Στη Γκουαστάλλα, ανάμεσα στη Ρέτζιο Εμίλια και την Πάρμα, μια οικογενειακή επιχείρηση συνδυάζει τις δύο καλύτερες παραδόσεις της Εμίλια Ρομάνια, την τέχνη της μαγειρικής και την τεχνική γνώση.
Η Μπερταζόνι είναι κληρονόμος της γαστρονομικής κληρονομιάς της περιοχής, προϊόντα όπως το προσούτο της Πάρμας, το σαλάμι και η μορταδέλα, το Παρμεζάνα Ρετζιάνο και το βαλσαμικόξύδι. Για αυτόν τον λόγο, όσοι αγαπούν να μαγειρεύουν χρησιμοποιούν τις κουζίνες και τους εστίες Μπερταζόνι, κατασκευασμένες με πάθος και γνώση από ειδικούς της μαγειρικής.