπουκάλι, φελλός, ετικέτα, έγχυση)
Διαστάσεις: 7cm (διάμετρος) x 13cm (ύψος)
Καθαρό βάρος: 37g...
...Ο αρωματικός καραμέλας είναι ένα υγρό ή στερεό χρώματος από ανοιχτό καφέ έως σκούρο καφέ, που αποκτάται αποκλειστικά μέσω ελεγχόμενης θερμότητας σε ζάχαρες τροφίμων, και η κύρια χρήση του είναι η αρωματοποίηση τροφίμων.
Ο αρωματικός καραμέλας μπορεί να είναι παχύρρευστος, ουδέτερος, αρωματισμένος, σε μορφή σκόνης, κομματιών ή υγρού, και είναι επίσης διαθέσιμος σε βιολογική γκάμα.
Δυνατές χρήσεις:
• ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
• ΠΑΓΩΤΑ
• ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ
• ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ & ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
• ΣΑΛΤΣΕΣ & ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΙΑΤΑ
• ΑΠΕΡΙΤΙΦ & ΛΙΚΕΡ...
...Υβριδικό προϊόν μεταξύ τσιπς και κράκερ: με τα πλεονεκτήματα και των δύο αλλά χωρίς τα αρνητικά τους
Βιολογικά τοπικά προϊόντα!
- Η βάση των τσιπς αποτελείται από τουλάχιστον 60% καλών λαχανικών (πανασέ και κρεμμύδι) και 30% αλεύρι καστανόρυζου, όλα προέλευσης Γαλλίας.
- Το ηλιέλαιο που χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητής για την αρωματοποίηση είναι επίσης προέλευσης Γαλλίας.
- Τουλάχιστον 95% των...
...Η κηρήθρα μας από κραμβέλαιο είναι ιδανική για την κατασκευή καλυμμένων κεριών και αρωματικών λιωμένων κεριών.
Βιοδιασπώμενη και οικολογικά υπεύθυνη, είναι μια στέρεη και ευλύγιστη κηρήθρα που προσφέρει καλή αισθητική και λαμπερή εμφάνιση. Είναι δυνατή η χρωματισμός και η αρωματοποίηση της.
Το +: Καθαρίζεται εύκολα με νερό και δεν λερώνει.
Σημείο τήξης: περίπου 50°
Αναφορά: LB-CVCOLMPAS...
...Ο εστραγκόν, του οποίου το λατινικό όνομα (dracunculus) σημαίνει «μικρός δράκος», είναι ένα κόσμημα της γαλλικής κουζίνας! Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την έντονη γεύση του που θυμίζει άνηθο και ελαφρώς καμφορά.
Ο εστραγκόν ανήκει στις αρωματικές βοτάνες, τα αρώματά του συνδυάζονται θαυμάσια με τα αυγά, τα κρέατα, τα ψάρια και ενισχύουν τις περισσότερες σάλτσες: μπεσαμέλ, ταρτάρ, μαγιονέζα, βινεγκρέτ, σάλτσα ντομάτας ή ακόμα και αρωματισμένο βούτυρο.
Επιτρέπει την αρωματοποίηση του ξυδιού απλά τοποθετώντας ένα κλαδάκι μέσα στη φιάλη. Σε έγχυση, είναι γνωστός για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.
... πελατών για να ανταποκριθούν όσο το δυνατόν καλύτερα στις προσδοκίες τους.
Οι αρωματοποιοί της Sozio είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι για την καλλιτεχνική τους δεξιοτεχνία και τις τεχνικές τους γνώσεις σχετικά με την αρωματοποίηση φυσικών προϊόντων. Σήμερα είναι ικανοί να δουλέψουν με αρώματα 100% φυσικά ή βιολογικά, προσφέροντάς σας ταυτόχρονα δημιουργικές και εκλεπτυσμένες νότες. Η Sozio έχει...
... και θα σας προτείνουμε κατάλληλες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις. Η CARIF, εδώ και πάνω από 30 χρόνια, κατέχει τις τεχνολογίες από την παρασκευή ζύμης μέχρι την αρωματοποίηση, χάρη στην τεχνογνωσία, την εμπειρία και τη σοβαρότητα του Εργαστηρίου Έρευνας και Ανάπτυξης μας, που υπηρετεί την καινοτομία.