...W: 330 ÷ 360. Μίγμα αλευριών τύπου ‘0’ που προέρχεται από επιλεγμένους σπόρους. Είναι ιδανικό για ζυμώσεις με παραδοσιακή μέθοδο μακράς ζύμωσης, διατήρηση έως 2 ημέρες σε ψυγείο και για την παρασκευή της παραδοσιακής “Πίτσας Νάπολης”. 10 KG ΚΑΙ 25 KG...
...Επιλογή αλεύρων που παράγονται από το Mulino Denti. Αλεύρια με διαφορετικά χαρακτηριστικά για διάφορες ανάγκες. Ζύμη για τάρτα, ζαχαροπλαστική και πρωινό, μεγάλα προϊόντα ζύμωσης. Αλεύριγιαναπολιτάνικηπίτσα.