Η V-ZUG AG είναι η ηγέτιδα αγοράς στην Ελβετία στον τομέα των οικιακών συσκευών. Η V-ZUG αναπτύσσει, παράγει και πωλεί υψηλής ποιότητας συσκευές για την κουζίνα και το πλυντήριο. Μόνο η θέση στην αγορά υποχρεώνει την V-ZUG σε μεγάλες προσπάθειες. Πάνω από 3,5 εκατομμύρια συσκευές κάνουν τη δουλειά τους στην Ελβετία, δηλαδή σε κάθε δεύτερο ελβετικό νοικοκυριό, οι συσκευές της V-ZUG βοηθούν στο μαγείρεμα, το ψήσιμο, το φούρνισμα, το πλύσιμο πιάτων, το πλύσιμο ρούχων ή το στέγνωμα.
... τους περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βουτυρένια προϊόντα, προϊόντα σφολιάτας, αλμυρά σνακ - έτοιμα προς ψήσιμο και έτοιμα να φουσκώσουν - και ειδικά ψωμιά. Επίσης, προϊόντα Tailormade μπορούν να αναπτυχθούν, να παραχθούν και να συσκευαστούν κατόπιν αιτήματος του πελάτη και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του. Η Dossche Feed International παράγει ζωοτροφές και συμπυκνώματα που συντάσσονται και παράγονται ειδικά για τις διάφορες αγορές, μετά από λεπτομερείς αναλύσεις αγοράς.
Εγκατεστημένοι στις όχθες του Μοζέ στη Χουί, οι Μύλοι του Στάττε παράγουν και εμπορεύονται αλεύρια κατάλληλα γιαψήσιμο. Προσφέρουμε στους επαγγελματίες του τομέα της αρτοποιίας μια ευρεία γκάμα λευκών και γκρίζων αλευριών σίτου, καθώς και μια ποικιλία αλευριών από διάφορους σπόρους και δημητριακά.
Η Hespen Meli έχει εξελιχθεί από μια μικρή τοπική επιχείρηση παραγωγής ζαμπόν σε μια καθιερωμένη αξία στην φλαμανδική περιοχή. Τα προϊόντα μας: ζαμπόν κρεοπωλείου, άπαχο ζαμπόν, γαλλικό ζαμπόν, παραδοσιακό φυσικό ζαμπόν, ζαμπόν γιαψήσιμο, ζαμπόν για μπάρμπεκιου, ζαμπόν ξενοδοχείου, Cobourg με κόκαλο, ζαμπόν σε ράβδο, κομμένο άπαχο, άπαχο σε μπλοκ, φυσικό γιαψήσιμο, … . Καθαρά και ειλικρινά, ζαμπόν κορυφαίας ποιότητας, γιατί η τέχνη οδηγεί στην αριστεία. Τα πλεονεκτήματά μας είναι: ποιότητα, ειδικότητα, υγιεινή, σωστές συμφωνίες και ικανοποίηση πελατών.
Η Ποτοποιία Bernard DUBOIS είναι η δέκατη τρίτη γενιά μιας πραγματικής δυναστείας αγγειοπλαστών, τεχνιτών και καλλιτεχνών: των CRAME-DUBOIS. Ιδρυμένη σε μια φάρμα στην καρδιά του χωριού, το εργαστήριο της οικογένειας DUBOIS υποδέχεται επισκέπτες για να τους αποκαλύψει 5 αιώνες ιστορίας, τη μαγεία του τροχού, την ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία 1300°C και την ικανότητα των τεχνιτών της. Ξενάγηση στο...
Leventi Sense, ένα καινοτόμο σύστημα bake-off που, εντελώς αυτόματα, ψήνει προψημένα ψωμάκια και τα παρουσιάζει άμεσα στον πελάτη για αυτοεξυπηρέτηση.
Η αρχή είναι απλή:
1) Γέμισμα 2) Ψήσιμο 3) Αυτοεξυπηρέτηση!
Ο φούρνος εξασφαλίζει μια συνεχόμενη προσφορά φρέσκων, ζεστών ψωμιών χωρίς τα επιπλέον κόστη ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού και περίπλοκων τεχνικών συνδέσεων. Ψήνει όταν υπάρχει ζήτηση...
... υπέροχη τούρτα μούρου μας!
Γρήγορη εξυπηρέτηση
Στον φούρνο Ignace μπορείτε να παραγγείλετε μέχρι την ημέρα πριν από την παραλαβή. Θέλετε, για παράδειγμα, καφέδες την Κυριακή; Μέχρι το Σάββατο το βράδυ επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας χωρίς προβλήματα. Μεγάλη παραγγελία; Τότε προτιμούμε να έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο: τουλάχιστον δύο ημέρες. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε την...
... παράγουμε στον χώρο μας λευκά αλεύρια, ολικής άλεσης καθώς και μείγματα αλευριών και σπόρων. Σας προσφέρουμε αλεύρια κατάλληλα γιαψήσιμο χύμα ή σε σακούλες των 25, 5 και 1 κιλού. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε ειδικά μείγματα. Τα αλεύρια μας προέρχονται από βιώσιμη γεωργία σε κοντινές διαδρομές. Πράγματι, συνεργαζόμαστε με τοπικούς αγρότες που παραδίδουν απευθείας τους σπόρους τους στον μύλο μας. Οι ποικιλίες σιτηρών επιλέγονται σε συνεργασία μαζί τους. Αυτές επιλέγονται με βάση τις τεχνολογικές τους ποιότητες και την ικανότητά τους να καλλιεργούνται με σεβασμό σε μια βιώσιμη γεωργία.