...Ο πιπέρι Voatsiperifery, πιο γνωστός ως άγριος πιπέρι της Μαδαγασκάρης, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους στον κόσμο. Ανακαλύψτε την αληθινή γεύση του πιπεριού της Μαδαγασκάρης: Φρουτώδης, ξυλώδης και ανθώδης. Προσφέρει μια αναζωογονητική πινελιά στα πιάτα σας, με πολύ χαρακτήρα αλλά χωρίς βία.
Ο άγριος πιπέρι της Μαδαγασκάρης συνοδεύει τέλεια τα λευκά κρέατα, τα ψάρια, το φουά γκρα, τα αρνιά...
...Η MARTIN είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στο χονδρικό εμπόριο κρέατος στην αγορά του Ρουνγκίς.
Τα αρνιά μας προέρχονται κυρίως από την Αγγλία και την Ιρλανδία, όλα πιστοποιημένα HALAL.
Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη συμμόρφωση των αρνιών μας και συνεργαζόμαστε στενά με τους προμηθευτές μας για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
Η καθημερινή προμήθεια εξασφαλίζει βέλτιστη φρεσκάδα.
Οι επαγγελματίες μας κάνουν καθημερινή επιλογή των προϊόντων που ταιριάζουν σε κάθε έναν από τους πελάτες τους.
...Συστατικά:
- Καφέ σπόροι μουστάρδας
- Ξύδι αλκοόλης
- Θαλασσινό αλάτι
- 20 % φυτών (βασιλικός, θυμάρι, δεντρολίβανο, ρίγανη, σαφράν)
- Νερό
Συμβουλές χρήσης:
Ταιριάζει πολύ καλά με ψητά κρέατα και ψάρια.
Αλείψτε το στις ψητές σας σούβλες, ρολά και αρνιά για να διατηρήσετε την τρυφερότητά τους.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε βάζο 100 γρ.
... προϊόντα με σήματα ποιότητας όπως πουλερικά AOC Bresse, κοτόπουλα με ετικέτα και φουά γκρα. Σε αυτές τις ειδικότητες που είναι τα φρέσκα πουλερικά και τα φουά γκρα, η γκάμα που προσφέρει η Courtin Hervouet καλύπτει όλα τα παραδοσιακά πουλερικά, τα επεξεργασμένα προϊόντα από πουλερικά, τις κοπές σε χύμα ή κενό αέρος, το γαλλικό και εισαγόμενο θήραμα (ολόκληρο και κομμένο), τα αρνιά και τα κατσίκια...
Η εταιρεία Macquet είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στο κρέας προβάτου. Τα κρέατα από αρνιά μας είναι φημισμένα σε όλη τη Γαλλία και την Ευρώπη. Διαθέτουμε τις πιο ευρείες γκάμες κρέατος στην αγορά για να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες σας, από την παραδοσιακή κοπή μέχρι τα πιο εξελιγμένα προϊόντα. Καινοτομούμε συνεχώς τις τεχνικές και τα μέσα μας για να σας εγγυηθούμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων μας.
... ή προϊόν. Η κτηνοτροφία είναι εντελώς εκτατική, πράγμα που σημαίνει ότι οι προβατίνες τρέφονται κυρίως με χόρτο. Περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε βοσκή, εκτός από τη νύχτα που επιστρέφουν στον στάβλο για να τραφούν με σανό και ξηρό χόρτο.
Η απόφαση να μετατρέπουν τα αρνιά και τις προβατίνες επί τόπου είναι απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας προς την ιχνηλασιμότητα και την ποιότητα...
Ιδρυθείσα το 1969, συλλέγουμε από τα σφαγεία της Γαλλίας τα ακατέργαστα αλάτινα δέρματα και δέρματα (Βοοειδή, Μοσχάρια, Αρνιά, Κατσίκες, Κατσικάκια, κ.λπ.) και επιλέγουμε τις καλύτερες επιλογές προκειμένου να προμηθεύσουμε τις μεγαλύτερες ταννέρες και μελισσοκομίες στη Γαλλία και διεθνώς.
Η Serval παράγει τροφές για θηλαστικά όπως μοσχαράκια, αρνιά και κατσίκια. Η Serval παράγει περίπου 80.000 τόνους τροφών θηλαστικών ετησίως. Η Serval είναι πιστοποιημένη με ISO 22 000. Η Serval είναι παρούσα με τις δικές της θυγατρικές στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία. Η Serval είναι ολοκληρωτής μοσχαριών κρέατος. Η Serval παράγει, σφάζει και κόβει μοσχάρια. Η Serval παράγει περίπου 100.000 μοσχάρια ετησίως.
Η τannerie Pechdo είναι ειδικευμένη στην κατασκευή μαλακών δερμάτων.
Από πάνω από 60 χρόνια, η επιχείρηση επεξεργάζεται δέρματα από κατσίκες και αρνιά. Η παραγωγή χωρίζεται σε 5 εργαστήρια και σε 25 βιομηχανικά στάδια. Έτσι, η επιχείρηση παράγει και εμπορεύεται δέρματα που προορίζονται για γάντια, δερμάτινα είδη και ένδυση.
Η επιχείρηση διαθέτει όλη την τεχνογνωσία της στους πελάτες της για να παράγει δέρματα υψηλής ποιότητας.
... τεχνίτες κτηνοτρόφοι έχουν ενθαρρυνθεί να διατηρήσουν αυτή την παραδοσιακή περιφερειακή πρακτική εκτροφής σε μαντρί και έχουν παρακινηθεί να συμμετάσχουν σε διαδικασίες υπό Σημάδια Αναγνώρισης Ποιότητας και Προέλευσης, για να αναδείξουν τα αρνιά τους κάτω από τη μητέρα, αληθινά κοσμήματα της περιοχής τους.
Η GREFFEUILLE AVEYRON διαθέτει επίσης τις δικές της υποδομές επεξεργασίας κρέατος προβάτου...
Εγκατεστημένη στο Μιγιό, η Μεγιστερία Ριχάρ, οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1852, είναι γνωστή για την τεχνογνωσία της στην κατασκευή δερμάτων από αρνιά υψηλής ποιότητας που προορίζονται για τη βιομηχανία πολυτελείας για την παραγωγή ρούχων, δερμάτινων ειδών, υποδημάτων και γαντιών.
Η εργασία της μεγιστερίας αφορά κυρίως δέρματα αρνιών της ράτσας Λακαούν και Εντρεφίν, συνδυάζοντας παραδοσιακές διαδικασίες με σύγχρονες βιομηχανικές τεχνικές.
Ιδρυμένη το 1898, η εταιρεία AZAIS ET CIE ειδικεύεται στην επεξεργασία δερμάτων από αρνιά, πρόβατα και κατσίκες.
Η εταιρεία επιλέγει τα καλύτερα ακατέργαστα δέρματα για δέρματα υψηλής ποιότητας. Συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία με σεβασμό προς το περιβάλλον. Έτσι, η εταιρεία προσφέρει φυτικό δέρμα που προορίζεται για τον τομέα της ένδυσης, της δερμάτινης βιομηχανίας, της επίπλωσης και της επένδυσης.
Η AZAIS ET CIE διαθέτει 100 χρόνια εμπειρίας στη διαδικασία φυτικής ταυροποίησης και παρουσία σε όλο τον κόσμο.
Η εταιρεία AVEYRON BOYAUX είναι μια επιχείρηση επεξεργασίας εντέρων. Τα έντερα που προέρχονται κατά 98% από αρνιά συλλέγονται από σφαγεία στη νότια Γαλλία. Καθαρίζονται με ξύσιμο και αλατίζονται, στη συνέχεια καλιμπράρονται, σωληνοποιούνται, μετρώνται και αλατίζονται ξανά. Στη συνέχεια, συσκευάζονται και πωλούνται σε μεγάλες μονάδες αλλαντικών της νότιας Γαλλίας.