Το μοντέλο STEEL, με πρόσοψη από ανοξείδωτο χάλυβα και επενδύσεις από βαμμένο χάλυβα, είναι απαραίτητο στις γραμμές. Ένα high-tech στυλ που προσφέρει κομψότητα και elegance στους κήπους και τις βεράντες των μινιμαλιστών. Το Steel διακρίνεται για το καθρέφτη γυαλί και τη λαβή "line" που προσφέρουν ένα μοντέρνο στυλ για πελάτες που δεν συμβιβάζονται με τον κλασικό ξυλόφουρνο.
Χαρακτηριστικά
Πρόσοψη από ανοξείδωτο χάλυβα, οροφή από ανοξείδωτο χάλυβα (μόνο στην εξωτερική έκδοση), καθρέφτης γυαλί στις θαλάμες μαγειρέματος και καύσης.
Επιλογές
Σταθερή βάση, μπάρμπεκιου, πλευρική επιφάνεια εργασίας, μπροστινή επιφάνεια εργασίας, επιπλέον ανακλαστική πλάκα, σπάτουλα πίτσας, επιπλέον σχάρες και ταψιά.
Για να ετοιμάσετε μια συνοδευτική πιάτο: ρίξτε τουλάχιστον 1 λίτρο νερού σε μια κατσαρόλα και βράστε το, βάλτε μια σακούλα με ένα μείγμα δημητριακών, λαχανικών, κρέατος και βοτάνων μέσα, προσθέστε αλάτι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να είναι έτοιμο για 20-25 λεπτά.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση ή μαγείρεμα με ξύλο και κάρβουνο. Τα μέρη είναι χυτά και μπορούν επίσης να παραχθούν σόμπες με σμάλτο ανάλογα με τη ζήτηση.
Υλικό κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό
Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Κατασκευασμένο στη Γερμανία με 5 χρόνια εγγύηση
Μεγάλη τρύπα λαβής για πρακτική αποθήκευση και σταθερό κράτημα
Μοντέρνος σχεδιασμός, σταθερή μορφή και καλή χειριστικότητα
Ανθεκτικό σε χρώματα και τρόφιμα, χωρίς απελευθέρωση επιβλαβών ουσιών στον άνθρωπο και το περιβάλλον
Ελεγμένη και δοκιμασμένη ασφάλεια και ποιότητα σε εργαστήριο
Αυτό το ξύλο κοπής με διαχρονικό σχεδιασμό δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα. Λόγω της ουδετερότητας γεύσης και οσμής, δεν υπάρχει δυσάρεστη γεύση στα πραγματικά φαγητά. Η επιφάνεια προστατεύει την λεπίδα του μαχαιριού και υπάρχει μια εσοχή κοπής. Μια περιμετρική αυλάκωση συλλέγει την υπερβολική υγρασία, ώστε αυτή να μην τρέχει από το ξύλο. Η εργονομία του ξύλου κοπής υποστηρίζεται από μια μεγάλη τρύπα λαβής στην άκρη, επιτρέποντας παράλληλα μια πρακτική αποθήκευση. Ιδιαίτερα, ο καθαρισμός του ξύλου είναι πλεονέκτημα λόγω της λείας επιφάνειας.
Αριθμός άρθρου: 8002R3-R
Χρώματα: Κόκκινο
Αντοχή σε θερμοκρασία: 100°
Μέγεθος: 34,5x24,5 εκ
Ο προσούτο Parma DOP "Zaurina" ωριμασμένο 30 μήνες είναι ένα προϊόν χειροποίητης παραγωγής υψηλής ποιότητας, ιδανικό για όσους αναζητούν αυθεντικά ιταλικά αλλαντικά. Παρασκευασμένο με παραδοσιακές μεθόδους, προσφέρει πλούσια και έντονη γεύση, τέλειο για γκουρμέ ορεκτικά και εκλεπτυσμένα πιάτα. Η συσκευασία των 2 τεμαχίων είναι ιδανική για χονδρική πώληση, εξασφαλίζοντας επαρκή αποθέματα για εστιατόρια και καταστήματα τροφίμων.
Με μακρά ημερομηνία λήξης έως 07/05/25, αυτό το προσούτο είναι ένα αξιόπιστο και ευέλικτο προϊόν, κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα συνταγών. Τέλειο για όσους αγαπούν την ιταλική γαστρονομική παράδοση, είναι ένα βασικό συστατικό για όσους επιθυμούν να φέρουν την αυθεντική γεύση στην κουζίνα τους. Εύκολο στη χρήση και έτοιμο προς χρήση, είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ευκολία.
KG 10.010 καθαρό βάρος
Ελάχιστη παραγγελία: 50 συσκευασίες με 2 προσούτα
Το Lemon Grass είναι ένα βότανο που έχει έντονη εσπεριδοειδή γεύση – γι' αυτό και ονομάζεται lemon grass. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική κουζίνα και για ιατρικούς σκοπούς παγκοσμίως. Είναι επίσης πιο συχνά χρησιμοποιούμενο σε τσάγια και η ξηρή μορφή του, είτε σε σκόνη είτε σε κομμάτια, είναι εύκολη στην αποθήκευση για καθημερινή ή περιστασιακή χρήση.
Στην ξηρή του μορφή, χρησιμοποιείται για τρίψιμο κρέατος. Δίνει εξαιρετικό βάθος σε κάρυ και στιφάδο και είναι πολύ δημοφιλές σε πιάτα που προέρχονται από την Ασιατική Ήπειρο. Η χρήση του lemon grass με πουλερικά, κρέας, ψάρι και θαλασσινά προσθέτει οξύτητα στις γεύσεις. Σε αφρικανικές χώρες, χρησιμοποιείται κυρίως ως τσάι. Τα εκχυλίσματα ελαίου χρησιμοποιούνται ως συντηρητικά τροφίμων.
Ποιότητα:
100% καθαρό, καθαρισμένο με μηχανή, χωρίς ξένη ουσία
Συσκευασία:
20kg σε σακούλες πολυπροπυλενίου ή χαρτοσακούλες κατόπιν αιτήματος
Μεταλλικά δοχεία - Διαφορετικές επιλογές κλεισίματος.
Καπάκια flex-put, με βίδα ή με στόμιο.
Εσωτερικά βερνίκια τροφίμων χωρίς βισφενόλη.
Κανονικά ή προσαρμοσμένα δοχεία.
Συγκολλητά δοχεία για να διασφαλίζουν εξαιρετική στεγανότητα.
Παραγωγή ψυχρής έκθλιψης από ακατέργαστο καρύδι, ιδανική για τις σαλάτες και τα ντρέσινγκ σας.
Διαθέσιμο σε 25cl ή 50cl
100% ακατέργαστο λάδι.
Έκθλιψη σε θερμοκρασία -100°C.
Συγκομιδή 2023.
Η χαμηλή ύψος οροφής καθιστά το IK3000 ιδιαίτερα ιδανικό για εργασίες χειροτεχνίας. Ενθουσιάζει όχι μόνο με τους πιο σύντομους χρόνους ψύξης, αλλά και πείθει με τις πολλές δυνατές επιλογές εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου του προαιρετικού μαγειρέματος! Οι εφαρμογές του εντατικού συστήματος ψύξης δεν περιορίζονται στη χρήση σε επαγγελματικούς τομείς. Η ιδιαίτερα υψηλή απόδοση ψύξης ανά μονάδα θαλάμου και η κατασκευή με κιτ μονάδας καθιστούν το σύστημα ελκυστικό και για τη βιομηχανία. Μικρές απαιτήσεις χώρου
Χρόνοι ψύξης μειωμένοι έως και 75%
Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από την ταχύτερη διέλευση μέσω της κρίσιμης θερμοκρασιακής ζώνης για την ανάπτυξη μικροβίων
Λιγότερη απώλεια βάρους
Λιγότερη κατανάλωση νερού
Δυνατότητα επιπλέον ατμού μαγειρέματος
Διαθέσιμο προαιρετικά με κύκλωμα άλμης
Μέγιστη ευελιξία χάρη στο σύστημα κατασκευής κιτ
Το λάδι σουσαμιού που παράγεται με την πρώτη ψυχρή πίεση είναι ένα διαιτητικό και καλλυντικό λάδι.
Αυτό το λάδι με τις απαλές μενθολικές γεύσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαγείρεμα και σε ντρέσινγκ.
Θα συνοδεύσει το ταμπούλε, τα ωμά λαχανικά, τη σαλάτα (φύλλα βελανιδιάς, σκαρόλα…). Είναι επίσης ιδανικό για τα γλυκά σας, όπως η σοκολατένια τούρτα.
Βάρος: 0,858 κιλά
Για την προετοιμασία της φρουτοβάσης, των λαχανικών, της μαρμελάδας, της ζελέ και των σαλτσών, χρησιμοποιούνται οριζόντια ή κατακόρυφα συστήματα ανάμειξης. Οι αναμικτήρες είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας προϊόντος. Ο κύριος στόχος είναι να διασφαλιστεί η συνεπής ανάμειξη και η κατανομή θερμοκρασίας εφαρμόζοντας τη χαμηλότερη δυνατή δύναμη κοπής στα κομμάτια του προϊόντος. Δεδομένου ότι είναι δυνατόν να επιτευχθούν έτσι σύντομοι χρόνοι διαδικασίας μαζί με ποιοτικά υψηλής αξίας διαδικαστικά μηχανήματα, η KASAG διαθέτει την ιδανική τεχνολογία ανάμειξης για εσάς.
Για τους οριζόντιους αναμικτήρες, η KASAG διαθέτει επίσης μια ειδική στήριξη και μηχανική σφράγιση που έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί για πολλά χρόνια.
Είμαστε σε συνεχή διαδικασία ανάπτυξης του συστήματος ανάμειξης και των στηρίξεων και μηχανικών σφραγίσεων για να επιτύχουμε την βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και να επιτρέψουμε ομαλή λειτουργία.
Η γκάμα προϊόντων μας προσφέρει λύσεις για τις πιο ποικίλες εφαρμογές. Οι σφραγιστικές μας μάζες και κόλλες χρησιμοποιούνται κυρίως σε υψηλές θερμοκρασίες. Όλα τα προϊόντα wezi-lit εντυπωσιάζουν με την υψηλή τους ποιότητα και τις εξαιρετικές τους ιδιότητες κατά την επεξεργασία. Διακρίνονται για το γεγονός ότι προσαρμόζονται στην εφαρμογή μας με μια ειδική συνταγή: ελαστικά ή υψηλής αντοχής, ανθεκτικά στη θερμότητα έως και πυρίμαχα, καθώς και χωρίς αμίαντο και ίνες. Επίσης, ρυθμίζουμε τις επιθυμητές ιδιότητες επεξεργασίας, όπως η ιξώδης και η μακροχρόνια σταθερότητα αποθήκευσης. Οι σφραγιστικές μας μάζες με βάση το υαλοβάμβακα μπορούν να παραχθούν χωρίς διαχωρισμό. Αυτό εξασφαλίζει ομοιογενή ποιότητα, ιδίως σταθερή κολλητικότητα, κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης ενός δοχείου.
Το λευκό, στρογγυλά κομμένο, ασφαλές για τρόφιμα χαρτόνι είναι πολυλειτουργικό. Χρησιμεύει ως βάση για μπουφέδες και catering ή για την περιτύλιξη γλυκών. Διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη, στρογγυλά και τετράγωνα.
Το ακατέργαστο φοινικέλαιο μας είναι απόλυτα κατάλληλο για τη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών. Είτε αναζητάτε φοινικέλαιο χονδρικής, συσκευασμένο ή σε χύμα, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας με προσαρμοσμένες λύσεις. Η Welly Food Distribution ειδικεύεται στο φοινικέλαιο για τρόφιμα και καλλυντικά, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες Oleohealth, ανώτερης κατηγορίας, παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από ένα συμβατικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Το ελαιόλαδό μας έχει παραχθεί απευθείας από ελιές με μηχανικές διαδικασίες και ψυχρή έκθλιψη, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική και σύντομη φυσική αποκομιδή ώστε να μην υποβαθμιστούν οι πολυφαινόλες.
Παράγεται απευθείας από ελιές ποικιλίας Arróniz που έχουν συγκομιστεί τη σωστή στιγμή, με μηχανικές διαδικασίες και ψυχρή πίεση. Χωρίς φιλτράρισμα και μέσω προσεκτικής και σύντομης διαδικασίας φυσικής αποκομιδής.
Η ελιά (ποικιλία Arróniz) συγκομίζεται στην ιδανική της ωριμότητα, στα μέσα Νοεμβρίου, χωρίς να φτάσει στο μέγιστο στάδιο ωρίμανσης, προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα αρώματα και οι γεύσεις ανέπαφα.