...Οι πρώτες ύλες CONDETTA δίνουν στο προϊόν σας το ιδιαίτερο. Η εξειδίκευσή μας εκτείνεται από ζουμερές τούρτες και μάφινς μέχρι κρεμώδεις γέμισης και κρύες κρέμες, καθώς και μπισκότα ή πίτσες.
Μια ιδιαιτερότητα είναι οι vegan μίξεις μας για τούρτες, κρύες κρέμες και σταθεροποιητές κρέμας.
Επιπλέον, σας προμηθεύουμε με ενώσεις αρτοποιίας σε ειδικές ποιότητες, όπως βιολογικές, Χαλάλ, Κοσέρ.
Το...
Η AQUITAINE BIOLOGIE είναι εξειδικευμένη εδώ και πάνω από 20 χρόνια στη διανομή βιολογικών κατεψυγμένων προϊόντων για επαγγελματίες. Η μάρκα μας AQUIBIO είναι σήμερα αναγνωρίσιμη και προτιμώμενη από τα βιολογικά καταστήματα, τη μαζική εστίαση και τους μεταποιητές. Η μάρκα AQUABON καλύπτει όλες τις ανάγκες σας σε άγρια ψάρια και θαλασσινά, αλλά όχι βιολογικά. Η AQUITAINE BIOLOGIE διαθέτει κατάλογο ...
...
- Επιδόρπια: Σε σορμπέ, πουτίγκες ή ως γαρνιτούρα για τούρτες.
- Σάλτσες και Chutneys: Λόγω της γλυκύτητας και της ελαφριάς οξύτητας, είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για κρέας και τυρί.
8. Εμπορικός Όγκος στην ΕΕ
Η ΕΕ εισάγει ετησίως πάνω από 500.000 τόνους μάνγκο, με την Ισπανία να λειτουργεί ως σημαντικός ευρωπαϊκός παραγωγός. Λόγω της εγγύτητας, οι μάνγκο από την Ισπανία είναι πιο φιλικές προς το...
Στη France Cake Tradition, κατασκευαστή βιολογικών κέικ από το 1997, το να ψήνουμε κέικ και μπισκότα με μέλι, ενώ φροντίζουμε για το περιβάλλον γύρω μας, είναι δεύτερη φύση μας. Με την τυποποίηση της διαισθητικής μας προσέγγισης, δεσμευόμαστε απέναντι στον πλανήτη μας, στους καταναλωτές μας, στους υπαλλήλους μας, στους πελάτες μας και στους προμηθευτές μας, για μια οικονομικά βιώσιμη, βιώσιμη και ...
... παραδοσιακά παρασκευασμένα βιολογικά ψωμιά και ψωμάκια, καθώς και φυσικά γλυκά βιολογικά αρτοσκευάσματα και βιολογικά βουτυρένια κρουασάν, αλλά και κέικ, τούρτες και άλλα φυσικά γλυκά εδέσματα.
Τα ψωμιά και τα ψωμάκια παρασκευάζονται από εμάς σύμφωνα με την παλιά παραδοσιακή τέχνη με προζύμι σίκαλης και σιταριού - και με δικές μας συνταγές με βιολογικά αλεύρια και πολλές νόστιμες βιολογικές πρώτες...