... το τόφου, το γάλα σόγιας και τη σάλτσα σόγιας. Επιπλέον, οι σόγια είναι μια πολύτιμη πηγή ελαίου, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική και ως συστατικό σε πολλές επεξεργασμένες τροφές. Επιπλέον, οι σόγια παίζουν κρίσιμο ρόλο στην παραγωγή ζωοτροφών και χρησιμοποιούνται στην κατασκευή βιοντίζελ. Με τα θρεπτικά τους οφέλη και τις ποικιλόμορφες εφαρμογές τους, οι σόγια έχουν γίνει μια βασική καλλιέργεια παγκοσμίως.
...Προτείνοντας μια ανατολικήσάλτσα, είναι σαν να εφευρίσκεις ένα προϊόν που θα μπορέσει να αποδώσει ένα μέρος του γαστρονομικού κόσμου του Μαρόκου. Η ανατολικήσάλτσα ενσωματώνει κατά προτίμηση συστατικά που είναι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικά της μαροκινής κουζίνας, όπως το μείγμα μπαχαρικών Ras El Hanout, η γλυκιά πιπεριά ή ακόμα και το σαφράν, το ελαιόλαδο. Η συνταγή και η σύνθεση μιας ανατολικής σάλτσας εξαρτάται κυρίως από την πρόθεση που βάζουμε σε αυτήν.
... συχνά στην παραγωγή διαφόρων τροφίμων όπως το τόφου, το γάλα σόγιας και τη σάλτσα σόγιας. Επιπλέον, οι σόγια είναι μια πολύτιμη πηγή ελαίου, που χρησιμοποιείται συχνά για το μαγείρεμα και ως συστατικό σε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα. Επιπλέον, οι σόγια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή ζωοτροφών και χρησιμοποιούνται στην παραγωγή βιοντίζελ. Λόγω των διατροφικών τους πλεονεκτημάτων και των ποικίλων εφαρμογών τους, οι σόγια έχουν γίνει μια βασική καλλιέργεια τροφίμων παγκοσμίως.
...Ήπια κρέμα λαχανικών από ηλιόλουστα, καθαρά φυτικά συστατικά
• Ως ντιπ & άλειμμα ή ως σάλτσα για ψητά πιάτα, ζυμαρικά & πίτσα
• Παραδοσιακή σπεσιαλιτέ - γνωστή ως Λιουτενίτσα στη Νότια και Ανατολική Ευρώπη καθώς και στη Μέση Ανατολή
• Ποσοστό λαχανικών άνω του 90%
Συστατικά:
Ροδισμένες αποφλοιωμένες πιπεριές 35%, πελτέ ντομάτας 25%, αποφλοιωμένες κομμένες ντομάτες 13%,
πάστα πιπεριάς, ζάχαρη...
...Το σησαμέλαιο είναι ένα πολύτιμο διατροφικό προϊόν που έχει ευεργετική επίδραση στην ανθρώπινη υγεία. Συνδυάζει αρμονικά το εκπληκτικό άρωμα και την πικάντικη γεύση και θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά βρώσιμα έλαια. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κινέζικη και ταϊλανδέζικη κουζίνα, ειδικά σε συνδυασμό με σάλτσα σόγιας και μέλι, ενώ η ανατολική ιατρική το αποκαλεί 'καυτό και πικάντικο'. Συνδυάστε την επιχείρηση με την ευχαρίστηση: δοκιμάστε μια νέα γεύση, δώστε σε ένα συνηθισμένο πιάτο μια νέα διάσταση, υποστηρίξτε και διατηρήστε την υγεία σας!