Ελαφρώς ψημένα σπόρια κολοκύθας, με τυπικό άρωμα ψημένων σπόρων κολοκύθας. Ελαφρώς αλατισμένα. Κατάλληλα για καθαρή απόλαυση και ως συστατικό για ψήσιμο. Αποθηκεύστε σε ξηρό μέρος, προστατευμένο από άμεσο ηλιακό φως.
Ο σπόρος κεχριμπαριού, γνωστός επίσης ως κεχριμπάρι ή γκρι κεχριμπάρι, είναι μια σπάνια και πολύτιμη ουσία που παράγεται από την φάλαινα σπέρματος. Δημιουργείται στο πεπτικό σύστημα της φάλαινας ως αποτέλεσμα ενός ερεθισμού που προκαλείται από τα ράμφη των καλαμαριών ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα. Με την πάροδο του χρόνου, τα πεπτικά ένζυμα της φάλαινας μετατρέπουν αυτόν τον ερεθισμό σε μια στερεή κηρώδη ουσία. Ο σπόρος κεχριμπαριού έχει ένα μοναδικό και πολύπλοκο άρωμα, συχνά περιγραφόμενο ως μουσχάτο, γήινο και γλυκό. Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία αρωμάτων ως σταθεροποιητής για να ενισχύσει τη διάρκεια και τη διάχυση των αρωμάτων. Λόγω της σπανιότητάς του και της υψηλής ζήτησης, ο σπόρος κεχριμπαριού θεωρείται πολυτελής συστατικό. Η χρήση του χρονολογείται αιώνες πίσω και συνεχίζει να εκτιμάται ιδιαίτερα σήμερα.
Φυτικά Έλαια
Διαθέσιμες Ποιότητες:
Διάφορα υψηλής ποιότητας φυτικά έλαια
Τομείς Χρήσης:
Για τη βιομηχανική παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, αθλητισμού, τροφών για κατοικίδια και ζωοτροφών.
Ποιοτικός Έλεγχος:
Ιδιωτικό Εργαστήριο & Αποθήκη
Πολύ υψηλή ποιότητα & ασφάλεια, διασφαλισμένη μέσω συνεχούς και εντατικού ελέγχου των πρώτων υλών μας. Αυτό είναι η υπόσχεσή μας, για την οποία υποστηρίζουμε με το ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ APLANTIS.
Ειδικοί Τροφίμων / Συμβουλές / Έλεγχος Νομικών Κανονισμών
Η έξυπνη οικογένεια FemtoFiber είναι η νέα σειρά υπερταχέων λέιζερ ίνας της TOPTICA, διαθέσιμη σε εκδόσεις picosecond ή femtosecond, βασισμένη είτε σε αρχιτεκτονική λέιζερ ίνας με προσμίξεις Ytterbium είτε σε προσμίξεις Erbium. Αυτά τα συστήματα είναι αφιερωμένα σε εφαρμογές που κυμαίνονται από σκοπούς λέιζερ σπόρων, βιοφωτονική μέχρι παραγωγή τεραχέρτζ και πολυμερισμό δύο φωτονίων. Βελτιστοποιημένα για συμπαγή σχεδίαση που συνδυάζει οπτική και ηλεκτρονικά σε ένα κουτί, αυτά τα ανθεκτικά λέιζερ ολικής ίνας είναι η τέλεια επιλογή για ευέλικτη OEM ενσωμάτωση.
Ξύλινα τσιπς ως προστασία από πτώσεις. Βασική προϋπόθεση EN 1177:2018 με πιστοποίηση Dekra για δημόσιες παιδικές χαρές και παιχνίδια.
Ξύλινα τσιπς ως προστασία από πτώσεις σύμφωνα με την DIN EN 1177 πιστοποιημένα από TÜV για δημόσιες παιδικές χαρές και παιχνίδια. Παραγωγή σε εργοστάσιο ελεγμένο από TÜV.
Αυτή η γαστρονομική ειδικότητα, παραδοσιακά φτιαγμένη από ψημένα, αποφλοιωμένα σπόρια κολοκύθας, είναι απόλαυση και εμπλουτίζει σαλάτες, σάλτσες, σούπες και επιδόρπια. Για γκουρμέ.
Το λάδι σουσαμιού, που προέρχεται από τους σπόρους σουσαμιού, είναι ένα γευστικό και θρεπτικό μαγειρικό λάδι που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική και στα καρυκεύματα. Η χαρακτηριστική του ξηνοκαρπίσια γεύση προσθέτει βάθος σε διάφορα πιάτα, ειδικά στην ασιατική κουζίνα. Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, το λάδι σουσαμιού προσφέρει πιθανά οφέλη για την υγεία, υποστηρίζοντας την καρδιοαγγειακή υγεία και μειώνοντας τη φλεγμονή. Εκτός από τις μαγειρικές του χρήσεις, λειτουργεί ως φυσικός ενυδατικός παράγοντας για το δέρμα και τα μαλλιά λόγω των μαλακτικών του ιδιοτήτων. Με μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται από αρχαίους πολιτισμούς, το λάδι σουσαμιού συνεχίζει να εκτιμάται για την ευελιξία του, τη γεύση του και τις πιθανές υγειονομικές του ιδιότητες.
Οι σπόροι σουσαμιού είναι μικροί, πλούσιοι σε έλαια σπόροι που προέρχονται από το φυτό Sesamum indicum. Καλλιεργούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια και χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι σπόροι είναι μικροί και επίπεδοι, με ξηρή γεύση και λεπτή τραγανότητα. Οι σπόροι σουσαμιού έρχονται σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων του λευκού, του μαύρου και του καφέ. Χρησιμοποιούνται συνήθως ως επικάλυψη για ψωμί, ψωμάκια και μπέιγκελ, καθώς και σε ζαχαρωτά όπως μπισκότα και κέικ. Οι σπόροι σουσαμιού είναι επίσης βασικό συστατικό στο ταχίνι, μια πάστα που χρησιμοποιείται στην κουζίνα της Μέσης Ανατολής. Εκτός από τις μαγειρικές τους χρήσεις, οι σπόροι σουσαμιού είναι γνωστοί για τη διατροφική τους αξία, καθώς είναι πλούσιοι σε υγιή λιπαρά, πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.
Το υψηλής ποιότητας λάδι από σπόρους ροδιού πιέζεται απαλά κρύο από τους σπόρους του Punica Granatum (βοτ. ρόδι). Μια σπανιότητα για τη διατροφή και την περιποίηση του δέρματος.
Ο σπόρος Linola είναι μια ποικιλία λιναρόσπορου που έχει εκτραφεί ώστε να έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε άλφα-λινολενικό οξύ (ALA). Το ALA είναι ένα ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που είναι σημαντικό για την ανθρώπινη υγεία, αλλά μπορεί επίσης να είναι ασταθές και να χαλάει εύκολα. Ο σπόρος Linola έχει πολύ χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ALA από τον κανονικό λιναρόσπορο, καθιστώντας τον πιο σταθερό και λιγότερο πιθανό να χαλάσει.
Ο σπόρος Linola είναι καλή πηγή άλλων θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών, των ινών και των λιγνάνων. Οι λιγνάνες είναι φυτικά συστατικά που έχουν αποδειχθεί ότι προσφέρουν αρκετά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του κινδύνου καρκίνου και καρδιοπαθειών.
Ο σπόρος Linola μπορεί να καταναλωθεί ολόκληρος, αλεσμένος σε αλεύρι ή πιεσμένος για λάδι. Μπορεί να προστεθεί σε μια ποικιλία τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των δημητριακών, του γιαουρτιού, των smoothies και των ψημένων προϊόντων.
Παρουσιάζουμε τα Φασόλια Κόκκινα Κινέζικα Great Value, μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για να αναβαθμίσετε την γαστρονομική σας εμπειρία! Πλούσια σε ζωντανά χρώματα και πλούσια γεύση, αυτά τα premium φασόλια 15.5 oz είναι μια ευχάριστη προσθήκη σε κάθε γεύμα.
Επιλεγμένα με τη μέγιστη προσοχή, αυτά τα ανοιχτά κόκκινα φασόλια είναι προσεκτικά διαλεγμένα για την ανώτερη ποιότητά τους, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη γεύση και ευχάριστη υφή σε κάθε μπουκιά. Γεμάτα με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες, αυτά τα φασόλια προσφέρουν μια υγιεινή ώθηση στη διατροφή σας, προάγοντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
Είτε φτιάχνετε χορταστικές σούπες, λαχταριστά στιφάδο ή νόστιμες σαλάτες, αυτά τα φασόλια Great Value είναι το τέλειο συστατικό για να ενισχύσετε τις αγαπημένες σας συνταγές. Η ευελιξία τους δεν έχει όρια, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε μια ευρεία γκάμα από νόστιμα πιάτα που θα κάνουν τις γεύσεις σας να χορεύουν από χαρά.
Οι σπόροι ηλιοτροπίου είναι οι βρώσιμοι καρποί του φυτού ηλιοτροπίου (Helianthus annuus). Είναι μικροί, επίπεδοι και οβάλ σε σχήμα με σκληρό εξωτερικό κέλυφος που είναι γκρι ή μαύρο χρώμα. Μέσα στο κέλυφος, υπάρχει ένας μόνο σπόρος που είναι συνήθως ανοιχτό καφέ ή γκριζωπό-πράσινος. Οι σπόροι ηλιοτροπίου έχουν ήπια, ξηροκαρπάτη γεύση και καταναλώνονται συνήθως ως σνακ ή χρησιμοποιούνται ως συστατικό σε διάφορες μαγειρικές παρασκευές. Είναι πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνη, υγιή λιπαρά, φυτικές ίνες, βιταμίνες (συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Ε) και μέταλλα (όπως το μαγνήσιο, το σελήνιο και ο χαλκός). Οι σπόροι ηλιοτροπίου είναι επίσης γνωστοί για τα πιθανά οφέλη τους για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης της υγείας της καρδιάς, της μείωσης της φλεγμονής, της υποστήριξης της λειτουργίας του εγκεφάλου και της βοήθειας στη διαχείριση του βάρους.
Οι σπόροι μάραθου, επιστημονικά γνωστοί ως Foeniculum vulgare, είναι μικροί, οβάλ σπόροι που προέρχονται από το φυτό μάραθου. Έχουν μια διακριτή γεύση που θυμίζει γλυκόριζα και χρησιμοποιούνται συχνά ως μπαχαρικό σε διάφορες κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Οι σπόροι μάραθου είναι πολύ αρωματικοί και έχουν μια ελαφρώς γλυκιά γεύση. Χρησιμοποιούνται συχνά σε αλμυρά και γλυκά πιάτα, όπως ψωμί, σούπες, κάρυ και επιδόρπια. Εκτός από τις μαγειρικές τους χρήσεις, οι σπόροι μάραθου προσφέρουν επίσης αρκετά οφέλη για την υγεία. Είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες και βασικά θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη C, το κάλιο και το μαγγάνιο. Πιστεύεται ότι οι σπόροι μάραθου βοηθούν στην πέψη, μειώνουν τη φλεγμονή, προάγουν την απώλεια βάρους και βελτιώνουν τη συνολική ευημερία.
Ο σπόρος μουστάρδας είναι ο μικρός, στρογγυλός σπόρος του φυτού μουστάρδας, επιστημονικά γνωστός ως Sinapis alba ή Brassica nigra. Χρησιμοποιείται συνήθως ως μπαχαρικό και καρύκευμα σε διάφορες κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Οι σπόροι μουστάρδας έρχονται σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων του κίτρινου, του καφέ και του μαύρου, καθένας με το δικό του ξεχωριστό προφίλ γεύσης. Είναι γνωστοί για τη δυνατή και ελαφρώς πικρή γεύση τους. Οι σπόροι μουστάρδας συχνά αλέθονται σε σκόνη ή χρησιμοποιούνται ολόκληροι σε τουρσιά, μαρινάδες, ντρέσινγκ και σάλτσες. Χρησιμοποιούνται επίσης για την παρασκευή λαδιού μουστάρδας, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική και ως παραδοσιακή θεραπεία για διάφορες παθήσεις.