Η ιστορία των Κελαριών Kandler ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια όταν η γαλλο-γερμανική οικογένειά μας αποφάσισε να αγοράσει χαμένες εκτάσεις στην ενδοχώρα του Minervois στη Roubia, ανάμεσα στη γη και τη θάλασσα, ανάμεσα στην μεσαιωνική πόλη της Carcassonne και το Canal du Midi. Το Château Tourril πήρε το όνομά του από την «Πέτρα του Tourril», έναν παλιό γαλλο-ρωμαϊκό πύργο σήμανσης που δεσπόζει σε αυτό το περιβάλλον της γαρίγκας εδώ και 2000 χρόνια. Η 2η γενιά ανέλαβε τα ηνία το 2014 για να επεκτείνει το κτήμα, να το μετατρέψει σε βιολογική γεωργία, να αναπτύξει τη φήμη του και τις εξαγωγές.
Επηρεασμένος από το πάθος του για τα κρασιά του νότου της Γαλλίας, ο Stephan Kandler συναντά τον Bertrand Hardy, μέλος μιας άλλης οικογένειας οινοπαραγωγών από την κοιλάδα του Ροδανού, για να δημιουργήσουν την πρώτη κοινή βιολογική σοδειά το 2016 στο terroir του Domaine des Pentelines, κοντά στην Αβινιόν. Μετά από 3 κοινές σοδειές, ο Bertrand παραχωρεί στον Stephan το βιολογικό διαμάντι των 24 εκταρίων στην AOP Côtes du Rhône Villages Gadagne, του οποίου το terroir με βότσαλα είναι παρόμοιο με αυτό του Châteauneuf du Pape.
Η τυπικότητα αυτών των 2 terroirs και αυτών των 2 ονομασιών είναι επηρεασμένη από την Ιστορία και το κλίμα του νότου της Γαλλίας, ιδιαίτερα από την επιρροή της Μεσογείου. Σε αυτή τη γεωγραφική σύνδεση προστίθεται η τεχνογνωσία μας σε κοινές ποικιλίες σταφυλιών που επιτρέπει σε κάθε terroir να εκφράσει μια μοναδική προσωπικότητα.
Βιολογική καλλιέργεια. Χειρονακτική και μηχανική συγκομιδή. Πλήρης αποσπασματοποίηση, Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές, Χρήση εγχώριω...
Σε μετάβαση προς τη βιολογική γεωργία. Νυχτερινές συγκομιδές. Πλήρης αποσπασματοποίηση, Ζύμωση σε ανοξείδωτο δοχείο, Θερμορυθμιζόμενη ζύμωση, Προερχόμ...
{"CÉPAGES":"ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ\nSyrah: 50%\nCinsault: 50%\nΒαθμός: 12.5°\n\nVINIFICATION\nΟι Syrah σε ολόκληρες ρώγες ζυμώνουν με ανθρακική εκχύλιση και το Cin...
Καλλιέργεια με μέτρο. Χειρονακτική και μηχανική συγκομιδή. Ολόκληρη συγκομιδή, Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές, Χρήση επιλεγμένων ζυ...
Οι μπιφροτό τραπέζες μπορείτε να τις παραγγείλετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε διάφορες παραλλαγές. Τετράγωνα μπιφροτό τραπέζια θα βρείτε στη συλλ...
Πιθανό βάρος κατασκευής έως ~100 κιλά. Αυτό εξαρτάται από το βασικό υλικό και, φυσικά, από την πυκνότητά του.
Σφυρηλατημένο σε καλούπι, θερμικά επεξε...
Τρομπελγαλβανισμός
Κατάλληλο για μαζική παραγωγή όπως βίδες, νίτσε και άλλα μικρά μέρη.
Η τρομπέλα μεταφέρεται αυτόματα σε ένα λουτρό επεξεργασίας (α...
Λόγω της υψηλής ζήτησης, παρατείνουμε την προσφορά λόγω της IDS 2017 μέχρι τις 30.06.2017.
Η συσκευή Elmasteam 4⁵ basic είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ...
με αποκλειστική χρυσή εκτύπωση με κλείσιμο
Είναι θέμα τιμής. Υψηλής ποιότητας και ατομική παρουσίαση των εγγράφων και πιστοποιητικών σας.
Παρουσιάστ...
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ A: Ορισμένα ελαττώματα είναι αποδεκτά, όπως π.χ. πόροι, ελαφρές εσοχές, μικρές κηλίδες, μικρότερες γρατσουνιές και ελαφρές αποχρώσ...
Παρέχουμε τις αυθεντικές αγγλικές βιολογικές σταγόνες Μπαχ της μάρκας Just's για ολόκληρη την Ευρώπη.
Οι αυθεντικές αγγλικές βιολογικές σταγόνες Μπαχ...