Τι είναι η βρώμη;
Η βρώμη είναι αποξηραμένα και αλεσμένα βρώμη. Είναι γεμάτη από υδατάνθρακες και επομένως ενέργεια. Χρησιμοποιείται ευρέως ως ζωοτροφή (άλογα) και ως πρώτη ύλη για χυλό, ψωμί, κέικ, μούσλι και γκρανόλα.
Πώς παρασκευάζεται η βρώμη;
Για να παρασκευαστεί η βρώμη, χρησιμοποιείται ολόκληρος ο σπόρος. Έτσι περιλαμβάνει το πίτουρο και το βλαστό και όχι μόνο το άμυλο του σπόρου. Η βρώμη είναι επομένως πάντα ολικής αλέσεως.
Υγιεινές ιδιότητες της βρώμης
Η βρώμη περιέχει πολλούς υδατάνθρακες και είναι επομένως μια καλή πηγή ενέργειας για τους αθλητές. Η βρώμη περιέχει επίσης πολύ μαγγάνιο. Είναι γνωστό ότι η βρώμη έχει χοληστερίνη-χαμηλωτική δράση. Τέλος, η βρώμη είναι ο μόνος γνωστός τύπος δημητριακού που περιέχει πρωτεΐνη. Η ποιότητα αυτής της πρωτεΐνης Avenalin είναι συγκρίσιμη με αυτή της σόγιας.
Τι είναι η ζάχαρη από άνθη καρύδας;
Η ζάχαρη από άνθη καρύδας είναι ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης, που προέρχεται από το νέκταρ των ανθέων της καρύδας. Η ζάχαρη από άνθη καρύδας ονομάζεται επίσης ‘ζάχαρη καρύδας’. Η βιολογική ζάχαρη από άνθη καρύδας παράγεται αποκλειστικά με το χέρι και προσφέρει σε πολλές οικογένειες ένα σταθερό, τακτικό εισόδημα.
Το γλυκό χυμό των ανθέων καρύδας θερμαίνεται πάνω από μια απαλή φωτιά, με αποτέλεσμα να σχηματίζεται ένα συμπαγές μπλοκ ζάχαρης. Η ζάχαρη καρύδας είναι μια εύκολη εναλλακτική λύση για τη ζάχαρη τραπέζι, καθώς έχει την ίδια γλυκαντική δύναμη.
Πώς είναι η γεύση της ζάχαρης από άνθη καρύδας;
Η γεύση είναι ένας από τους λόγους για να αγοράσετε ζάχαρη από άνθη καρύδας. Η ζάχαρη έχει μια γεύση που θυμίζει καραμέλα. Αυτή η πλούσια, κρεμώδης γεύση είναι ιδιαίτερα αισθητή όταν η ζάχαρη λιώσει.
Λόγω της γεύσης καραμέλας, η ζάχαρη από άνθη καρύδας είναι μια ευπρόσδεκτη λιχουδιά για σχεδόν όλους τους τύπους γλυκών και τηγανίτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ζεστά ροφήματα ή κοκτέιλ. Οι δυνατότητες…
Προέλευση
Το αλάτι της ερήμου Καλαχάρι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Το αλάτι εξάγεται από μια φυσική αλμυρή λίμνη στην έρημο Καλαχάρι στη Νότια Αφρική. Το αλάτι της ερήμου ξηραίνεται στον ήλιο και στη συνέχεια συσκευάζεται. Η περιοχή είναι πάντα ακατοίκητη και δεν έχει χρησιμοποιηθεί για βιομηχανικούς σκοπούς. Το αλάτι της ερήμου Καλαχάρι είναι ένα γκουρμέ αλάτι που είναι εντελώς απαλλαγμένο από αρνητικές περιβαλλοντικές επιρροές.
Η αρχική κατάσταση του αλατιού είναι χονδροειδής. Με τη βοήθεια ενός μύλου από ατσάλι, αλέθεται σε μεσαίο χοντρό και λεπτό αλάτι, όπως απαιτείται. Δεν προστίθενται άλλες τεχνητές ουσίες σε αυτό το αλάτι.
Συστατικά και Χρήση
Αυτό το προϊόν είναι πάνω από 280 εκατομμύρια ετών και περιέχει πολλά μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Οι κορυφαίοι σεφ ορκίζονται σε αυτό το φυσικό αλάτι της ερήμου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα.
Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του αλατιού της ερήμου Καλαχάρι:
93.7% NaCl
0.03% Ca
0.008% Mg
4.0% θειικό
0.006% κάλιο
Κάκαο Σκόνη Αλκαλοποιημένο Βιολογικό
Οι κακαόδενδροι από τους οποίους παράγεται η σκόνη κακάο προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Οι κακαόδενδροι (Theobroma) παράγουν λοβούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε λοβός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πολτού. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι λοβοί ανοίγονται και αδειάζονται. Ο απομακρυσμένος πολτός τοποθετείται στη συνέχεια στον ήλιο για μερικές ημέρες για να ζυμωθεί. Κατά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από έναν μύλο, για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου στη συνέχεια αλέθονται για 10 ώρες με μια πέτρα μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπολείμματα από το βούτυρο. Τα υπολείμματα αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο.
Αλκαλοποιημένο
Η ολλανδική (αλκαλοποιημένη) κακάο διαφέρει από την κακάο άλλων χωρών, γι' αυτό και η αλκαλοποιημένη κακάο ονομάζεται επίσης Dutched cacao στις Η.Π.Α. Η φυσική κακάο καλλιεργείται...
Λοιπές υπηρεσίες / Ενσωμάτωσης BIO Kelp / Ιώδιο Κάψουλες σε vegan HPMC κάψουλες με την επιθυμητή ποσότητα.
Παράγουμε τις κάψουλες Bio Kelp σας στην επιθυμητή ποσότητα σε χορτοφαγικές HPMC κάψουλες σε προσιτές τιμές.
Στη συνέχεια, γεμίζουμε τις κάψουλες σας σε δοχεία, βάζα ή σακούλες με σταθερή βάση - ετικετοποιούμε και μπορούμε επίσης να τις στείλουμε ή να τις αποθηκεύσουμε υπό ελεγχόμενες θερμοκρασίες στις εγκαταστάσεις μας.
Επιπλέον, οι εσωτερικοί μας γραφίστες προσφέρουν σύγχρονα και φρέσκα σχέδια και είναι ήδη εξοικειωμένοι με τους κανονισμούς σήμανσης συμπληρωμάτων διατροφής.
Σας προσκαλούμε θερμά να επισκεφθείτε την παραγωγική μας μονάδα.
Ανυπομονούμε για την επικοινωνία σας.
Σας προσφέρουμε τις ίνες ακακίας μας, παραγόμενες στη Γερμανία, ως συμβατική ή βιολογική πρώτη ύλη, συσκευασμένες σε σκόνη ή κάψουλες.
Ίνες ακακίας σε σκόνη ή κάψουλες σε βιολογική ή συμβατική μορφή.
Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται φρέσκα στη Γερμανία.
Λειτουργία παραγωγής / Ενσωμάτωσης ΒΙΟ Κουρκουμά σε vegan HPMC κάψουλες με την επιθυμητή ποσότητα.
Παράγουμε τις Βιολογικές Κάψουλες Κουρκουμά σας στην επιθυμητή ποσότητα σε χορτοφαγικές HPMC κάψουλες σε προσιτές τιμές.
Στη συνέχεια, γεμίζουμε τις κάψουλες σας σε δοχεία, βάζα ή σακούλες με σταθερή βάση - ετικετοποιούμε και μπορούμε επίσης να τις στείλουμε ή να τις αποθηκεύσουμε υπό ελεγχόμενες θερμοκρασίες στις εγκαταστάσεις μας.
Επιπλέον, οι εσωτερικοί μας γραφίστες προσφέρουν σύγχρονα και φρέσκα σχέδια και είναι ήδη εξοικειωμένοι με τους κανονισμούς σήμανσης συμπληρωμάτων διατροφής.
Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας.
Ανυπομονούμε για την επικοινωνία σας.
Προέλευση Φασόλια Μουνγκ
Τα φασόλια Μουνγκ είναι άγνωστα σε πολλούς ανθρώπους, έχουν χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια στην Ινδία και την Κίνα, και παρόλα αυτά σχεδόν όλοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους κάποια στιγμή.
Διαδικασία παραγωγής Φασόλια Μουνγκ
Οι βλαστοί φασολιών είναι ο σπόρος που θα εξελιχθεί τελικά σε ένα φυτό με λοβούς (γεμάτους με φασόλια Μουνγκ). Όχι μόνο οι βλαστοί φασολιών είναι ο τρόπος που ήρθατε σε επαφή με τα φασόλια Μουνγκ. Τρόφιμα όπως τα γυάλινα νουντλς παρασκευάζονται από το φασόλι. Είναι εύπεπτα αλλά και εξαιρετικά θρεπτικά.
Υγιεινές ιδιότητες Φασόλια Μουνγκ
Τα φασόλια Μουνγκ είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, αλλά με λίγες θερμίδες. Τα φασόλια είναι πλούσια σε κάλιο (καλό για την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία), φολικό οξύ, βιταμίνη B και μέταλλα.
Λειτουργία παραγωγής / Ενσωμάτωσης BIO Ashwagandha Κάψουλες σε vegan HPMC Κάψουλες με την επιθυμητή ποσότητα γεμίσματος.
Παράγουμε τις βιολογικές κάψουλες Ashwagandha σας στην επιθυμητή ποσότητα σε χορτοφαγικές HPMC κάψουλες σε οικονομικές τιμές.
Στη συνέχεια, γεμίζουμε τις κάψουλες σας σε δοχεία, γυάλινα βάζα ή σακούλες με σταθερή βάση - ετικετοποιούμε και μπορούμε επίσης να τις στείλουμε για εσάς ή να τις αποθηκεύσουμε υπό ελεγχόμενες θερμοκρασίες στις εγκαταστάσεις μας.
Επιπλέον, οι εσωτερικοί μας γραφίστες προσφέρουν σύγχρονα και φρέσκα σχέδια και είναι ήδη εξοικειωμένοι με τους κανονισμούς επισήμανσης συμπληρωμάτων διατροφής.
Σας προσκαλούμε θερμά να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας.
Ανυπομονούμε για την επικοινωνία σας.
Ποιοτική Σκόνη Μπρόκολου BIO
Η σκόνη μπρόκολου BIO από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει δημιουργηθεί με προσοχή στον άνθρωπο και τη φύση. Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και υψηλής ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται και συχνά συσκευάζονται στην Ευρώπη. Το βιολογικό σήμα ποιότητας σημαίνει 100% ελεγμένο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά είναι εγγυημένα ελεύθερα από οποιαδήποτε πρόσθετα όπως ζάχαρη, λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για τα φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.
Λίγη ιστορία για τα Παντζάρια
Το παντζάρι (Beta vulgaris subsp. vulgaris var. ruba) είναι ένα ριζικό λαχανικό από την οικογένεια των αμαρανθών (Amaranthaceae) στο γένος παντζάρι και είναι στενά συγγενές με τη ζαχαρότευτλο. Η λέξη 'παντζάρι' είναι μια παλαιογερμανική δανεική λέξη από το λατινικό 'beta'. Τα παντζάρια καλλιεργούνταν στην αρχαιότητα από όλους τους ισχυρούς λαούς. Οι Έλληνες και οι Αιγύπτιοι τα χρησιμοποιούσαν κυρίως για τα φύλλα τους και πιστεύεται ότι οι αρχαίοι Ρωμαίοι ανακάλυψαν τελικά ότι το παντζάρι μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί.
Η χρήση των Παντζαριών
Χρησιμοποιούμε το παντζάρι (κομμένο) για να το κάνουμε τουρσί, για να φτιάξουμε προμαγειρεμένα λαχανικά, αλλά και για να φτιάξουμε Μπορς, το δημοφιλές συστατικό σε πολλές ανατολικοευρωπαϊκές σούπες.
Υγιεινές ιδιότητες Σκόνης Παντζαριού
Η σκόνη παντζαριού δίνει ένα όμορφο κόκκινο ή ροζ χρώμα σε κέικ, cupcakes, τηγανίτες, σάλτσες, σούπες, ντιπ και άλλες παρασκευές. Αυτή η σκόνη παντζαριού προσφέρει μια απαλή, γλυκιά γεύση, ...
Τι είναι η Ξυλιτόλη (ζάχαρη σημύδας);
Η Ξυλιτόλη είναι ένα φυσικό αλκοόλ ζάχαρης που βρίσκεται σε πολλά λαχανικά, φρούτα και τον φλοιό διαφόρων δέντρων. Η ζάχαρη σημύδας μας παρασκευάζεται αποκλειστικά από ξύλο σημύδας και οξιάς από τη Σκανδιναβία. Η Ξυλιτόλη εξάγεται από τη ζάχαρη του ξύλου (ξυλόζη) με πολύ περίπλοκο τρόπο. Το ψιλοκομμένο ξύλο αναμειγνύεται με νερό. Το μείγμα ξύλου-νερού καθαρίζεται και φιλτράρεται μέχρι να απομακρυνθούν εντελώς όλες οι άλλες ουσίες από την ξυλιτόλη.
Η ζάχαρη σημύδας είναι κατάλληλη για διαβητικούς
Η ζάχαρη σημύδας έχει ελαφρώς λιγότερη γλυκαντική δύναμη από τη γνωστή επεξεργασμένη (λευκή) ζάχαρη, αλλά επηρεάζει το σάκχαρο του αίματος μόνο ελαφρώς. Αυτή η ζάχαρη είναι πολύ κατάλληλη για διαβητικούς, η γλυκαιμική της αξία είναι μόνο 7.
Οφέλη της ζάχαρης μπύρας
Η Ξυλιτόλη έχει ενυδατική δράση στο δέρμα και μπορεί να αυξήσει την ποσότητα υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Η Ξυλιτόλη είναι μια φυσική εναλλακτική λύση στη ζάχαρη. Η Ξυλιτόλη μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε κάθε οδοντόκρεμα και συχνά βρίσκεται σε τσίχλες...
Τι είναι η σκόνη πρωτεΐνης από μπιζέλια;
Τα μπιζέλια, όλοι γνωρίζουν τα μπιζέλια: είναι μικρά, στρογγυλά και πράσινα. Οι περισσότεροι άνθρωποι τα βρίσκουν νόστιμα, ενώ κάποιοι τα θεωρούν άσχημα. Η πιο γνωστή χρήση των μπιζελιών είναι αυτή της σούπας μπιζελιών. Ωστόσο, τα μπιζέλια χρησιμοποιούνται επίσης ως βασική πρώτη ύλη για την παραγωγή σκόνης πρωτεΐνης από μπιζέλια. Μια σκόνη πρωτεΐνης ονομάζεται επίσης σκόνη πρωτεΐνης. Έτσι, μια σκόνη πρωτεΐνης είναι γεμάτη με πρωτεΐνες. Οι αθλητές χρησιμοποιούν σκόνες πρωτεΐνης για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη των μυών τους. Οι μύες χρειάζονται πρωτεΐνες για να αναπτυχθούν και να αναρρώσουν. Και μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες φυτικές πηγές πρωτεΐνης είναι η σκόνη πρωτεΐνης από μπιζέλια.
Πώς παρασκευάζεται η σκόνη πρωτεΐνης από μπιζέλια;
Μετά τη συγκομιδή, τα μπιζέλια επιλέγονται, καθαρίζονται και υγροποιούνται. Η πρωτεΐνη εξάγεται μέσω μιας διπλής διαδικασίας διαχωρισμού: το υγρό πρωτεΐνης αποστραγγίζεται και στη συνέχεια καθαρίζεται. Στη συνέχεια, ξηραίνεται, κοσκινίζεται, επιθεωρείται και συσκευάζεται για αποστολή.…
BIO Αγαυενζάχαρη / BIO Αγαυενσιρόπι
BIO Αγαυενδίκτυς ή BIO Αγαυενσιρόπι είναι κανονικά ένας χρυσό-καφέ, λεπτόρρευστος, καθαρός σιρόπι από αγαύη που προέρχεται από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια (DE-ÖKO-006). Εκτός από την χρυσό-καφέ τυπική ποικιλία, υπάρχουν για ειδικές εφαρμογές αγαυενσιρόπια από πολύ ανοιχτό έως πολύ σκούρο. BIO Αγαυενσιρόπι είναι ένα εναλλακτικό γλυκαντικό που καταναλώνεται συχνά από χορτοφάγους. Επίσης, στον τομέα της εστίασης, ο αγαυενδίκτυς χρησιμοποιείται ευρέως, για παράδειγμα, σε κοκτέιλ.
Ο πρώτος υλικός που παράγεται από διάφορες ποικιλίες αγαύης στο Μεξικό αποτελείται από γλυκόζη, αλλά κυρίως από φρουκτόζη (περίπου 80%) και διαθέτει πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Ο αγαυενδίκτυς χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της ζάχαρης, ενώ καταναλώνεται ιδιαίτερα από χορτοφάγους και ως υποκατάστατο του μελιού. Είναι ελαφρώς πιο γλυκός από το προϊόν των μελισσών.
BIO Αγαυενσιρόπι διαλύεται γρήγορα και μπορεί να βρεθεί σε διάφορες αποχρώσεις και διαφορετικά...
Η νόστιμη εναλλακτική λύση στον καφέ από φασόλια.
Το Guafee είναι μια νόστιμη και υγιεινή εναλλακτική λύση στον καφέ από φασόλια. Ένα μείγμα από ιταλικό καφέ δημητριακών και SINFO-Guarana.
Η νόστιμη εναλλακτική λύση στον καφέ από φασόλια.
Το Guafee είναι μια νόστιμη και υγιεινή εναλλακτική λύση στον καφέ από φασόλια. Ένα μείγμα από ιταλικό καφέ δημητριακών και SINFO-Guarana.
Το Guafee είναι γρήγορο και εύκολο στην προετοιμασία.
Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε το Guafee ως Latte Macchiato, Cafe au Lait, Espresso ή ως Eiscafe.
Συστατικά: 75% καφές δημητριακών (κριθάρι, βύνη, κιχώριο, σίκαλη, σύκο) 25% Guarana.
Όλα τα συστατικά είναι από ελεγμένη βιολογική καλλιέργεια.
Αριθμός άρθρου: 01103
Ονομασία: Bio-Guafee
Μέγεθος: 250g
Χρόνος παράδοσης: 48 ώρες
Ποιοτική Κομμένη Τζίντζερ ΒΙΟ Κομμένη Τζίντζερ ΒΙΟ από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει δημιουργηθεί με προσοχή στον άνθρωπο και τη φύση. Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και υψηλής ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται και συχνά συσκευάζονται στην Ευρώπη. Το σήμα ΒΙΟ σημαίνει 100% ελεγμένο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά είναι εγγυημένα ελεύθερα από οποιαδήποτε πρόσθετα όπως ζάχαρη, λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για τα φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.
Οι κόκκινες φασόλες kidney οφείλουν το όνομά τους στο νεφροειδές σχήμα και το χρώμα τους. Οι φασόλες kidney περιέχουν πολλές πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, αλλά και ουσίες όπως βιταμίνη B, φολικό οξύ, σίδηρο και μαγνήσιο. Οι κόκκινες φασόλες kidney είναι ένα σημαντικό συστατικό της κουζίνας των βόρειων περιοχών της Ινδίας και του Πακιστάν. Εδώ επεξεργάζονται με την ονομασία Rajma. Ίσως να δοκιμάσετε την συνταγή Rajma chawal. Εκτός από το Rajma, οι φασόλες kidney είναι επίσης γνωστές από το Chili con Carne του Μεξικού / ΗΠΑ και το Montagskreol από τις ΗΠΑ. Οι κόκκινες φασόλες kidney μπορούν επίσης να καταναλωθούν μεμονωμένα ως χύμα φασόλια. Βιολογικές κόκκινες φασόλες kidney Οι βιολογικές κόκκινες φασόλες kidney από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει παραχθεί με προσοχή στον άνθρωπο και τη φύση.
Παράγουμε τις κάψουλές σας με ιώδιο από την φυτική πρώτη ύλη BIO Kelp στην επιθυμητή σας δοσολογία.
Παράγουμε τις κάψουλες ιώδιο BIO Kelp στην επιθυμητή σας ποσότητα σε χορτοφαγικές κάψουλες HPMC σε οικονομικές τιμές.
Στη συνέχεια, γεμίζουμε τις κάψουλές σας σε δοχεία, βάζα ή σακούλες με σταθερή βάση - τις ετικετοποιούμε και μπορούμε επίσης να τις στείλουμε για εσάς ή να τις αποθηκεύσουμε υπό ελεγχόμενες θερμοκρασίες στις εγκαταστάσεις μας.
Επιπλέον, οι εσωτερικοί μας γραφίστες προσφέρουν σύγχρονα και φρέσκα σχέδια και είναι ήδη εξοικειωμένοι με τους κανονισμούς επισήμανσης συμπληρωμάτων διατροφής.
Σας προσκαλούμε θερμά να επισκεφθείτε την παραγωγική μας μονάδα.
Ανυπομονούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.