Το Vegan Paprika είναι ένα προϊόν 100% φυτικής προέλευσης, βασισμένο σε λαχανικά και κεχρί. Η προσθήκη φυσικών μπαχαρικών τονίζει την ευαίσθητη γεύση του. Ιδανικό για σάντουιτς, τοστ, φρέσκους ρολούς ή άλλο αγαπημένο ψωμί. Φυσικά μπαχαρικά, σουσάμι και <strong> διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 760kJ/182kcal, υδατάνθρακες 5.1g, κορεσμένα λιπαρά 0.4g, ζάχαρη 9.1g, με ζάχαρη 1.6g, πρωτεΐνη 3.6g, αλάτι 2.8g, <strong> Η χρήση </strong> του πάπρικας είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σάντουιτς, τοστ και κάθε είδους ψωμί. Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Οι γύρες των μελισσών είναι η βασική τροφή των μελισσών που παράγουν μέσα στη κυψέλη. Δημιουργείται από ένα μείγμα γύρης λουλουδιών που συλλέγεται από εργάτριες μέλισσες με σάλιο και μέλι. Έτσι, οι σβώλοι γύρης που σχηματίζονται μεταφέρονται από τις μέλισσες στην κυψέλη, όπου συσκευάζονται σε φέτες, όπου ζυμώνονται παρουσία γαλακτικών βακτηρίων, δημιουργώντας γύρη. Οι μελισσοκόμοι επιλέγουν τη γύρη απευθείας από την κυψέλη - φυσικά, δεν μπορούν να πάρουν πάρα πολύ, καθώς οι μέλισσες την χρειάζονται για τροφή. Στις μελισσοκομικές εκμεταλλεύσεις, αποκτώνται μικρότερες ποσότητες γύρης σε σύγκριση με τη γύρη, γεγονός που την καθιστά πιο ακριβό προϊόν. Η γύρη είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Υπερβαίνει επίσης το θεραπευτικό αποτέλεσμα της γύρης λόγω της πλουσιότερης σύνθεσης, της διαδικασίας απορρόφησης και της ευκολότερης συντήρησης. Η γύρη περιέχει πολλές βιταμίνες (C, B1, B2, B3, B6, B12, A, PP, K, E, H, D) ή νάτριο.
Λάδι λιναριού, ψυχρής έκθλιψης, μη επεξεργασμένο. Είναι μια πολύτιμη πηγή πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, με ένα ειδικό οξύ άλφα-λινολενικό (ALA), το οποίο αποτελεί περισσότερα από τα μισά της συστατικά. Το οξύ ALA είναι οξύ ωμέγα-3, όπως συμβαίνει και στα λιπαρά ψάρια. Μια διατροφή πλούσια σε Ωμέγα-3 συμβάλλει στη διατήρηση κατάλληλου επιπέδου χοληστερόλης και σωστής λειτουργίας του εγκεφάλου, βελτιώνει τη διάθεση, βοηθά στη διατήρηση της νεότητας και της ζωτικότητας. Το λάδι λιναριού προσδιορίζεται ως υψηλής χρωματικής αξίας. Αυτή η ευγενής ποικιλία ονομάστηκε προς τιμήν του Γερμανού βιοχημικού Δρ. Budwig, ο οποίος ανέπτυξε μια διατροφή βασισμένη στην κατανάλωση των ωμέγα-3 οξέων που περιέχονται στο λάδι λιναριού. Η κύρια υπόθεσή του ήταν να υποστηρίξει την καταπολέμηση του καρκίνου, των καρδιοπαθειών και του διαβήτη, χάρη στην κατάλληλη αναλογία ωμέγα-3 και -6 οξέων. > διατροφικές αξίες σε 100g < /Strong> Ενεργειακή αξία 3441KJ/837kcal - 41%RWS*Λιπαρά 93g - 133%Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 7.5g - 37.
Οι προσαρμογόνοι παράγοντες είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και πνεύμα. Η συνολική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τις επιπτώσεις του στρες και να βοηθούν το σώμα να προσαρμοστεί σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες.
Η Jeżylava είναι ένα ιατρικό μανιτάρι που ανήκει στην κατηγορία των μακρομανιταριών (<em> basidomycota </em>) της οικογένειας Soplowy (<em> Hericiaceae </em>). Για εκατοντάδες χρόνια, χρησιμοποιείται από την κινεζική ιατρική ως φάρμακο για το ήπαρ, τους νεφρούς, τη σπλήνα, τις παθήσεις του στομάχου, καθώς και για καρδιολογικές διαταραχές. Επιπλέον, η συμπλήρωση με Soplówka έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση ολόκληρου του σώματος.
Η Κόμη του Λιονταριού (Lion’s Mane), το Κεφάλι του Χοίρου, το Κεφάλι της Αρκούδας, το Λευκό Πομπόν είναι οικεία ονόματα μιας θάλασσας soplówka. Η κόμη του λιονταριού ή το κεφάλι του προβάτου, σχετίζεται με την εμφάνιση ενός καρποφόρου οργανισμού, του οποίου το μέγεθος κυμαίνεται από 10 έως 30 εκ.
Το αλάτι πέτρας από το ορυχείο αλατιού "Kłodawa" είναι πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και χρησιμοποιείται ευρέως τόσο στη μαγειρική όσο και στη φυσική ιατρική. Το Kłodawska είναι ένα απαραίτητο αλάτι πέτρας που εξάγεται εδώ και πολλά χρόνια από το ορυχείο αλατιού Kłodawa. Εξάγεται με τη χρήση παραδοσιακής μεθόδου εξόρυξης. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατό να διατηρηθούν όλες οι θρεπτικές του αξίες. Το Kłodawska μετά την εξόρυξη δεν υπόκειται σε λειοτρίβηση, γεγονός που επιτρέπει τη διατήρηση περισσότερων μικροστοιχείων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει πολλά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την υγεία, όπως το Μαγνήσιο, το μαγγάνιο, το σίδηρο, τον ψευδάργυρο, τον χαλκό, το κάλιο και το ασβέστιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο ως μπαχαρικό, αλλά και στη θεραπεία του πονόλαιμου, της ρινίτιδας, της ιγμορίτιδας ή των δερματικών βλαβών, όπως για παράδειγμα στην ψωρίαση.
Ο φοιτητικός μίγμα είναι μια συνηθισμένη ονομασία για τον συνδυασμό διαφόρων τύπων ξηρών καρπών. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φουντούκια, φυστίκια, αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα. Η Vivio έχει ετοιμάσει ένα φοιτητικό μίγμα <strong> με ανανά </strong>, το οποίο προσθέτει τη γεύση και το εξωτικό του άρωμα. Όλα τα συστατικά του μίγματος έχουν επιλεγεί σε σωστές αναλογίες και παρέχουν μια ισχυρή δόση ενέργειας και θρεπτικών συστατικών. Το κλασικό φοιτητικό μίγμα, όπως και η καινοτομία μας - ένα φοιτητικό μίγμα με ανανά, συνιστάται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονων πνευματικών και σωματικών προσπαθειών. Πατατάκια και γλυκό ανανά. Είναι ένα πολύ θρεπτικό σνακ που μπορείτε να πάρετε μαζί σας παντού. Οι ξηροί καρποί που περιέχονται, όπως τα φουντούκια ή τα αμύγδαλα, μπορούν να είναι μια πολύτιμη πηγή λιπαρών για το σώμα. Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι αυτά τα συστατικά χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε ΕΦΑ - απαραίτητα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα.
Οι νιφάδες αμυγδάλου, καθώς και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, προσφέροντας έτσι ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι αναπόσπαστο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, έναν γνωστό αντιοξειδωτικό παράγοντα, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, καθαρίζοντας έτσι τις φλέβες και προλαμβάνοντας καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω της σύνθεσής τους από ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, χαλκό, βιταμίνη Κ, πρωτεΐνη και ψευδάργυρο. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 2489KJ/602kcal - 30% RWS*λιπαρά 50,6g - 72% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 3,9g - 20% υδατάνθρακες 9.
Το λάδι λεβάντας παράγεται από φρέσκα άνθη λεβάντας με στενό άκρο που ονομάζεται ιατρική λεβάντα. Η λεβάντα προέρχεται από την μεσογειακή περιοχή και καλλιεργείται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας. Στην φυσική ιατρική, το λάδι λεβάντας χρησιμοποιείται για μασάζ σε μυϊκούς πόνους, καθώς και σε μελανιασμένα σημεία. Για μολύνσεις της μύτης, του λάρυγγα και φλεγμονές. Είναι μια πολύ δημοφιλής προσθήκη στα καλλυντικά - βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής, λειαίνει το δέρμα και μειώνει την παραγωγή σμήγματος. Τα κύρια συστατικά του λαδιού - λιναλόλη και οξικό λιναλύλιο - μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά την υπερδραστηριότητα του κεντρικού νευρικού συστήματος, με άλλα λόγια, βοηθούν στον ύπνο. Για αυτό το σκοπό, απλά εφαρμόστε μερικές σταγόνες λαδιού στο μαξιλάρι. Η ευχάριστη αρωματική λεβάντα βελτιώνει επίσης τη συγκέντρωση και βοηθά στη μάθηση. Η λεβάντα, όπως και άλλα αιθέρια έλαια, χρησιμοποιείται ευρέως και είναι μία από τις πολύ σπάνιες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Ο λευκός παπαρούνας είναι λιγότερο γνωστός από τους σπόρους μπλε παπαρούνας, αν και είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε διάφορους τύπους μαγειρικής και όχι μόνο. Χαρακτηρίζεται από μια γλυκιά και λεπτή γεύση. Περιέχει πολύτιμες διατροφικές αξίες. Είναι πλούσια πηγή λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και ινών. Είναι πολύ δημοφιλής στις ανατολικές κουζίνες. & NBSP; Ο λευκός παπαρούνας περιέχει μέταλλα όπως ο χαλκός, το ασβέστιο και ο φώσφορος, καθώς και σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Είναι πλούσιος σε βιταμίνες B, περιέχει βιταμίνη E και αλουμίνιο: οι λευκοί σπόροι παπαρούνας θα είναι εξαιρετικοί ως ποικιλία πιάτων την παραμονή των Χριστουγέννων, όπως η Kutia, οι Makowce ή διάφοροι τύποι ζυμαρικών. Θα διαφοροποιήσει επίσης τέλεια τη γεύση των γλυκών κέικ, γλυκών και σπιτικού ψωμιού. Μετά το degatoire, μπορούμε επίσης να πασπαλίσουμε σαλάτες, σάντουιτς, μούσλι, κουάκερ ή κοκτέιλ.
Η φλουμπενταζόλη ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζεται ανθελμινθικά (αντιπαρασιτικά).
Χρησιμοποιείται στη κτηνιατρική για τη θεραπεία παρασιτικών και σκωληκοειδών λοιμώξεων σε ζώα, κυρίως σε σκύλους, γάτες και ψάρια.
Η BHM Chemicals είναι προμηθευτής φλουμπενταζόλης ποιότητας Ph. Eur. κατάλληλης για χρήση σε κτηνιατρικές παρασκευές.
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 25 κιλά
Ο κινέρος, γνωστός επίσης ως κινόα ή περουβιανό ρύζι, είναι έτσι, που ονομάζεται Ψευδοσπόροι, δηλαδή, ένα φυτό που παράγει σπόρους με άμυλο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για τη διατροφική του αξία εδώ και αιώνες. Ονομάζεται ο "Άγιος των Ίνκας". Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να δείξει αντιαλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιϊικές και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύκολα εύπεπτη.%, Συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.7g - 3% υδατάνθρακες 57 - 22% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 14G - 28% αλάτι 0.01g & lt; 1%*RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων & nbsp; <strong> χρήση </strong> οι κόκκοι πρέπει να πλένονται σε νερό πριν το μαγείρεμα. Μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Η Chocorella είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός ρεβιθιών, χουρμάδων και κακάου, που δημιουργεί μια νόστιμη κρέμα για τη λιπάνση σάντουιτς. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τις ανθυγιεινές και δημοφιλείς σοκολατένιες κρέμες. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> μαγειρεμένα ρεβίθια 49%, χουρμάδες 19%, νερό, λάδι κανola, φιστίκια 4,4%, αποξηραμένο κακάο 0,5%, αλάτι Ιμαλαΐων & nbsp; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 955KJ/290kcal, πρωτεΐνες 11,3g, κορεσμένα λιπαρά οξέα 1,3g, υδατάνθρακες 22,9g <strong> Η Chocorella θα λειτουργήσει ως προϊόν για τη λιπάνση ψωμιού, καθώς και ως προσθήκη στο ψήσιμο και σε διάφορους τύπους επιδορπίων. Η πάστα μπορεί να προστεθεί σε τηγανίτες και βάφλες. Μια υγιεινή εναλλακτική λύση για τις δημοφιλείς σοκολατένιες κρέμες. & Nbsp; <strong> Σχόλια </strong> αποθηκεύστε σε θερμοκρασία έως 20 °C. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Η αποξηραμένη κράνμπερι είναι πλήρως αποξηραμένη με φυσικά φρούτα και έχει μια εκλεπτυσμένη γεύση ξινά-γλυκιά. Ο καρπός μοιάζει με αποξηραμένα σταφίδια, αλλά είναι μεγαλύτερος από αυτά, χαρακτηρίζεται από μια ζουμερή χρώμα και μια ευέλικτη υφή. Τα φρούτα κράνμπερι χρησιμοποιούνται ευρέως στις κουζίνες του κόσμου. περιέχουν οξέα, καροτενοειδή, φλαβονοειδή, τανίνες και πηκτίνες. Η κράνμπερι δεν χάνει τις ιδιότητές της κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, γι' αυτό, για οφέλη για την υγεία, μπορείτε να καταναλώσετε τις παρασκευές της, οι οποίες δεν είναι τόσο ξινές όσο τα φρέσκα φρούτα κράνμπερι. Η κράνμπερι λειτουργεί πολύ καλά στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί στο θάνατο των βακτηρίων που βρίσκονται στην κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στην κράνμπερι μειώνουν την προσκόλληση των βακτηρίων, χάρη στην οποία εκκρίνονται στα ούρα.
Το ταχίνι είναι μια πάστα από καβουρδισμένο σουσάμι που είναι πολύ δημοφιλής στη Μέση Ανατολή. Κερδίζουμε όλο και περισσότερη δημοτικότητα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή της πάστας ρεβιθιών που ονομάζεται χούμους, μπαμπα γκανούς (ένα πιάτο από μελιτζάνα), χαλβά, σάλτσα ταχινιού, σάλτσες, και χρησιμεύει ως προσθήκη σε κέικ και επιδόρπια. Το σουσάμι περιέχει βιταμίνες: A, B1, B2, B3, B6, B9 και E και μεγάλες ποσότητες ψευδαργύρου, φωσφόρου, μαγνησίου, μαγγανίου, χαλκού, καλίου, νατρίου, ασβεστίου και σιδήρου. Περιέχει πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, υγιή ακόρεστα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. Οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν δύο μοναδικές ουσίες: τη σεσαμίνη και τη σεσαμόλη. Και οι δύο ανήκουν στους λιγνάνους, οι οποίοι έχουν ιδιότητες μείωσης της χοληστερόλης. Η σεσαμίνη είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει το ήπαρ. Κορεσμένα λιπαρά οξέα 6.66g - 33% υδατάνθρακες 10 g - 4%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 1.6g - 2% πρωτεΐνη 23.2g - 46% φυτικές ίνες 7.9g.
Όχι μόνο οι νόστιμοι φυστίκια, αλλά και εξαιρετικά υγιεινοί, πωλούνται συνήθως σε κέλυφος. Περιέχουν υγιεινά λιπαρά, είναι καλή πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών. Τα φυστίκια είναι καλή πηγή βιταμίνης B6, η οποία, μεταξύ άλλων, επηρεάζει τη διάθεση και τη συγκέντρωση, βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, παίζει κεντρικό ρόλο στην απομάκρυνση των απαραίτητων χημικών από το σώμα και ανακουφίζει τη φλεγμονή. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι ένας από τους πιο πλούσιους ξηρούς καρπούς. Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, χάρη στις οποίες καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων και την πιθανότητα διαφόρων ασθενειών. Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς υποστηρίζουν την υγεία των ματιών. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι λιγότερο θερμιδικοί από άλλους ξηρούς καρπούς, και το επιπλέον πλεονέκτημά τους είναι η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, περίπου 20%. Βρίσκονται στη δεύτερη θέση μετά από τα αμύγδαλα.
Το κεχρί αποτελείται από κεχρί. Βοηθά στην αντιμετώπιση της οξίνωσης του σώματος, ενισχύει την ανοσία και είναι θρεπτικό και εύπεπτο. Είναι φυσικά χωρίς γλουτένη. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, σιδηρούχο σίδηρο και χαλκό. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου. Παρέχει στο σώμα εύπεπτη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι η βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το κεχρί έχει αντιϊική και ενισχυτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος. Οι βιταμίνες της ομάδας B και ο σίδηρος έχουν αιματοποιητική δράση. Το κεχρί βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, έχει θερμαντική δράση, βελτιώνει τον μεταβολισμό, την συγκέντρωση και τη μνήμη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και ενώσεις πυριτίου ενισχύει τα δόντια και τα οστά. - 4% Περιλαμβάνοντας κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.4g - 2% Υδατάνθρακες 72.1g - 28% περιλαμβάνοντας σάκχαρα 0.8g - 1% Πρωτεΐνη 10.1g - 20% Αλάτι < 0.
Οι νιφάδες μαγιάς μοιάζουν με ψίχουλα, παρασκευάζονται από ανενεργή μαγιά, μια φυσική πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β3 και Β8), Η και D και πολλών μικρο- και μακροστοιχείων. Έχουν μια αυθεντική γεύση ξηρού καρπού και τυριού, και ταιριάζουν υπέροχα με ρίζες και όσπρια. Συχνά χρησιμοποιούνται στην κουζίνα από άτομα που ακολουθούν vegan και χορτοφαγικές δίαιτες. Οι νιφάδες είναι πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών που ρυθμίζουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και εμπλουτίζουν τη βακτηριακή χλωρίδα του εντέρου. Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β έχουν θετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών και ενισχύουν το νευρικό σύστημα. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> μαγιά (Saccharomyces cerevisiae) & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 1387KJ /331kcal - 17%RWS*λίπος 5g - 7%εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 1.7g - 9%υδατάνθρακες 9g - 3%εκ των οποίων σάκχαρα 8g - 9%πρωτεΐνη 49g - 98%φυτικές ίνες 27g - 27g 0.5g - 8%*RWS - αναφορά τροφίμων & nbsp; <strong> χρήση </strong> οι νιφάδες μαγιάς χρησιμοποιούνται για να τονίσουν τη γεύση των παρασκευασμένων πιάτων, δίνοντας την
Αναζητάτε μια ράφι που θα είναι όχι μόνο λειτουργικό, αλλά θα συμπληρώνει επίσης αισθητικά τη διακόσμηση του καταστήματός σας; Ένα ράφι από κόντρα πλακέ είναι η τέλεια επιλογή! Κατασκευασμένο από φυσικό και οικολογικό υλικό, είναι όχι μόνο ανθεκτικό, αλλά ενσωματώνεται επίσης τέλεια σε διάφορες διατάξεις. Το ράφι έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη παρουσίαση των προϊόντων ECO. Διαθέτει ευρείες ράφια που μπορούν να φιλοξενήσουν διάφορους τύπους τροφίμων, μπαχαρικών και άλλων οικολογικών προϊόντων. Ο διαφανής σχεδιασμός του ραφιού επιτρέπει στους πελάτες να έχουν εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα ενώ τα εκθέτει με αισθητικό τρόπο.
Το ράφι είναι διαθέσιμο σε εκδοχή βαμμένη ή εκτυπωμένη. Το βαμμένο κόντρα πλακέ θα δώσει στον εσωτερικό χώρο έναν ζεστό και φυσικό χαρακτήρα, ενώ το εκτυπωμένο κόντρα πλακέ μπορεί να είναι ένα ελκυστικό διακοσμητικό στοιχείο. Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε ένα ράφι κατά παραγγελία, προσαρμόζοντας το μέγεθος και την εμφάνισή του στις ανάγκες σας.
Διαστάσεις: 600x400x1900 mm
Υλικό: Βαμμένο, εκτυπωμένο και βαμμένο κόντρα πλακέ
Προορισμός: Καταστήματα, εκθέσεις, χονδρέμποροι, αποθήκες
Το έλαιο τσαγιού έχει ευχάριστη και αρωματική οσμή. Παράγεται από φύλλα του δέντρου τσαγιού που βρίσκονται στην Αυστραλία. Το όνομα του ελαίου, καθώς και το ίδιο το δέντρο από το οποίο παράγεται, δεν έχουν καμία σχέση με το τσάι. Το φυτό ονομάστηκε δέντρο τσαγιού από τον καπετάνιο Κουκ, ο οποίος, όπως και οι αυτόχθονες, χρησιμοποίησε τα φύλλα του για να παρασκευάσει ένα ρόφημα που αντικαθιστούσε το τσάι. Η ευεργετική δράση των φύλλων του δέντρου τσαγιού χρησιμοποιήθηκε από τους αυτόχθονες, οι οποίοι τα χρησιμοποιούσαν για να απολυμαίνουν και να θεραπεύουν πληγές. Σήμερα, αυτό το δέντρο καλλιεργείται σε μεγάλη κλίμακα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος για το αιθέριο έλαιο που παράγεται από αυτή τη πρώτη ύλη, η οποία περιέχει περισσότερες από 90 δραστικές ενώσεις. Χαρακτηρίζεται από μια φρέσκια και φυτική οσμή και ένα άχρωμο ή ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Το έλαιο χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως ένα από τα πιο ισχυρά συστατικά με αντιϊικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες.
Η μπαχαρική Jarzynka είναι ένα καθολικό μπαχαρικό για πολλά πιάτα. Βασίζεται σε αποξηραμένα λαχανικά, βότανα και κουρκουμά. Αναδεικνύει τέλεια τη γεύση των πιάτων και τους δίνει ένα ευχάριστο φυτικό άρωμα. Η Jarzynka δεν περιέχει κανένα περιττό χημικό πρόσθετο, ενισχυτικά γεύσης ή αρωμάτων. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αλάτι, ζάχαρη, πανάδιπ, καρότα, καλαμπόκι, κρεμμύδι, αχλάδι & nbsp; <strong> χρήση </strong> προστίθεται σε σούπες, σάλτσες, στιφάδο, σαλάτες και άλλα πιάτα, δίνοντάς τους ένα ευχάριστο φυτικό άρωμα και τονίζοντας τη γεύση των παρασκευασμένων πιάτων.
Η αμυγδαλόσκονη έχει παραχθεί 100% από την άλεση λευκών και σπάνιων αμυγδάλων. Έχει χαρακτηριστική γεύση αμυγδάλου και είναι πολύ χορταστική. Περιέχει φυσικά ακόρεστα λιπαρά οξέα, πολλές πρωτεΐνες, σίδηρο και βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών B. Δεν περιέχει γλουτένη. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και είναι πολύ λιγότερο θερμιδική από το αλεύρι σίτου. Η αμυγδαλόσκονη συνιστάται για άτομα που ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη. 52 γρ - 75%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 3,95 γρ - 20% υδατάνθρακες 18,67 γρ - 7%, εκ των οποίων σάκχαρα 4,63 γρ - 5% πρωτεΐνη 21,4 γρ - 43% ίνες 9,9 γρ & lt; 0,048 γρ < 1% * RWS - Αναφορά διατροφικής αξίας <strong> χρήση </strong> Η αμυγδαλόσκονη είναι κατάλληλη για πολλά πιάτα, ιδιαίτερα για γλυκά πιάτα: τηγανίτες, μάφιν, βάφλες, γλυκές ομελέτες, διάφορους τύπους ζαχαροπλαστικής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προσθήκη σε πιάτα με κρέας.
Ήδη οι Ινδιάνοι της Βόρειας Αμερικής και οι πρωτογενείς ευρωπαϊκοί λαοί γνώριζαν τις εξαιρετικές ιδιότητες του πεύκου και κατασκεύαζαν ειδικότητες και κλαδιά από τις βελόνες και τα κλαδιά του. Ο πόνος από το πεύκο προέρχεται από τις βελόνες του κοινού πεύκου. Στην φυσική ιατρική και την αρωματοθεραπεία, το λάδι πεύκου είναι κυρίως ένα πολύτιμο αναλγητικό. Έχει επίσης θερμαντικές, αντισηπτικές και βακτηριοκτόνες ιδιότητες. Οι εισπνοές με λάδι πεύκου ανακουφίζουν τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. Εξαλείφει τα συμπτώματα της κόπωσης, της νευραλγίας και της νευρικής εξάντλησης. Το αλόη του πεύκου έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί να αναμειχθεί με λάδι βάσης, να μασάζεται στο δέρμα για να εξαλείψει το οίδημα και να καταστείλει τις φλεγμονώδεις διαδικασίες. Λάμπει και καθαρίζει τον αέρα στους χώρους. < / Strong> Το φύλλο του Pinus sylvestris & nbsp; <strong> χρήση </strong> <ul> <li> Για τον πόνο διαφόρων προελεύσεων </li> <li> Περιορισμός
Οι καρύδες πεκάν κατατάσσονται ως ένα από τα πιο ευγενή είδη ξηρών καρπών. Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο της διατροφής των ιθαγενών κατοίκων της Βόρειας Αμερικής. Οι καρύδες έχουν μια ελαφρώς γλυκιά και βουτυρώδη γεύση, επομένως ταιριάζουν τέλεια σε όλες τις τούρτες, τα γλυκά και τη σοκολάτα. Είναι ένα συστατικό της διάσημης πίτας πεκάν, που παρασκευάζεται κατά την Ημέρα Ευχαριστιών. Το 90% των λιπαρών που περιέχονται στις καρύδες πεκάν είναι υγιή και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Τα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την υγεία του δέρματος και τη σωστή καρδιοαγγειακή λειτουργία. Μειώνουν την LDL (γνωστό ως κακή χοληστερόλη), προστατεύοντας έτσι από την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης. Οι καρύδες πεκάν περιέχουν βιταμίνες: C, E, K και βιταμίνες B, καθώς και μαγνήσιο, μαγγάνιο και χαλκό. Το μαγγάνιο υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και επιταχύνει τη μεταφορά της χοληστερόλης, ενώ ο χαλκός είναι απαραίτητος για...
Τα ρεβίθια είναι ρεβίθια ή φασόλια μαλλιών, προέρχονται από μια ομάδα οσπρίων. Τα ρεβίθια είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και των απαραίτητων αμινοξέων, επομένως μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας. Αποτελούν πηγή σύνθετων υδατανθράκων και φυτικών ινών. Τα ρεβίθια παρέχουν στο σώμα διάφορες βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ποσοτήτων φωσφόρου, βιταμίνης B9, σιδήρου, ψευδαργύρου, μαγνησίου και καλίου. Περιέχουν επίσης ακόρεστα λιπαρά οξέα. Είναι χαμηλά σε θερμίδες και έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, και οι ίνες που περιέχουν βοηθούν στη μείωση των επιπέδων τριγλυκεριδίων και «κακής» χοληστερόλης. Το ρεβίθι εκτιμάται ιδιαίτερα από τους χορτοφάγους και τα άτομα με αλλεργίες. Η αλεύρι ρεβιθιού παράγεται από τα όσπρια και έτσι αυτό το αλεύρι χαρακτηρίζεται από μοναδική περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ενώ η γεύση του θυμίζει τη γεύση του ουμάμι.
Η Ασβαγκάντα είναι ένα εκχύλισμα ρίζας του φυτού, της οικογένειας Νυχτολούλουδου, που ονομάζεται Smalfish Witania, γνωστό και ως Ινδικό Τζίνσενγκ. Είναι ένα καλά γνωστό και μακροχρόνιο βότανο στην ινδική ιατρική Αγιουρβέδα και έχει γίνει δημοφιλές συμπλήρωμα λόγω των πλεονεκτημάτων της για την υγεία. Η Ασβαγκάντα έχει προσαρμογόνες ιδιότητες. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης σε άτομα που είναι χρόνια αγχωμένα, να μειώσει το επίπεδο άγχους και ανησυχίας. Έχει αποδειχθεί ότι η Ασβαγκάντα αυξάνει τη δραστηριότητα των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος NK, που ονομάζονται φυσικοί δολοφόνοι, και μειώνει τους δείκτες φλεγμονής. Η Ασβαγκάντα έχει θετική επίδραση στην καρδιά και το καρδιοαγγειακό σύστημα, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, υποστηρίζει κατά τη διάρκεια περιόδων ψυχικής και νευρικής έντασης, βελτιώνει την αντοχή του σώματος στο άγχος και βοηθά στη διατήρηση της βέλτιστης αντοχής, συναισθήματα ενέργειας και ζωτικότητας, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.
Το σουσάμι έχει βρει χρήση στη ιατρική, τα καλλυντικά και την κουζίνα χάρη στην πλούσια διατροφική του αξία. Οι σπόροι σουσαμιού μπορεί να είναι λευκοί, κόκκινοι, καφέ ή μαύροι, ενώ πιο συχνά στις κουζίνες συναντάμε τους λευκούς και τους μαύρους. Οι σπόροι σουσαμιού προσφέρουν στα πιάτα μια συγκεκριμένη αρωματική γεύση και ξηρού καρπού. Είναι το κύριο συστατικό του Ταχίνι - πάστα σουσαμιού που προστίθεται, μεταξύ άλλων, στο χούμους και τη χαλβά. Οι σεζαμόλη, σεζαμινόλη και το σουσάμι, φυσικοί αντιοξειδωτικοί παράγοντες που περιέχονται στους σπόρους, καθιστούν το σουσάμι εξαιρετικά ανθεκτικό στο να χαλάσει. Οι σπόροι σουσαμιού είναι θησαυρός ασβεστίου που ενισχύει τα οστά. Είναι πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και φυτοστερολών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία της καρδιάς. Οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν βιταμίνες A, από την ομάδα B (B1, B2, B3, B6 και B9), E και μεταλλικά στοιχεία: ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, χαλκό, κάλιο, νάτριο, ασβέστιο και σίδηρο. Τα μέταλλα στους σπόρους τους καθιστούν εξαιρετική προσθήκη στη διατροφή και προσφέρουν πολλά οφέλη για την υγεία.
Το καστανό ρύζι είναι ένα ολόκληρο σπόρο του φυτού Ορίζα σάτιβα, από το οποίο προέρχεται το δημοφιλές λευκό ρύζι. Το καστανό ρύζι καθαρίζεται από το εξωτερικό μη βρώσιμο φλοιό, αφήνοντας τις κλίμακες, το πίτουρο και τον σπόρο ανέγγιχτα. Η γεύση του καστανό ρυζιού έχει μια λεπτή ξηρή νότα, είναι λίγο πιο σκληρό από το λευκό, χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος, αλλά έχει επίσης πολλές περισσότερες υγιεινές ιδιότητες από το καθαρισμένο λευκό ρύζι. Το καστανό ρύζι έχει περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα, περιέχει πλούσιο σε φυτικές ίνες πίτουρο, έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη και παγώνει πιο αργά. Είναι επομένως ιδανικό για άτομα που φροντίζουν τη σιλουέτα τους. Περιέχει κυρίως: φώσφορο, που είναι απαραίτητος για την οικοδόμηση οστών και δοντιών, κάλιο, που είναι υπεύθυνο, μεταξύ άλλων, για τη σωστή λειτουργία της καρδιάς, μαγνήσιο, που μας προστατεύει από το άγχος, σίδηρο, που είναι απαραίτητος στη διαδικασία της κυτταρικής αναπνοής και χαλκό, ο οποίος, για παράδειγμα, φροντίζει για την κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών μας. Σε αυτό το ρύζι βρίσκουμε επίσης λίγο ιώδιο, που συμμετέχει στη διαδικασία παραγωγής θυρεοειδών ορμονών.
Τα αμύγδαλα είναι σπόροι αμυγδαλιάς που αναπτύσσονται σε περίπου 30 διαφορετικές ποικιλίες. 8 στα 10 αμύγδαλα προέρχονται από καλλιέργειες στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, όπου οι κλιματικές συνθήκες είναι ιδανικές για την ανάπτυξη αμυγδαλιών. Τα αμύγδαλα ανήκουν στην ίδια οικογένεια με τις κερασιές, τα ροδάκινα και τις μάνγκο. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, και έτσι έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά δεν αυξάνουν την απειλή της "κακής" χοληστερόλης. Επιπλέον, πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, έναν γνωστό αντιοξειδωτικό παράγοντα, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, καθαρίζει έτσι τις φλέβες και προλαμβάνει τις καρδιοπάθειες και επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω της σύνθεσής τους από ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, χαλκό, βιταμίνη Κ, πρωτεΐνη και ψευδάργυρο.