... το τόφου, το γάλα σόγιας και τη σάλτσα σόγιας. Επιπλέον, οι σόγια είναι μια πολύτιμη πηγή ελαίου, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική και ως συστατικό σε πολλές επεξεργασμένες τροφές. Επιπλέον, οι σόγια παίζουν κρίσιμο ρόλο στην παραγωγή ζωοτροφών και χρησιμοποιούνται στην κατασκευή βιοντίζελ. Με τα θρεπτικά τους οφέλη και τις ποικιλόμορφες εφαρμογές τους, οι σόγια έχουν γίνει μια βασικήκαλλιέργεια παγκοσμίως.
Στην Crovay, ειδικευόμαστε στην εξαγωγή και εισαγωγή 100% καθαρών και οικολογικών φυσικών συστατικών για τη φυσική κοσμετολογία. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα φυτικών ελαίων, αιθέριων ελαίων, βουτύρων, κεριών, υδρολάτων και υλικών για παραγωγή, όλα υψηλής ποιότητας.
Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας - Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν:
- Φυτικά Έλαια: Πλούσια σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
- Αιθέρια Έλαια...
... τσέπες και πλάτη εργασίας για να προσαρμόζονται σε διάφορες συνθήκες εδάφους και απαιτήσεις καλλιέργειας. Με τους ισχυρούς κινητήρες τους και την ανθεκτική κατασκευή τους, οι καλλιεργητές καθιστούν την προετοιμασία του εδάφους αποδοτική και αποτελεσματική.
Εκτός από τη βασική τους λειτουργία, οι καλλιεργητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των ζιζανίων και τη δημιουργία κλινών σποράς...
... φασολιών βανίλιας.
Έλεγχος ποιότητας και αυθεντικοποίηση της προέλευσης για τα εκχυλίσματα βανίλιας Bourbon Μαδαγασκάρης.
Παροχή αξιόπιστων πληροφοριών σχετικά με την καλλιέργεια βανίλιας και τις παγκόσμιες αναφορές και τάσεις της αγοράς.
Έρευνα & Ανάπτυξη
Οι τεχνολογίες μας στο σπίτι επιτρέπουν στην ομάδα μας να...
... παρέχει τη βασική συλλογή μελιού, καθώς και την ανανέωση των αποθεμάτων γύρης στις φωλιές των μελισσοκομικών αποικιών. Το μέλι από το νέκταρ των ανθισμένων ηλίανθων είναι χρυσό κίτρινο, μερικές φορές με πράσινη απόχρωση, έχει αδύνατο άρωμα και κάπως πικρή γεύση. Κρυσταλλώνεται με μικρούς κόκκους και γίνεται ανοιχτό κεχριμπαρένιο. Χρησιμοποιείται επίσης ως φαρμακευτικό φυτό, το ηλιέλαιο δεν είναι μόνο ένα πολύτιμο τρόφιμο, αλλά και ένα σημαντικό θεραπευτικό μέσο. Χρησιμοποιείται εξωτερικά για τρίψιμο άρρωστων αρθρώσεων και λαμβάνεται από το στόμα ως ήπιο και ήπιο καθαρτικό.
... συχνά στην παραγωγή διαφόρων τροφίμων όπως το τόφου, το γάλα σόγιας και τη σάλτσα σόγιας. Επιπλέον, οι σόγια είναι μια πολύτιμη πηγή ελαίου, που χρησιμοποιείται συχνά για το μαγείρεμα και ως συστατικό σε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα. Επιπλέον, οι σόγια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή ζωοτροφών και χρησιμοποιούνται στην παραγωγή βιοντίζελ. Λόγω των διατροφικών τους πλεονεκτημάτων και των ποικίλων εφαρμογών τους, οι σόγια έχουν γίνει μια βασικήκαλλιέργεια τροφίμων παγκοσμίως.
...Χαρακτηριστικά Χαρακτηριστικά:
* Το λάδι jojoba αποτελείται από ένα μείγμα κηρών
* Υψηλό ποσοστό εικοσανοϊκού οξέος, κετολεϊνικού οξέος και ελαϊκού οξέος
* Πλούσιο σε φυσική βιταμίνη Ε
Καλλιέργεια:
Η βλαστική ικανότητα των σπόρων jojoba είναι 99 % μετά από έξι μήνες και 38 % μετά από 11 χρόνια σε ανοιχτή αποθήκευση. Οι καλύτερες επιτυχίες βλάστησης επιτυγχάνονται σε βασική άμμο σε θερμοκρασίες...
...φαγόπυρο, (Fagopyrum esculentum), επίσης γνωστό ως κοινό φαγόπυρο, είναι ένα χορτώδες φυτό της οικογένειας Polygonaceae και οι βρώσιμοι σπόροι του. Το φαγόπυρο είναι μια βασική ψευδοδημητριακή καλλιέργεια σε ορισμένες περιοχές της ανατολικής Ευρώπης, όπου οι αποφλοιωμένοι κόκκοι, ή γκρόατς, παρασκευάζονται ως κασά, μαγειρεύονται και σερβίρονται παρόμοια με το ρύζι.
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
... στην έρευνα και ανάπτυξη και κατασκευή ιατρικών συσκευών και έχουμε αναπτύξει έμμεσους εκτοξευτές φαρμάκων, διάφορα dermal fillers και πολυάριθμες βελόνες, εξάγοντας τα σε 19 χώρες. Και το 2023, αναπτύσσουμε από κοινού εξωσώματα, μια βασική ουσία στην καλλιέργεια βλαστοκυττάρων, με βιο-επενδυτική εταιρεία και στοχεύουμε σε εξαγωγές με αύξηση 200% εντός δύο ετών.
... τροφοδοσία. Ανάλογα με την καλλιέργεια ή την εποχή, το φυτό σας μπορεί να έχει ιδιαίτερα έντονη ανάγκη για ένα συγκεκριμένο θρεπτικό συστατικό.
Αυτό το προϊόν συνιστάται κυρίως όταν το υπόστρωμά σας περιέχει ελάχιστα ή καθόλου θρεπτικά συστατικά ή ως βάση για το δικό σας μείγμα λιπάσματος.
Εφαρμογή:
Απλώστε το λίπασμα ομοιόμορφα πριν από τη σπορά / φύτευση καθώς και για επιπλέον λίπανση και...
... ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια (KBA) (Πιστοποίηση Ecocert DE-ÖKO-005). Με την πολυάριθμη εμπειρία μας και τη συγκεντρωμένη γνώση τεσσάρων γενεών, αναπτύσσουμε τακτικά νέα προϊόντα: για εμάς και τους επιχειρηματικούς μας εταίρους.
Η παραγωγή Kombucha μας δεν έχει αλλάξει από το 1898. Η βασική πεποίθηση της οικογένειας Fischer είναι να χρησιμοποιεί ποιοτικά συστατικά σε μια φυσική διαδικασία...
Βρισκόμενος στις καμπύλες της κοιλάδας του Λοτ, ο αμπελώνας 60 εκταρίων του CLOS LA COUTALE εκτείνεται σε αλλουβιακές τα terraces και σε ασβεστολιθικές καταπτώσεις, ιδιαίτερα ευνοϊκές για την καλλιέργεια της αμπέλου. Η ποικιλία του CLOS LA COUTALE αποτελείται από δύο ποικιλίες. Από τη μία πλευρά, το MALBEC, που είναι η βασική ποικιλία με 80%, προσφέρει χαρακτήρα χάρη στην πλούσια χρωστική του και την τανίνη του. Από την άλλη πλευρά, το MERLOT με 20% μαλακώνει τη σκληρότητα της νεότητας του Cahors και ενισχύει το μπουκέτο του.
Βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι η βοτανολογία. Η Herbar Sp. z o.o. ασχολείται με την καλλιέργεια, την αγορά και τη διανομή βοτάνων που χρησιμοποιούνται τόσο για ιατρικούς όσο και για μαγειρικούς σκοπούς. Πριν από μερικά χρόνια, η εταιρεία εμπλούτισε την προσφορά της με φυσικό χυμό από σημύδα, ο οποίος έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της. Αυτή τη στιγμή, η Herbar είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αυτού του ποτού στην πολωνική αγορά, σε διάφορες γεύσεις.
Η Euro 2002 LTD είναι μια εταιρεία, της οποίας η βασική δραστηριότητα είναι η καλλιέργεια φρούτων. Στους οπωρώνες μας φροντίζουμε διάφορες ποικιλίες βερίκοκων και κερασιών, τις οποίες συλλέγουμε, ταξινομούμε και προετοιμάζουμε προσεκτικά για εξαγωγή σε διάφορες ευρωπαϊκές και τοπικές αγορές. Λόγω της συνεχούς φροντίδας για τους οπωρώνες μας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε εξαιρετικά φρούτα με...
Το πάθος για τη φύση και για όσα έχει να προσφέρει, μαζί με την πεποίθηση ότι τα βιολογικά και γνήσια προϊόντα είναι καθοριστικά για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με οδήγησε να ανακαλύψω ένα μοντέλο βιώσιμης γεωργίας, που μπορεί να υλοποιηθεί ξεκινώντας από τα μικρά πράγματα. Έτσι γεννιέται ένα προσωπικό σχέδιο που βρίσκει στην εντυπωσιακή καλλιέργεια του σαφράν, τη βασική δραστηριότητα για την...
Βασική ενασχόληση του Αγρομπάλκαν Γκρουπ είναι η δημιουργία νέων αγροτικών και παραδοσιακών τροφίμων που απευθύνονται στην πολύ εξειδικευμένη αγορά των γκουρμέ κ ντελικατέσεν προιόντων. Πιο ειδικά ασχολείται με τον Πρωτογενή τομέα (Συμβολαιακή Γεωργία - Καλλιέργεια υπέρ τροφών), Δευτερογενή τομέα (Επεξεργασία -Τυποποίηση), Εξαγωγές (Δίκτυο Συνεργατών -Εισαγωγέων - Αντιπροσώπων) , ηλεκτρονικές πωλήσεις μεταξύ επιχειρήσεων κ Αγροτών (χωρίς μεσάζοντες)...