...Βαλσαμικός ξίδι από την Πορτογαλία – Μπουκάλι 0,5 λίτρων
Γλυκό και αρωματικό, το βαλσαμικό ξίδι Caxeiro θα ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Είτε σε μείωση είτε σε βινεγκρέτ, είναι ο ιδανικός σύντροφος για όλα τα εκλεπτυσμένα πιάτα σας.
...Φτιαγμένο από παλιό κρασί και μούστο σταφυλιού, το βαλσαμικόξύδι Μοντένας αναδεικνύει φιλέτα βοδινού, ψητό αστακό και σαλάτες.
Συστατικά: Ξύδι κρασιού, μαγειρεμένος μούστος σταφυλιού. Περιέχει θειώδη.
...Όλη η αρωματική δύναμη ενός μπαλσάμικου μέσω της μακράς συγκέντρωσης του φρούτου κατά τη διάρκεια της μείωσης στη φωτιά.
ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ
Χαρακτηριστικά
Ξύδι που προέρχεται από την καραμελοποίηση ενός μούστου από φρέσκα μήλα, συνδυασμένο με το φυσικό ξύδι Ozpina.
Αληθινό ελιξίριο, κάθε σταγόνα μετράει.
Ιδανικό σε σαλάτες και για να αποσυμπιέσετε κρέατα όπως το χοιρινό ή την πάπια.
Συσκευασία
Κομψή μπουκάλα γυαλιού σιφόν 200 ml, μηχανικό καπάκι με ανατροπή.
Η Epicerie d'Aquitaine είναι ένα εκλεκτό παντοπωλείο, στην Lamothe Montravel στην Dordogne, με τη μορφή διαδικτυακού καταστήματος, παρούσα επίσης στις αγορές της Dordogne και της Gironde, καταγράφοντας και πωλώντας προϊόντα της Νέας Ακουιτανίας, καθώς και αρκετά άλλα 100% Γαλλικά προϊόντα. Είναι μέλος της ομοσπονδίας των παντοπωλών της Γαλλίας; μέλος της επιτροπής του διαγωνισμού Saveurs de Nouvel...
Ιδρυμένη στο Βενς το 1972 από τον ομότιτλο δημιουργό της, François Roméo, η ελαιουργία με το ίδιο όνομα έχει καταφέρει με την πάροδο των χρόνων να δημιουργήσει και να αναπτύξει διάφορες σειρές ελαιολάδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας και φρουτώδους γεύσης, ζωντάνιας και βοτανικών νότες, το ελαιόλαδο François Roméo γοητεύει ένα ευρύ κοινό.
Η μάρκα François Roméo αναγνωρίζε...
...Βαλσαμικόξύδι Grande Réserve 5 ετών, ποικιλία Pedro Jimenez, 8° οξύτητας.
Προϊόν 100% φυσικό, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά, χωρίς γλυκαντικά.
Αυτό το ξύδι παρασκευάζεται με την καλύτερη επιλογή γλυκών σταφυλιών "Pedro Jimenez" με μια αργή διαδικασία οξίνισης και ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για 5 χρόνια.
Δυνατό και ισορροπημένο ξύδι, με σκούρο καστανό χρώμα και εξαιρετικό άρωμα από αποξηραμένα...
...99 % Βιολογικό ΒαλσαμικόΞύδι*
- 1 % Φυσική Γεύση Τρούφας
* Προϊόν από Βιολογική Γεωργία
Χωρίς Συντηρητικά, Χωρίς Αλλεργιογόνα
Μη Παστεριωμένο
Χρησιμοποιείται σε βινεγκρέτ, σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαρινάδες.
Αυτό το ξύδι είναι ιδανικό για να σβήσετε μια τηγανιά λαχανικών, αλλά και για το καρύκευμα συκωτιού, φιλέτου και οστρακοειδών.
Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο επίσης σε μπουκάλι 25, σε κυβάκια 3-5-10 λίτρων, σε βαρέλι 220 λίτρων και σε κοντέινερ 1000 λίτρων κατόπιν παραγγελίας.
Στη Γκουαστάλλα, ανάμεσα στη Ρέτζιο Εμίλια και την Πάρμα, μια οικογενειακή επιχείρηση συνδυάζει τις δύο καλύτερες παραδόσεις της Εμίλια Ρομάνια, την τέχνη της μαγειρικής και την τεχνική γνώση.
Η Μπερταζόνι είναι κληρονόμος της γαστρονομικής κληρονομιάς της περιοχής, προϊόντα όπως το προσούτο της Πάρμας, το σαλάμι και η μορταδέλα, το Παρμεζάνα Ρετζιάνο και το βαλσαμικόξύδι. Για αυτόν τον λόγο, όσοι αγαπούν να μαγειρεύουν χρησιμοποιούν τις κουζίνες και τους εστίες Μπερταζόνι, κατασκευασμένες με πάθος και γνώση από ειδικούς της μαγειρικής.